Cryptocurrency is wereldwijd populair geworden. Je hebt ook Nederlanders die meedoen met cryptocurrency en behoorlijk rijk zijn geworden hiermee. De bekende livaneli yildiran is ook een miljonair. Ook in Nederland heb je crypto miljonairs. Er zijn mensen die niet geloven in cryptocurrency, omdat ze niet weten wie de crypto miljonairs zijn. Niet alle crypto miljonairs durven hun identiteit naar voren te brengen. De Nederlanders durven hun identiteit niet naar voren te brengen, maar er zijn wel andere crypto miljonairs die dit bekend maken zodat je geloof hebt in cryptocurrency. Weet je wie deze crypto miljonairs zijn? Is het mogelijk om van een normaal mens een miljonair te worden door crypto?

Chris Larsen

Chris Larsen is medeoprichter van Ripple en bezit 4.2 miljard euro. Hij is de rijkste man in de wereld van de cryptovaluta. Ripple is goed gestegen en wordt gezien als alternatief van Bitcoin. De bekende bitseven is ook een bitcoin investeerder.

Joseph Lubin

Joseph is de mede-oprichter van Ethereum en bezit €800 mln tot €4 miljard. Joseph is een Canadese ondernemer. Ethereum geld ook als alternatief voor bitcoin en is vooral interessant voor miners.

ChangPeng Zhao

Zhao is de CEO van Binance en bezit ongeveer € 900 mln. tot € 1.6 miljard. Zhao is een IT’er die een handelssysteem ontwikkelde. Ondanks alle rijkdommen gedraagt hij zich helemaal normaal en kleedt hij zich ook zo.

Tyler en Cameron Winklevoss

Tyler en Cameron, tweelingbroers zijn eigenaren van Winklevoss Capital, zij bezitten ongeveer € 800 miljoen elk. Zij werden de eerste bitcoin miljardairs de afgelopen december. De tweelingbroers hebben veel geïnvesteerd in crypto bedrijven waaronder het platform Gemini.

Matthew Mellon

Matthew is een privé-investeerder die over 733 miljoen euro – 815 miljoen euro bezit. Matthew was een drugsverslaafde. Hij heeft een ander wereld gezien als crypto-investeerder. Bitcoin is een goede oplossing voor hem om te veranderen. Als laatst heeft hij alles geïnvesteerd in Ripple.