Met een bullmarkt in het verschiet, vormen de prijzen van vandaag de perfecte gelegenheid om met hoge kortingen in te stappen bij de volgende golf van crypto investeringen. Maar waar begin je met investeren in crypto als er meer dan 12.000 cryptocurrencies op de markt zijn?

Dit artikel belicht acht van de beste crypto die momenteel te koop zijn en die een uitstekend potentieel hebben om de komende maanden omhoog te schieten. Laten we kijken.

1. Metacade (MCADE): de beste crypto om nu te kopen

Metacade is een platform met ambitieuze plannen om leider te worden in de ontluikende GameFi-ruimte. Het is een platform waar gamers, mensen die investeren in crypto, ondernemers en ontwikkelaars kunnen samenwerken in een levendige omgeving. In de Metacade kun je de nieuwste play-to-earn games spelen, meerdere manieren ontdekken om je inkomsten uit gamen te verhogen en een directe rol spelen in de ontwikkeling van toekomstige play-to-earn titels.

 

Een deel van de visie van Metacade is om het traditionele gecentraliseerde spelmodel op zijn kop te zetten. Veel bedrijven in de gaming-ruimte nemen waarde van hun gebruikers, maar geven er weinig voor terug. Metacade is van plan om bij elke stap de waarde voor de gebruikers te maximaliseren, met functies zoals waarbij de community wordt beloond en ruimtes waar spelers kunnen leren hoe ze het meeste uit hun play-to-earn verdiensten kunnen halen. Daarbij komen ook nog de Metagrants, daarover straks meer.

 

Om gebruikers aan te moedigen om van Metacade de ultieme GameFi-hub te maken, worden gebruikers iedere keer beloond met het MCADE-token als ze een beoordeling plaatsen, wat alfa aanbieden of andere content delen die waardevol is voor de community. Voor ervaren spelers betekent dit dat ze betaald kunnen worden door simpelweg te delen wat ze al weten. Nieuwkomers kunnen er baat bij hebben en zich optrekken aan de meer ervaren spelers terwijl ze geld verdienen door simpelweg beoordelingen te delen over een play-to-earn game die ze hebben uitgeprobeerd.

Op het platform vind je speciale gebieden voor elke play-to-earn game, leaderboards voor je favoriete play-to-earn games en zelfs reguliere toernooien en prijstrekkingen waar je aan mee kunt doen. Een van de functies met de meeste hype is echter de Metagrant. Metagrants bieden levensveranderende financiering aan ontwikkelaars. Ze kunnen deze gebruiken om games die de community ook echt wil spelen te bouwen. Gebruikers kunnen stemmen op en ondersteuning bieden aan hun favoriete ideeën. Zodra het spel is voltooid, wordt het toegevoegd aan de virtuele arcade van Metacade, zodat iedereen het kan spelen.

Zodra het platform de thuisbasis wordt van een zelfvoorzienende, bloeiende community, zal Metacade werken om een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) te worden. Op dat moment worden leiderschapsrollen overgedragen aan communityleden en kunnen MCADE-tokenhouders stemmen over aankomende wijzigingen binnen het platform, zoals nieuwe functies en partnerschappen. Als onderdeel van hun toewijding om de gebruikerswaarde te maximaliseren, is dit het uiteindelijke doel van Metacade: ’s werelds eerste door spelers geleide virtuele arcade worden.

Metacade heeft alle kenmerken van een succesvol project. Het wordt gelanceerd in de snelgroeiende GameFi en play-to-earn industrie, een sector die naar verwachting tegen 2025 10x sneller zal groeien dan traditioneel gamen, met tal van functies die waarschijnlijk een aanzienlijk publiek zullen aantrekken. Aangezien het token nog steeds in presale is, is er geen betere mogelijkheid voor investeren in crypto op deze lijst. Om die reden is het de nummer één selectie voor de beste cryptovaluta die je op dit moment kunt kopen.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale <<<

2. Bitcoin (BTC)

Bitcoin, de leider van de crypto markt, komt binnen als onze op één na beste crypto om op dit moment te kopen. Het is de meest waardevolle coin op de markt, met een marktkapitalisatie van $400 miljard op het moment van schrijven. Ter referentie: dat maakt het waardevoller dan Netflix, Morgan Stanley en Intel bij elkaar.

Na een run naar $68.000 in de bullmarkt van 2021, is Bitcoin een van de sterkste cryptocurrency’s gebleven in de bearmarkt van 2022. Het is met ongeveer 75% gedaald vanaf de top van 2021 tot de bodem van dit jaar, wat veel minder is dan meer speculatieve altcoins, die vanaf hun piek met meer dan 90% zijn gedaald.

Nu Bitcoin zeer waarschijnlijk deze hoogtepunten weer zal bereiken, zien de huidige prijzen van ongeveer $20.000 er ongelooflijk goedkoop uit voor ’s werelds populairste cryptocurrency. Als je sommige voorspellingen gelooft, zoals een gedurfd geval dat Bitcoin op een dag $500.000 waard is, dan zou het oppikken van wat BTC voor de volgende bull run een uitstekende investering kunnen zijn.

3. Ethereum (ETH)

Als een van de eerste cryptocurrencies die smart contracts implementeerde, heeft Ethereum sindsdien meerdere rivalen voortgebracht die gericht zijn op het oplossen van problemen zoals slechte schaalbaarheid, matige beveiliging en hoge milieu-output. Maar na de recente Ethereum-fusie, waarbij Ethereum van een proof-of-work (PoW)-consensus naar een proof-of-stake (PoS) ging, lijkt het erop dat de echte “Ethereum-killer” Ethereum zelf zou kunnen zijn.

Deze upgrade belooft hogere transactie snelheden en lagere kosten, waarbij de impact op het milieu met tot wel 99,5% minder wordt. Hoewel Ethereum vandaag nog steeds transacties uitvoert met een snelheid van 30 transacties per seconde (TPS), zal de upgrade Ethereum uiteindelijk in staat stellen snelheden tot 100.000 TPS te bereiken. Dit zou gemakkelijk kunnen concurreren met Visa en Mastercard, die tot 65.000 TPS aankunnen.

Deze snelheden zijn misschien nog ver weg, maar met voortdurende upgrades die worden uitgevoerd, is het slechts een kwestie van tijd voordat deze snelheden worden gerealiseerd. Tegen de huidige prijzen lijkt ETH met een flinke korting te worden verhandeld en is het de op twee na beste keuze als je wil investeren in crypto.

4. ApeCoin (APE)

ApeCoin is het native token van het Ape Ecosystem en is de op drie na beste keuze als je wil investeren in crypto. Het is gemaakt door Yuga Labs, het bedrijf achter de Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-collectie, een van de meest algemeen erkende NFT-projecten op de markt. APE is een utility- en governance-token, waarmee houders toegang krijgen tot exclusieve functies in het Ape-ecosysteem en waarmee ze kunnen stemmen over cruciale beslissingen, zoals nieuwe leiders, functies en partnerschappen.

Met de recente hype rond de metaverse heeft Yuga Labs zijn intrede gedaan in de ruimte met Otherside. Otherside is “een open, interoperabele metaverse” waarmee spelers samen met duizenden Otherside-bewoners kunnen bouwen wat hun hartje begeert. Volgens de website van Otherside is de missie van het team “om Otherside meeslepend, interactief en samenwerkingsgericht te maken op een manier die nog nooit eerder is gedaan.”

Na onlangs 55.000 Otherdeeds, het land van de game, binnen 24 uur voor meer dan $500 miljoen te hebben verkocht, lijkt het erop dat velen erg optimistisch zijn over het succes van Otherside. Aangezien het APE-token de valuta van het spel zal zijn, zou het een enorme opmars kunnen zien wanneer Otherside in 2023 wordt gelanceerd.

5. Binance-coin (BNB)

Binance Coin begon zijn leven als een discount token voor basiskosten op de Binance exchange. Maar nu drijft het de razend populaire Binance Smart Chain (BSC) aan, een smart contract platform dat de ruggengraat vormt voor duizenden tokens en dApps.

Net als ETH wordt BNB gebruikt om gasvergoedingen te betalen voor projecten die op zijn keten zijn gebouwd. Het is ook vaak de enige valuta waarmee je nieuwe projecten op de Binance exchange kunt verhandelen, wat de vraag verder stimuleert. Omdat het 25% spot trading discounts biedt, ziet BNB een piek in de vraag tijdens bullmarkten, waardoor het een uitstekende keuze is als je wil investeren in crypto.

Met het nieuws dat Kazachstan van plan is om zijn digitale valuta van de centrale bank (CBDC) op de Binance-keten te testen, lijkt het erop dat de aller erop wijst dat BNB aanzienlijk beter zal presteren in de volgende bull run. Dat maakt het de vijfde beste keuze als je wil investeren in crypto.

6. Filecoin (FIL)

Filecoin is een gedecentraliseerde opslagoplossing die de gigantische gecentraliseerde opslagindustrie op zich neemt. Het doet dit door iedereen toe te staan zijn gratis opslagruimte te verhuren in ruil voor FIL-tokens, in een proces dat door sommigen wordt beschreven als “Airbnb voor cloudopslag”. Aangezien opslag providers concurreren om de laagste prijzen aan te bieden, bedragen de kosten voor het opslaan van gegevens op het Filecoin netwerk slechts 0,5% van de traditionele gecentraliseerde providers.

 

Filecoin providers hebben alleen al in 2022 al bijna 259 petabytes of 259.000.000 gigabytes opgeslagen, en dit aantal groeit elke maand met 25%. Met de recente lancering van het Saturn Content Delivery Network (CDN) zal het aantal providers naar verwachting enorm stijgen, aangezien het de minimale vereiste gratis opslag terugbrengt tot 1 terabyte in plaats van de 10 terabyte die eerder nodig was.

Als Filecoin op zijn huidige traject kan blijven, zou het voorgoed een revolutie teweeg kunnen brengen in de cloudopslag industrie. Met deze fantastische statistieken in gedachten, is FIL de zesde beste keuze als je wil investeren in crypto.

7. Chiliz (CHZ)

Chiliz is een fan-tokenplatform dat een grote run zou kunnen zien bij het recente WK. Chiliz stelt teams in staat om fantokens uit te geven, die houders het recht geven om te stemmen op zaken als tenues, muziek, namen van stadions en meer. Ze kunnen ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot exclusieve meet & greets, merchandise en evenementen, waardoor fans een nieuwe manier krijgen aangeboden om in contact te komen met hun favoriete clubs.

Er zijn al tokens voor internationale voetbalteams Argentinië en Portugal, en binnenkort wordt er een Italiaanse fantoken uitgebracht. Het is waarschijnlijk dat crypto fans in deze landen fan-tokens zullen oppikken om hun favoriete team te steunen, vooral omdat deze tokens de neiging hebben om in waarde te stijgen op het moment dat het team het goed doet. Dit zal leiden tot een stijging van de vraag naar CHZ, waardoor het token de komende weken zou kunnen stijgen. Met zo’n krachtige katalysator is CHZ de zevende keuze als je wil investeren in crypto.

8. Solana (SOL)

Solana is een van ’s werelds snelste smart contract platforms. Het werd gelanceerd als reactie op de hoge vergoedingen en lage TPS van Ethereum nadat mede-oprichter van Solana, Anatoly Yakovenko, theoretiseerde dat een blockchain met een centrale klok veel efficiënter zou zijn. Dit idee vormt de basis van proof-of-history (PoH), dat Solana gebruikt in combinatie met PoS om snelheden van 3.500 TPS te bereiken tegen gemiddelde kosten van slechts $0,00025 per transactie.

Deze innovatie heeft ertoe geleid dat Solana een van de toonaangevende smart contract platforms is geworden, momenteel gerangschikt op de tiende plaats van meest waardevolle cryptocurrency. Solana’s nieuwe telefoon, de Saga, zou het token nog hoger kunnen plaatsen als “de nieuwe standaard voor de Web3-ervaring op mobiel”. De Saga zal het gemakkelijk maken om digitale activa op mobiel te verhandelen en te beheren, en biedt ontwikkelaars een raamwerk om rijke mobiele ervaringen op te bouwen op basis van de Solana chain.

Het zal functies hebben zoals een Seed Vault voor het opslaan van privé sleutels buiten applicaties, Solana Pay en een Solana dApp-winkel die een revolutie teweeg zou kunnen brengen in de manier waarop we onze telefoons gebruiken om met de blockchain om te gaan. De Saga, die begin 2023 wordt gelanceerd, zou de weg kunnen banen voor een enorme run in SOL, aangezien de vraag naar Solana-tokens omhoog schiet. Dat maakt het de achtste keuze als je wil investeren in crypto.

Metacade (MCADE) is onze nummer één keuze

Hopelijk heeft deze lijst met de beste cryptocurrencies die je nu kunt kopen, je geholpen een beslissing te nemen over welke coins je moet kopen. Bijna al deze projecten hebben een aanstaande katalysator die hen de komende maanden naar nieuwe hoogten zou kunnen stuwen, maar Metacade is een duidelijke winnaar.

Terwijl de GameFi en play-to-earn industrie omhoog schiet van een markt van $1,5 miljard in 2021 naar een markt van $50 miljard in 2025, is Metacade waarschijnlijk een van de grootste play-to-earn platforms die deze groeiversnelling aandrijven. Met zijn plannen rond eigendom van de community en het maximaliseren van de waarde voor spelers, is er geen project in de GameFi-ruimte dat in de buurt kan komen van wat Metacade hoopt te bereiken.

Als je gelooft in de visie van Metacade, dan is er geen beter moment om te kopen dan terwijl het token nog in presale is. En hoe eerder je investeert, hoe meer winst je op de lange termijn zult maken. In fase 1 van de MCADE-presale kon je 125 tokens krijgen voor $1. In fase 9 van de presale krijg je slechts 50 tokens voor $1. Wil je investeren in crypto en tegelijkertijd aan de voet staan van de gaming-revolutie? Bekijk dan nu de Metacade-presale.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.