Artificial Superintelligence Alliance (FET)

Artificial Superintelligence Alliance verwachting FET koers

$1,19
24u laagste koers
24u hoogste koers
$1,14
$1,24

Koers 24 uur

stijging van 3,03%

Koers 7 dagen

stijging van 2,02%

Koers 30 dagen

daling van 17,98%

Koers 1 jaar

stijging van 414,78%

Market Cap

$2.989.611.989

Market Cap positie

33

Hoogste koers ooit

$3,45

Hoogste koers dit jaar

Onbekend

Soort crypto

artificial intelligence (ai)

24 uur volume

$109.280.505

Circulerend aanbod FET’s

2.521.012.371

Max aanbod FET’s

2.630.547.141

Artificial Superintelligence Alliance nieuws

https://fetch.ai/

Reddit

https://www.reddit.com/r/FetchAI_Community/

Wil je Artificial Superintelligence Alliance kopen? Ga naar Bitvavo

Voor de fanatieke traders hebben we hieronder een geavanceerde grafiek met uitgebreidere opties.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Is het momenteel een goed moment om de crypto Artificial Superintelligence Alliance te kopen of niet? Bekijk onderstaande technische analyse. Dit is echter geen koopadvies! Wij geen geen financieel advies, maar slechts een analyse. Doe altijd je eigen onderzoek.

Artificial Superintelligence Alliance kopen? Bekijk hieronder de beste exchanges om dit te doen.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 200+ Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Crypto.com Crypto.com Crypto currency exchange met 1.000+ crypto 8.9 1.000+ Crypto.com

Rente ontvangen op Artificial Superintelligence Alliance? Bekijk hieronder de beste exchanges om dit te doen.

Meer informatie Voordelen Rating Staking-percentage Aanbieder

Onderstaande grafiek toont aan hoe populair Artificial Superintelligence Alliance momenteel op Google is. 

Bitvavo – Top Crypto Exchange in Nederland

Natuurlijk, hier is een herformulering: Bitvavo faciliteert het eenvoudig en voordelig kopen van cryptovaluta, binnen een veilige en toegankelijke omgeving voor verschillende digitale munten.

Artificial Superintelligence Alliance koers verwachting 2024 - 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Artificial Superintelligence Alliance 2024? Wat is de Artificial Superintelligence Alliance verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Voor 2024 – 2025 hebben we ook een schatting gemaakt. Als Artificial Superintelligence Alliance met 15% stijgt, verwachten we dat de prijs in de komende maanden als volgt zal evolueren:

Datum Prijs
01-07-2024 $1,19
01-08-2024 $1,37
01-09-2024 $1,57
01-10-2024 $1,81
01-11-2024 $2,08
01-12-2024 $2,39
01-01-2025 $2,75
01-02-2025 $3,17

Artificial Superintelligence Alliance koers

De koers Artificial Superintelligence Alliance heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Artificial Superintelligence Alliance (FET) inmiddels op positie 33 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Artificial Superintelligence Alliance beschikt over een marktwaarde van ruim $2.989.611.989. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 33 is het nog relatief klein. De marketcap van Artificial Superintelligence Alliance in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,12%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 2.630.547.141.

Er zijn op het moment van schrijven 2.521.012.371 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als de Binance exchange, Coinbase, OKEX, Huobi maar ook Nederlandse exchanges als Bitvavo, Bitcoinmeester, Litebit en anderen. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de actuele FET koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies Onbekend veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Artificial Superintelligence Alliance kan je altijd deze pagina bekijken. Je hier vindt 24/7 dagelijks de Artificial Superintelligence Alliance prijs bijgewerkt.

Laatste Artificial Superintelligence Alliance nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Artificial Superintelligence Alliance . Zodat je een beter idee hebt van de (FET) verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Artificial Superintelligence Alliance prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Artificial Superintelligence Alliance koers zien. Volg het Artificial Superintelligence Alliance nieuws vandaag, het crypto nieuws Artificial Superintelligence Alliance is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Artificial Superintelligence Alliance koers

De koers Artificial Superintelligence Alliance heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Artificial Superintelligence Alliance (FET) inmiddels op positie 33 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Artificial Superintelligence Alliance beschikt over een marktwaarde van ruim $2.989.611.989. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 33 is het nog relatief klein. De marketcap van Artificial Superintelligence Alliance in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,12%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 2.630.547.141

Er zijn op het moment van schrijven 2.521.012.371 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Finst,Crypto.com en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele FET koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Artificial Superintelligence Alliance kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Artificial Superintelligence Alliance prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Disclaimer
Belangrijk! Beleggen is risicovol. Cryptocurrencies zijn ongereguleerd en uiterst volatiel. Overweeg je een investering in Artificial Superintelligence Alliance? Raadpleeg dan altijd een financieel adviseur en voer grondig eigen onderzoek uit voordat je besluit te investeren in Artificial Superintelligence Alliance of andere cryptovaluta.

Veel gestelde vragen Artificial Superintelligence Alliance

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Artificial Superintelligence Alliance op te slaan, welke Artificial Superintelligence Alliance wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Artificial Superintelligence Alliance hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Artificial Superintelligence Alliance software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Artificial Superintelligence Alliance wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

De hoogste prijs ooit gemeten van Artificial Superintelligence Alliance bedraagt $3,45.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi,Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. 

Artificial Superintelligence Alliance kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Finst,CoinbaseKrakenCrypto.com, en enkele anderen.

Wanneer je Artificial Superintelligence Alliance moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Artificial Superintelligence Alliance koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Artificial Superintelligence Alliance koers laag staat en wanneer de Artificial Superintelligence Alliance koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Artificial Superintelligence Alliance koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Artificial Superintelligence Alliance kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Artificial Superintelligence Alliance koopt.

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Artificial Superintelligence Alliance koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Artificial Superintelligence Alliance koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Artificial Superintelligence Alliance koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Artificial Superintelligence Alliance koers ook beïnvloed worden door andere crypto’s, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Artificial Superintelligence Alliance koers verwachting.

Andere cryptomunten

# Naam Prijs 24h % 7d % Market Cap Volume (24h) Aantal in omloop
1 Bitcoin Logo Bitcoin BTC $63.101,00 +5,26% +10,37% $1.243.397.777.489 $30.540.936.096
484.001 BTC
19.725.959 BTC (94%)
2 Ethereum Logo Ethereum ETH $3.371,36 +5,63% +10,91% $405.113.003.281 $13.403.919.899
3.975.820 ETH
120.217.949 ETH
3 Tether Logo Tether USDT $1,00 0,23% +0,19% $112.583.830.114 $34.991.369.599
34.956.413.186 USDT
112.536.925.458 USDT
4 BNB Logo BNB BNB $572,32 +6,70% +11,67% $87.922.960.978 $917.770.093
1.603.596 BNB
153.856.150 BNB (77%)
5 Solana Logo Solana SOL $154,68 +6,24% +12,18% $71.734.591.624 $2.555.690.283
16.522.435 SOL
464.071.284 SOL
6 USDC Logo USDC USDC $1,00 +0,09% +0,35% $33.931.125.897 $7.428.237.268
7.420.816.452 USDC
33.925.815.128 USDC
7 Lido Staked Ether Logo Lido Stak… STETH $3.379,64 +5,85% +13,68% $32.809.464.330 $54.979.062
16.268 STETH
9.696.458 STETH
8 XRP Logo XRP XRP $0,53 +0,18% +25,07% $29.664.720.863 $1.705.774.867
3.206.988.750 XRP
55.805.339.473 XRP (56%)
9 Toncoin Logo Toncoin TON $7,32 0,09% +0,32% $18.365.504.520 $220.869.322
30.173.405 TON
2.506.932.464 TON
10 Dogecoin Logo Dogecoin DOGE $0,12 +5,40% +8,08% $17.101.908.230 $710.116.523
6.007.296.593 DOGE
145.073.276.384 DOGE
11 Cardano Logo Cardano ADA $0,44 +2,50% +17,29% $15.700.072.606 $399.686.001
904.541.198 ADA
35.558.375.962 ADA (79%)
12 TRON Logo TRON TRX $0,14 +0,33% +10,73% $12.030.020.106 $357.169.648
2.587.154.743 TRX
87.118.029.950 TRX
13 Avalanche Logo Avalanche AVAX $27,15 +5,13% +3,63% $10.723.092.260 $324.412.413
11.948.892 AVAX
394.493.859 AVAX (55%)
14 Shiba Inu Logo Shiba Inu SHIB $0,00002 +4,37% +11,18% $10.617.519.351 $257.527.870
14.283.298.391.570 SHIB
589.261.851.005.471 SHIB
15 Wrapped Bitcoin Logo Wrapped B… WBTC $62.919,00 +4,57% +13,10% $9.613.644.869 $272.509.469
4.331 WBTC
153.035 WBTC (100%)
16 Polkadot Logo Polkadot DOT $6,38 +1,51% +6,76% $8.854.214.845 $247.052.269
38.722.926 DOT
1.388.180.837 DOT
18 Bitcoin Cash Logo Bitcoin Cash BCH $368,91 0,76% +14,15% $7.284.439.137 $236.072.370
639.919 BCH
19.732.828 BCH (94%)
19 Uniswap Logo Uniswap UNI $8,37 +0,70% +3,38% $6.303.147.376 $149.875.755
17.906.303 UNI
753.766.667 UNI (75%)
20 NEAR Protocol Logo NEAR Prot… NEAR $5,60 +5,97% +23,92% $6.170.327.118 $278.508.700
49.733.696 NEAR
1.102.172.083 NEAR
21 LEO Token Logo LEO Token LEO $5,83 +0,87% +1,34% $5.395.641.170 $655.468
112.430 LEO
925.997.320 LEO
22 Dai Logo Dai DAI $1,00 +0,03% +0,04% $5.360.464.669 $148.222.821
148.257.513 DAI
5.361.665.195 DAI
23 Litecoin Logo Litecoin LTC $70,66 +1,59% +7,99% $5.276.839.522 $282.803.852
4.002.319 LTC
74.753.052 LTC (89%)
24 Polygon Logo Polygon MATIC $0,52 1,89% +6,41% $4.844.022.389 $199.416.582
382.174.191 MATIC
9.282.943.566 MATIC (93%)
25 Wrapped eETH Logo Wrapped eETH WEETH $3.486,10 +4,31% +9,50% $4.906.169.816 $77.876.648
22.339 WEETH
1.406.557 WEETH
26 Kaspa Logo Kaspa KAS $0,17 +1,66% +4,30% $4.104.220.596 $31.690.697
186.850.016 KAS
24.188.149.299 KAS (84%)
27 Internet Computer Logo Internet … ICP $8,90 0,86% +23,70% $4.132.767.736 $118.026.213
13.261.372 ICP
466.556.540 ICP
28 Pepe Logo Pepe PEPE $0,000010 +11,76% +9,30% $4.074.113.629 $1.193.399.199
123.412.533.505.688 PEPE
420.690.000.000.000 PEPE (100%)
29 Ethena USDe Logo Ethena USDe USDE $1,00 0,03% +0,07% $3.402.683.483 $50.631.056
50.726.117 USDE
3.402.629.238 USDE
30 Ethereum Classic Logo Ethereum … ETC $22,49 +0,54% +11,80% $3.326.395.570 $107.123.851
4.763.177 ETC
147.923.947 ETC (70%)
31 Aptos Logo Aptos APT $6,73 +2,81% +13,52% $3.132.669.986 $120.335.681
17.880.488 APT
466.674.243 APT
32 Artificial Superintelligence Alliance Logo Artificia… FET $1,19 +3,03% +2,02% $2.989.611.989 $109.280.505
91.832.357 FET
2.521.012.371 FET (96%)
33 Stellar Logo Stellar XLM $0,10 1,11% +22,10% $3.025.489.898 $79.311.402
766.108.689 XLM
29.237.886.719 XLM (58%)
34 Monero Logo Monero XMR $158,09 +1,03% +2,92% $2.911.944.578 $83.555.964
528.534 XMR
18.445.343 XMR
35 Maker Logo Maker MKR $2.913,64 +2,54% +35,26% $2.705.313.918 $175.259.813
60.151 MKR
930.159 MKR (92%)
36 Hedera Logo Hedera HBAR $0,07 +4,15% +16,10% $2.647.474.878 $36.681.059
493.887.963 HBAR
35.781.141.183 HBAR (72%)
37 Stacks Logo Stacks STX $1,69 +0,36% +20,84% $2.489.043.944 $62.380.427
36.911.495 STX
1.474.253.636 STX (81%)
38 VeChain Logo VeChain VET $0,03 +7,60% +38,92% $2.662.799.341 $87.476.680
2.663.285.574 VET
80.985.041.177 VET (93%)
39 Cronos Logo Cronos CRO $0,10 +2,45% +10,94% $2.550.507.152 $7.329.331
76.921.707 CRO
26.790.668.385 CRO
40 Filecoin Logo Filecoin FIL $4,22 1,41% +12,93% $2.409.459.311 $107.930.576
25.575.966 FIL
570.917.130 FIL (29%)
41 Cosmos Hub Logo Cosmos Hub ATOM $6,32 +3,09% +5,18% $2.464.592.561 $166.927.999
26.412.658 ATOM
390.688.370 ATOM
42 Render Logo Render RNDR $6,26 +3,45% 5,67% $2.445.652.654 $232.780.381
37.185.364 RNDR
390.859.381 RNDR (73%)
43 OKB Logo OKB OKB $40,07 +2,52% +7,48% $2.404.318.538 $5.476.497
136.673 OKB
60.000.000 OKB (20%)
44 Mantle Logo Mantle MNT $0,72 0,54% +11,51% $2.345.178.615 $149.658.285
208.348.058 MNT
3.266.841.708 MNT (53%)
45 Arbitrum Logo Arbitrum ARB $0,73 +4,59% +8,73% $2.373.681.312 $208.910.851
284.570.450 ARB
3.231.588.116 ARB (32%)
46 Immutable Logo Immutable IMX $1,45 +7,28% +22,64% $2.228.804.529 $54.846.021
37.824.842 IMX
1.540.350.203 IMX (77%)
47 Renzo Restaked ETH Logo Renzo Res… EZETH $3.379,99 +5,02% +16,05% $2.131.860.630 $28.348.783
8.387 EZETH
630.995 EZETH
48 Injective Logo Injective INJ $20,80 +3,66% +8,19% $2.020.741.826 $70.798.025
3.403.751 INJ
97.152.222 INJ
49 Bittensor Logo Bittensor TAO $290,96 +9,88% +22,96% $2.061.548.466 $56.748.919
195.040 TAO
7.077.745 TAO (34%)
50 Sui Logo Sui SUI $0,80 0,36% +23,00% $2.018.181.143 $134.093.008
167.427.486 SUI
2.512.208.504 SUI (25%)

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.