’s Werelds grootste cryptocurrency exchange.

Aanbod

Handelen, minen en staken van meer dan 500 crypto's.

Betaalmethoden

ADVCash, Visa, Mastercard, bankoverschrijving

Minimale storting

$10

Wallet

Ja

Transactiekosten

0,02% tot 0,1%

Features

All-in-one crypto exchange en broker voor zowel beginners als ervaren traders.

Wat is Celsius?

Het Celsius-netwerk richt zich op het verlenen van financiële diensten die traditioneel door banken verleend werden. Het Celsius-netwerk maakt het voor gebruikers bijvoorbeeld mogelijk crypto uit te lenen aan andere gebruikers van het netwerk. Ook kunnen gebruikers leningen in bijvoorbeeld Dollars afsluiten met hun crypto als onderpand. Tenslotte is het voor Celsius-gebruikers mogelijk rente over hun crypto-valuta te ontvangen. Het Celsius-netwerk is gebouwd op de Ethereum-blockchain, en maakt gebruik van het Celsius (CEL)-token.

Voordelen Celsius

Voordelen

Voordelig geld lenen
het Celsius-netwerk maakt het mogelijk tegen aantrekkelijke rente geld te lenen, met crypto als onderpand. Het verkrijgen van een dergelijke lening is een relatief eenvoudig en snel proces, omdat de crypto die je in je bezit hebt in essentie voldoende is om de lening te verkrijgen. Er worden dan verder geen ruime aanvullende eisen gesteld om de lening te kunnen verkrijgen. Dit voorkomt een hoop papierwerk, en kan derhalve een hoop tijd en energie schelen. Daarnaast hoef je je crypto dus niet te verkopen, wat goed kan zijn als je verwacht dat de koers van je crypto gaat stijgen.
Mogelijkheid crypto uit te lenen tegen rente

Als je niet van plan bent je crypto te verkopen, maar je wilt er wel graag rente over ontvangen, biedt Celsius de mogelijkheid je crypto uit te lenen aan andere gebruikers van het netwerk. Op deze wijze ontvang je rente over je crypto, maar blijft de crypto wel gewoon in je bezit. Veel partijen die deze mogelijkheid aanbieden stellen als eis dat je je crypto voor een bepaalde minimale periode uitleent. Celsius echter biedt de mogelijkheid op elk moment dat je wilt stoppen met het uitlenen van je crypto, je je crypto opeist. Celsius biedt haar gebruikers in deze dus een grote mate van flexibiliteit.

Hoge rentepercentages

Als je je crypto-bezittingen aanhoudt in je Celsius-wallet ontvang je daarvoor aantrekkelijke rentes. Op jaarbasis lopen deze rentes uiteen van 4% tot 17%. Ook kun je je rente ontvangen in de crypto die je in je Celsius-wallet hebt staan. Als je bijvoorbeeld Bitcoin in je Celsius-wallet hebt kun je je rente in Bitcoin ontvangen. En als je ervoor kiest je rente in Celsius-tokens te ontvangen kun je tot 30% extra rente ontvangen.

Geen transactiekosten

Celsius brengt geen transactiekosten in rekening voor stortingen en opnames. Daarnaast is er geen minimum bedrag voor stortingen.

Tegoeden van klanten zijn verzekerd

Alle tegoeden van Celsius-gebruikers zijn verzekerd. Hier zijn 2 verzekeringen voor afgesloten, een bij Fireblocks, en een bij PrimeTrust.

Goede klantenservice, 24 uur per dag bereikbaar

Omdat het relatief nieuwe dienstverlening betreft, kunnen (nieuwe) gebruikers van het Celsius-netwerk veel vragen hebben. De goede klantenservice beantwoordt doorgaans op duidelijke wijze deze vragen, en is 24 uur per dag beschikbaar.

Celsius Network koers verwachting 2024 – 2025

Celsius Review UK 2024 - Features, Fees, Pros and Cons Revealed

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Celsius Network 2024? Wat is de Celsius Network verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

 

Celsius Network koers

De koers Celsius Network heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Celsius Network (CEL) inmiddels op positie 486 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Celsius Network beschikt over een marktwaarde van ruim $104.057.568. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 486 is het nog relatief klein. De marketcap van Celsius Network in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,00%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 423.415.980 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Coinbase,Kraken, en . Op Coinbase is het ook gelijk mogelijk om de actuele CEL koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Celsius Network kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Celsius Network prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

 

Laatste Celsius Network nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Celsius Network zodat je een beter idee hebt van de verwachting (CEL) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Celsius Network wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Celsius Network prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Celsius Network koers zien. Volg het Celsius Network nieuws vandaag: het crypto nieuws Celsius Network is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Veelgestelde vragen over Celsius Network

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Celsius Network’s op te slaan, welke Celsius Network wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Celsius Network hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Celsius Network software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Celsius Network wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

De hoogste prijs ooit gemeten van Celsius Network bedraagt $8,05.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn BlockfiCelsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Celsius Network kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Coinbase,Kraken, , , en enkele anderen.

Celsius Network verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn CoinbaseKraken,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer je Celsius Network moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Celsius Network koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Celsius Network koers laag staat en wanneer de Celsius Network koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Celsius Network koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Celsius Network kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Celsius Network koopt.

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Celsius Network koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Celsius Network koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Celsius Network koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Celsius Network koers ook beïnvloed worden door andere crypto’s, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Celsius Network koers verwachting.

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.