CryptoKitties

CryptoKitties

CryptoKitties is een online game waarmee je een digitale kat kan maken op het Ethereum blockchain netwerk. CryptoKitties kunnen worden gefokt en hebben een unieke genetische code die hun vachtpatroon bepaalt. Elk Kitty is een ERC-721 token dat kan worden gekocht, verhandeld of gefokt om extra CryptoKitties te maken, die vergelijkbaar zijn met baseballkaarten.

Duurste prijs

$2.099.957,00

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

$120,84

Gem. Volume (24 uur)

$177,36

Totale volume (24 uur)

$354,71

Aantal wallets gekocht

6259

Aantal unieke tokens verkocht

11057

Bitvavo is wat ons betreft de beste exchange.

Opensean nft marktplaats

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

FTX nft

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

logo Coinbase

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

NFT’s uit de CryptoKitties collectie

CryptoKitties #229795

CryptoKitty #229795

Dragon

CryptoKitties #630067

CryptoKitty #630067

Henk

Henk

Hoe werkt het CryptoKitties spel?

CryptoKitties is een spel gebaseerd op de Ethereum blockchain dat spelers in staat stelt om katten te kopen, verkopen en digitaal te fokken. Elke Kitty is uniek omdat hij zijn eigen genetische code heeft die zijn vachtpatroon bepaalt. Deze mash-up van trading card games en fantasie katten fokken is snel uitgegroeid tot een Ethereum-fenomeen.

Omdat de Kitties eigendom zijn van één persoon, kan niemand ze van hem/haar afnemen, en het is onmogelijk om de virtuele kittens te vernietigen.

Alle CryptoKitties in het spel kunnen op de site worden verhandeld, en sommige kunnen zelfs voor echt geld worden gekocht. Het spel is een dApp, wat staat voor Decentralized Application en is een belangrijk aspect van het DeFi veld. Dit betekent dat de applicatie geen eigendom is van een enkel bedrijf of individu.

Waarom zijn de CryptoKitties zo speciaal?

CryptoKitties is de eerste gedecentraliseerde applicatie ontworpen voor gaming of “vrije tijd” use-cases. CryptoKitties werd ontwikkeld door Axiom Zen, een startup uit Vancouver. Het spel is gebouwd op de Ethereum blockchain, een bekende cryptocurrency. Het spel is onlangs geëxplodeerd, en er zijn zelfs verhalen geweest van mensen die grote sommen geld verdienen met de verkoop van deze virtuele katten. De verkoop van deze katten is omhoog geschoten, waarbij sommigen beweren dat er meer dan 12 miljoen dollar is uitgegeven aan de aankoop van virtuele dieren.

Waar kan ik een CryptoKitties NFT kopen?

Een CryptoKitties NFT kun je kopen bij het NFT platform van Coinbase. Coinbase is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Je kunt een CryptoKitty NFT kopen op het handelsplatform van Coinbase NFT. Je koopt een Kitty met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Een CryptoKitty NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Coinbase NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.