FLUF World

Fluf World is een NFT collectie van 10.000 unieke 3D gevisualiseerde geanimeerde konijnen die begeleid worden door muziek. Elk geanimeerd konijn is gemaakt met meer dan 270 kenmerken uit 14 verschillende categorieën en ze zijn elk uniek, niet enkel hun uitdrukkingen zijn verschillend maar ook hun dansstijl, achtergrond en soundtrack.

FLUF world

FLUF World kopen

Binance NFT is dé marktplaats voor al je favoriete NFT’s.

Bezoek Binance NFT

Statistieken

Duurste prijs

$240.854,78

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

$46.124,40

Gem. Volume (24 uur)

$13.149,95

Totale volume (24 uur)

$78.899,69

Aantal wallets gekocht

6505

Aantal unieke tokens verkocht

7792

binance logo

Binance is ‘s werelds grootste crypto exchange en heeft ook haar eigen NFT marktplaats met meer dan duizend NFT-collecties.

Bekijk Binance

opensea logo

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

Bekijk OpenSea

FTX Logo

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

Bekijk FTX

coinbase logo

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

Bekijk Coinbase

NFT’s uit de FLUF World collectie

FLUF World #8894
FLUF World #8894
FLUF World #8874
FLUF World #8874
FLUF World #8871
FLUF World #8871
FLUF World #8923
FLUF World #8923

De toekomst van FLUF World

De Fluf World NFT’s, die op 7 augustus in de verkoop gingen waren zeer snel uitverkocht en de prijs steeg van 0,09 ETH naar 1,33 ETH binnen twee dagen. Binnenkort zullen de scène en soundtrack aanpasbaar zijn. Flufs worden opgeslagen op de Ethereum blockchain als ERC-721tokens, en eigenaars kunnen hun Fluf downloaden in MP4, GIF, en PNG formaten. Omdat de markt nog jong is, is de community achter Fluf World sterk, actief en gretig om meer producten te creëren. Verzamelaars van de Fluf NFT’s hebben ook de mogelijkheid om hun 3D geanimeerde konijn een naam te geven, een naamplaatje te ontvangen, en een achtergrondverhaal voor het konijn te creëren

Wat krijg je als je een FLUF koopt?

De aankoop van een Fluf geeft je exclusieve eigendomsrechten en toegang tot een overvloed aan extraatjes, muziek, evenementen, een metaverse avatar, en een Discord kanaal. Het Fluf World Discord kanaal heeft meer dan 10.000 leden die praten over kunst, prijzen en projecten. Ze hebben ook 3D NFT’s met spin-thema uitgebracht met AI-gegenereerde vachtpatronen met een onderscheidend kenmerk, gebaseerd op duizenden abstracte kunstwerken.

Een Fluf konijn is momenteel geprijsd op 0,89 ETH, en met de release van de spider themed Thingies collectie, wordt verwacht dat de prijs aanzienlijk zal stijgen in de toekomst. Fluf World NFT’s zijn een van de mooiste in de ruimte, met een keur aan geweldige functies op komst. Daarom is het beter om zo snel mogelijk in Fluf World konijnen te investeren, voordat de prijs nog meer stijgt.

Waar kan ik een FLUF world NFT kopen?

Een FLUF World NFT kun je kopen bij het NFT platform van Binance. Binance is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een FLUF world NFT kopen?

Je kunt een FLUF world NFT kopen op het handelsplatform van Binance NFT. Je koopt een FLUF met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Hoe kan ik FLUF world NFT verkopen?

Een FLUF world NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Binance NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

Hoe kan ik een gratis NFT krijgen?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Zijn NFT's een hype of de toekomst van kunst, muziek en meer?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!