bitcoin-trader-logoGemak staat op de voorgrond bij gebruik van Bitcoin Trader en heeft het vanaf de lancering in 2017 al velen kunnen helpen om een mooi rendement uit de cryptomarkt te halen. Dat komt niet alleen door het slim opgesteld algoritme dat er snel bij is om in te spelen op veranderingen van de markt, maar ook de mogelijkheid om als gebruiker zelf de instellingen te wijzigen.

Met een actieve aanpak loopt het rendement verder op

Bitcoin Trader Kan beschouwd worden als een handels assistent die steeds informatie aan het verzamelen is en daarop ook analyses loslaat. Die informatie kan vervolgens worden gebruikt de bot automatisch aan te laten sturen of om elke dag weer de instellingen aan te passen aan de verwachtingen van de markt. Alles is overzichtelijk weergegeven in een venster waar de Trade Amount, Take Profit en Max Concurrent Trades ingesteld kunnen worden. Vooral wanneer er sprake is van een kleine startinvestering, is het aangeraden om de Trade Amount laag te houden. Mocht er iets mis gaan waardoor er een verlies geleden wordt, dan ben je niet in één keer jouw investering kwijt.

Ook de mogelijkheid om met een demo-account te oefenen

Wie er zeker van wil zijn dat de genomen stappen niet tegen de werking van de markt indruisen, kan eerst oefenen met een demo-account. Daar wordt het al snel duidelijk waar de nadruk op gelegd moet worden en is de volgende stap dan het live handelen. Ondanks de automatische werking van de bot wordt het aangeraden om elke dag de instellingen na te gaan. Bij onduidelijkheden kan er een beroep worden gedaan op de afdeling Klantenservice. Bij winst kan het geld zonder moeite worden overgemaakt naar een bank en zijn alle transacties beschermt met een SSL-certificaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.