Op professionele manier meer dan 180 verschillende crypto’s traden

Beste alternatief – Lage fee en €1000 gratis handelskosten.

Aanbod

Eenvoudig crypto kopen met iDEAL vanaf $100

Betaalmethoden

iDEAL, Visa, Mastercard, Apple Pay

Minimale storting

$100

Wallet

Ja

Transactiekosten

1% op fiat aankopen, 0,2% op crypto trades

Features

Handelen in crypto op een van ‘s werelds populairste exchanges.

Huobi koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Huobi 2024? Wat is de Huobi verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Huobi koers

De koers Huobi heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Huobi (HT) inmiddels op positie 392 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Huobi beschikt over een marktwaarde van ruim $150.078.272. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 392 is het nog relatief klein. De marketcap van Huobi in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,01%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 201.050.000

Er zijn op het moment van schrijven 159.406.077 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Coinbase,Kraken,Crypto.com en !! ccw_coin_exchange_link empty result !!. Op Coinbase is het ook gelijk mogelijk om de actuele HT koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Huobi kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Huobi prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

 

Laatste Huobi nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Huobi zodat je een beter idee hebt van de verwachting (HT) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Huobi wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Huobi prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Huobi koers zien. Volg het Huobi nieuws vandaag: het crypto nieuws Huobi is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Veelgestelde vragen over Huobi Global

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Huobi’s op te slaan, welke Huobi wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Huobi hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Huobi software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Huobi wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

 bouwen door crypto’s te staken. Hoe dit precies werkt staat uitgebreid uitgelegd op de Huobi website, maar het komt erop neer dat je rente krijgt over de crypto die je holdt (dus niet aankomt) via Huobi Earn.

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn BlockfiCelsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Huobi kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Coinbase,KrakenCrypto.com, !! ccw_coin_exchange_link empty result !!,!! ccw_coin_exchange_link empty result !! en enkele anderen.

Huobi verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn CoinbaseKraken,Crypto.com, !! ccw_coin_exchange_link empty result !!, !! ccw_coin_exchange_link empty result !! en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer je Huobi moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Huobi koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Huobi koers laag staat en wanneer de Huobi koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Huobi koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Huobi kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Huobi koopt.

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Huobi koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Huobi koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Huobi koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Huobi koers ook beïnvloed worden door andere crypto’s, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Huobi koers verwachting.

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.