Wie meer wilt weten over crypto, kan online heel veel informatie vinden. Heb jij interesse in het traden van crypto en ben jij op zoek naar goede informatie die jou hierbij kan helpen? Dan zijn dit vier interessante YouTube-kanalen over crypto om te volgen. Zo blijf jij op de hoogte van alles wat er speelt binnen de wereld van cryptocurrency.

Altcoin Daily

Altcoin Daily volg je voor dagelijkse video’s over nieuws, marktanalyse, educatie, perspectief en opinie. Dit YouTube-kanaal wordt gerund door de broers Aaron en Austin Arnold. De naam van het kanaal doet het wellicht niet vermoeden, maar ze zijn gigantische Bitcoin-fundamentalisten en hanteren een “vrije markt”-benadering van de gehele cryptocurrency-ruimte. Dit wil zeggen dat het hun doel is om altcoins te gebruiken om uiteindelijk meer Bitcoin te verzamelen. Alle video’s zijn er alleen voor informatieve en amusementsdoeleinden. Investeren en handelen in cryptovaluta is zeer risicovol en het is dan ook belangrijk dat je jouw eigen onderzoek doet. Wel kun je dit kanaal gebruiken als startpunt om interessante mogelijkheden te signaleren. Crypto is altijd in beweging. Om ervoor te zorgen dat je niets mist valt het aan te raden om een sim only abonnement met voldoende data af te sluiten, zodat je altijd en overal op de hoogte blijft van de koersen en kunt handelen.

DoopieCash

DoopieCash is een Nederlands kanaal dat naar eigen zeggen het grootste actieve cryptoplatform van Nederland beheert. Niet alleen kun je via YouTube leren om te traden in cryptovaluta, maar er is ook een website die is bedoeld om beginners een beetje wegwijs te maken in de wereld van crypto. Je leert onder andere meer over technische analyses en welke fouten je vooral niet moet maken. Stap voor stap krijg jij zo de basis van het traden onder de knie. Ook zijn er video’s voor de gevorderde trader. Via de website volg je diverse gratis cursussen. Voor wie net dat stapje extra wilt zetten, zijn er ook betaalde mogelijkheden.

The Moon

Dit kanaal richt zich op Bitcoin-nieuws en Bitcoin-prijs. In elke video doet Carl, oftewel The Moon, de technische analyse van Bitcoin. Dit doet hij op een laagdrempelige manier waardoor de analyses ook geschikt zijn voor beginners. Hij neemt dagelijks BTC-nieuws en cryptonieuws door met zijn volgers en maakt af en toe ook analyses van andere crytomunten. Als genoeg mensen hetzelfde verzoek achterlaten in de comments pikt hij deze signalen op.

Miss Bitcoin

Madelon Vos is een vrouwelijke trader en ze is al meer dan acht jaar actief binnen de wereld van cryptovaluta. Op haar YouTube-kanaal deelt ze wekelijks haar kennis over traden, cryptovaluta en de economie. Haar expertise is technische analyse. Zo weet jij wanneer het een goed moment is om Bitcoin te kopen.