JUNGLE FREAKS

JUNGLE FREAKS is één van de recentste NFT-collecties beschikbaar op NFT marktplaatsen. In tegenstelling tot andere NFT’s die programmatisch worden gemaakt door AI, is JUNGLE FREAKS een verzameling van 100% handgetekende zombies die vechten tegen genetisch gemodificeerde gorilla’s in 2077, vlak na de apocalyps, en leeft en ademt op de Ethereum blockchain.

JUNGLE FREAKS

JUNGLE FREAK kopen

Binance NFT is dé marktplaats voor al je favoriete NFT’s.

Bezoek Binance NFT

Statistieken

Duurste prijs

$83.462,29

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

$1.296,83

Gem. Volume (24 uur)

$886,79

Totale volume (24 uur)

$886,79

Aantal wallets gekocht

9549

Aantal unieke tokens verkocht

8710

binance logo

Binance is ‘s werelds grootste crypto exchange en heeft ook haar eigen NFT marktplaats met meer dan duizend NFT-collecties.

Bekijk Binance

opensea logo

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

Bekijk OpenSea

FTX Logo

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

Bekijk FTX

coinbase logo

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

Bekijk Coinbase

NFT’s uit de JUNGLE FREAKS collectie

Jiungle Freak #2200
Jiungle Freak #2200
Jungle Freak #3050
Jungle Freak #3050
Jungle Freak #2708
Jungle Freak #2708
Jungle Freak #7573
Jungle Freak #7573

Waarom je moet investeren in een JUNGLE FREAK

Meer dan 3200 JUNGLE FREAKS zijn al verkocht van de 10.000 JUNGLE FREAKS die de afgelopen dagen op de NFT-marktplaats zijn verschenen. Momenteel wordt elke Freak verkocht voor 0,07 ETH, en de prijs zal niet veranderen gedurende de koers. Dat wil zeggen dat de huidige prijs is nog steeds redelijk is voor iemand die wil kopen. Daarom raden we u aan om er eerder dan later van te profiteren, toegang te krijgen tot roadmap evenementen en voordelen, en meer te leren van het JUNGLE FREAKS Discord kanaal.

De rooskleurige toekomst van de JUNGLE FREAKS

Op het moment van schrijven is het team van JUNGLE FREAKS van plan om 10.000 Freaks uit te brengen die one-of-a-kind en volledig uniek van elkaar zijn, met meer dan 200 kenmerken om de authenticiteit te garanderen. George Trosley, een bekende cartoonist die al meer dan 30 jaar voor Hustler Magazine werkt, tekent alle 10.000 JUNGLE FREAK zombies en gorilla’s met de hand. Met de hulp van zijn zoon, worden alle handgetekende freaks afgewerkt door zijn zoon, die de ruimte verwijdert en de kunst optimaliseert naar digitaal formaat nadat ze zijn geïnkt en ingekleurd. 

Naast een ambitieuze roadmap is het team van plan om goede doelen en humanitaire organisaties te steunen. Bijvoorbeeld, de opbrengst van de veiling van JUNGLE FREAK #8 zal ten goede komen aan een Breast Cancer Awareness Foundation. Verder is George Trosley van plan om 5ETH weg te geven zodra de helft van de JUNGLE FREAKS collectie is geslagen, evenals talrijke airdrops van extra NFT’s aan JUNGLE FREAK houders.

Waar kan ik een Jungle Freaks NFT kopen?

Een Jungle Freaks NFT kun je kopen bij het NFT platform van Binance. Binance is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een Jungle Freak NFT kopen?

Je kunt een Jungle Freak NFT kopen op het handelsplatform van Binance NFT. Je koopt een Freak met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Hoe kan ik een Jungle Freak NFT verkopen?

Een Jungle Freak NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Binance NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

Hoe kan ik een gratis NFT krijgen?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Zijn NFT's een hype of de toekomst van kunst, muziek en meer?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!