Ellipse 15

MekaVerse verwachting

MekaVerse is een NFT-collectie van 8.888 Meka’s met honderden unieke elementen, geïnspireerd op de Japanse Mecha-universums. Mattey & Matt.B, twee 3D kunstenaars en bovendien goede vrienden, hebben de MekaVerse NFT-collectie gemaakt. Elke Meka is origineel, met zijn eigen kleurenpalet en creatie, en ze hebben een Transformers-achtige look.

Duurste prijs

$1.738.797,80

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

$1.821,29

Gem. Volume (24 uur)

$1.386,59

Totale volume (24 uur)

$19.412,29

Aantal wallets gekocht

6364

Aantal unieke tokens verkocht

6285

Bitvavo is wat ons betreft de beste exchange.

Opensean nft marktplaats

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

FTX nft

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

logo Coinbase

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

NFT’s uit de MekaVerse collectie

meka 4639

Meka #4639

meka 8164

Meka #8164

Meka #656

meka 771

Meka #771

De vier verschillende soorten Mekas

Het doel was om elke Meka uniek te maken om kwaliteit boven kwantiteit te stellen. Omdat het team kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, wilden ze het maximale halen uit hun geplande initiële zeldzaamheid. Bovendien zal aan elke Meka een Lore verbonden zijn, die uniek is voor elke Meka.

Het MekaVerse is verdeeld in vier facties als onderdeel van de Lore: Originals Meka, Mirage, F9, en Gadians. Eigenaars van een NFT zullen worden toegewezen aan één van deze facties. Daarnaast krijgen alle houders toegang tot exclusieve evenementen op Discord, Twitter en andere platforms. Omdat het project zich nog in een vroeg stadium bevindt, is het onduidelijk wat deze evenementen precies inhouden.

Waarom investeren in een MekaVerse NFT?

Elke Meka had een gemiddelde verkoop van 7.1 ETH voorafgaand aan de onthulling, met veel verkopen in de range van 5 ETH tot 10 ETH op OpenSea. Ze noemen zichzelf de #MEKAGANG op Twitter en de gemeenschap die het initiatief steunt, heeft zich snel uitgebreid. MekaVerse heeft momenteel meer dan 150.000 volgers op Twitter. Sindsdien hebben ze onophoudelijk gewerkt om hun gemeenschap op de hoogte te houden van hun ontwikkeling en nieuwe updates, dit kom te goede voor de eigenaars van een Meka, net als de waarde ervan.

Waar kan ik een Meka Verse NFT kopen?

Een Meka Verse NFT kun je kopen bij het NFT platform van Coinbase. Coinbase is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Je kunt een MekaVerse NFT kopen op het handelsplatform van Opensea. Je koopt een Meka met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Een MekaVerse NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Opensea. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.