Mutant Cats

Mutant Cats is een groep van 9.999 verschillende, kleurrijke, en gemuteerde katten. Als gevolg van een mysterieuze ziekte op de Ethereum blockchain, leed deze verzameling van 9.999 kleurrijke avatar-stijl katten aan genetische mutaties. Na hun genetische transformatie, ontwikkelden deze ongewone katten cyclops ogen, gammastraal huid en radioactief slijm.

MutantCats

Mutant Cat kopen

Binance NFT is dé marktplaats voor al je favoriete NFT’s.

Bezoek Binance NFT

Statistieken

Duurste prijs

$58.771,36

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

$1.332,69

Gem. Volume (24 uur)

$543,50

Totale volume (24 uur)

$3.804,49

Aantal wallets gekocht

10011

Aantal unieke tokens verkocht

9536

binance logo

Binance is ‘s werelds grootste crypto exchange en heeft ook haar eigen NFT marktplaats met meer dan duizend NFT-collecties.

Bekijk Binance

opensea logo

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

Bekijk OpenSea

FTX Logo

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

Bekijk FTX

coinbase logo

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

Bekijk Coinbase

NFT’s uit de Mutant Cats collectie

MutantCat #8593
Mutant Cat #8593
MutantCat #9993
Mutant Cat #9993
MutantCat #9662
Mutant Cat #9662
MutantCat #9662
Mutant Cat #9662

Waarom investeren in een Mutant Cat?

Deze collectie van 9.999 gemuteerde Mutant Cats zijn geliefd in de NFT-wereld vanwege hun ongewone uiterlijk. Als gevolg daarvan, in de eerste zeven dagen na hun release, overschreed het handelsvolume van de Mutant Cats collectie de 23,41 miljoen dollar. De $FISH token vertegenwoordigt de fractionele aandelen van de Cool Cats die je in je kluis hebt. Stapelen levert je 10 $FISH op per Mutant Cat NFT die je hebt.  Naast het hebben van toegang tot en stemrecht in de Mutant Cat DAO en het dagelijks ontvangen van 10 $FISH tokens per Mutant Cat NFT, ontvang je ook NFT staking en airdrops. De Mutant Cat DAO bezit momenteel 11 Cool Cats na het uitgeven van ongeveer $380.000 aan fondsen.

Wat krijg je als je een Mutant Cat koopt?

Als je een Mutant Cat bezit, krijg je onmiddellijk toegang tot de Mutant Cat DAO (Decentralized Autonomous Organization) projecten. 

Met DAO toegang, zult je in staat zijn om fracties van iconische NFT’s te ontvangen in de vorm van $FISH tokens direct uit de DAO schatkist. Je zult ook gelijke stemrechten hebben en dagelijks een deel van het fonds ontvangen. Na secundaire marktverkopen, zoals OpenSea, worden de fondsen overgemaakt naar de schatkist en gebruikt als royalty’s voor de Mutant Cats. De royalty’s van de schatkistfondsen kunnen worden gebruikt om de iconische Cool Cats NFT’s te kopen met Mutant Cats. Het officiële token van de DAO is $FISH, en het zijn de fracties die worden verdeeld onder Mutant Cat NFT-houders nadat de royalty’s van de schatkistfondsen zijn gefractionaliseerd via Fractional.art.

Waar kan ik een Mutant Cats NFT kopen?

Een Mutant Cats NFT kun je kopen bij het NFT platform van Binance. Binance is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een Mutant Cat NFT kopen?

Je kunt een Mutant Cat NFT kopen op het handelsplatform van Binance NFT. Je koopt een Mutant Cat met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Hoe kan ik een Mutant Cat NFT verkopen?

Een Mutant Cat NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Binance NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

Hoe kan ik een gratis NFT krijgen?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Zijn NFT's een hype of de toekomst van kunst, muziek en meer?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!