Iedereen die ook maar met een half oog naar de crypto markten heeft gekeken in het tweede kwartaal van 2023 moet de impact hebben opgemerkt van een gloednieuwe speler. De PEPE coin is met een roekeloze overgave in de markt voor crypto gesprongen. Deze beginnende munt heeft een substantiële, loyale aanhang gekregen in de markt voor meme coins die al $20 miljard bedraagt, waardoor het op sociale media net achter de reuzen Dogecoin en Shiba Inu staat.

Met, naar eigen zeggen, het doel “meme coins weer geweldig te maken”, heeft Pepe Coin het meeste gehaald uit de grappige oorsprong die teruggaat tot de jaren 2000. Ondanks het gebrek aan waarde van de coin, heeft het toch een zeer indrukwekkende marktkapitalisatie van meer dan $500 miljoen weten waar te maken.

Een platform dat niet van plan is om de meme coins dit jaar de markt te laten overnemen, is AltSignals. Het platform presenteert een coin waarmee het aan de hand van door AI aangedreven mogelijkheden de eerste stappen in de wereld van crypto zet. Door het marktleidende aanbod met behulp van AI naar een hoger niveau te tillen, zet ASI beleggers die investeren in crypto voor een raadsel: sluit je aan bij de renaissance van meme coins of klim aan boord van de AI revolutie.

Wat is AltSignals?

AltSignals lanceerde het platform voor online traden in 2017 en is snel uitgegroeid tot marktleider in het leveren van trading signals. Het platform bedient nu een community van meer dan 50.000 mensen en heeft een enorm betrouwbare reputatie opgebouwd op de gepatenteerde AltAlgo™ trading indicator tool in markten die uiteenlopen van crypto tot aan Binance Futures, Forex en traditionele aandelen.

AltAlgo™ heeft de AltSignals community een ontzagwekkend gemiddeld winstpercentage van 64% opgeleverd, waardoor de groeiende community winstgevende handelsbeslissingen kan nemen. AltSignals is hiermee echter niet tevreden en heeft zijn ASI token presale gelanceerd om de ontwikkeling van zijn nieuwe met AI compatibele trading stack, ActualizeAI, te ondersteunen. Het doel is om de frequentie van de trading signals te verbeteren en het winstpercentage boven de 80% te brengen.

Om dit te bereiken, maakt AltSignals gebruik van de kracht van meerdere geavanceerde AI technologieën. Machine learning, natuurlijke taalverwerking, voorspellende modellering, sentimentanalyse en versterkend leren komen allemaal samen om handelaren van alle niveaus de tools te bieden om hun winst uit het investeren te maximaliseren.

Hoe werkt ASI?

Het native ASI token ondersteunt het volledige ecosysteem van AltSignals en biedt houders van tokens toegang tot de reeks trading tools. Gebruikers die meer dan 50.000 tokens kopen, krijgen automatisch levenslange toegang tot Actualize AI, waardoor ze direct een voorsprong hebben in hun handelsreis.

Hoewel dat aantrekkelijk genoeg is voor investeerders om massaal naar AltSignals toe te trekken, is er zoveel meer aan de hand bij ASI. De vanzelfsprekende niveaus van utility dragen bij aan het stemrecht van het bestuur voor alle houders van de coin en de optie tot het staken van tokens stelt gebruikers in staat om een passief rendement te verdienen met hun bezit.

Ondertussen kunnen alle houders van coins lid worden van de exclusieve AI Members Club en zo profiteren van verschillende extra functies en voordelen. Clubleden krijgen bijvoorbeeld vooraf bericht over de meest opwindende crypto presale evenementen, de mogelijkheid om nieuwe functies te bètatesten en de kans om deel te nemen aan lucratieve handelstoernooien.

ASI prijsvoorspelling

Naarmate de algehele crypto vooruitzichten in 2023 blijven verbeteren, trekt ASI de aandacht van investeerders met een uniek waardevoorstel. Met het gebruik van AI naast blockchain technologie heeft AltSignals alles in huis om de blauwdruk te worden voor projecten die deze twee technologieën voor groei willen samensmelten.

Nu de ASI presale al $1,2m heeft opgehaald, kijken analisten naar de toekomst wanneer het token live gaat op grote crypto exchanges. Met de steun van een zeer vertrouwd, gevestigd platform en een gretig vast publiek, is ASI rijp voor snelle waardestijging. Sommige analisten voorspellen dat $0,50 tegen het einde van dit jaar haalbaar is, wat een enorm rendement betekent voor degenen die ervoor kiezen om tijdens de presale te investeren in deze crypto.

PEPE Coin prijsvoorspelling

Pepe coin ging aan de slag met de Pepe the Frog-meme uit de vroege jaren 2000 en heeft een vergelijkbare impact gehad in de wereld van crypto als 20 jaar geleden op jonge internetfora. Pepe is gemaakt door Matt Furie en maakte de sprong van beginnend personage naar opwindende internet meme.

Sinds de livegang aan het begin van Q2 2023 heeft de Pepe coin een seismische impact gehad op de markt voor meme coins en de bredere markt voor crypto. Gezien het gebrek aan intrinsieke waarden, heeft Pepe de verwachtingen gelogenstraft door zichzelf naar de derde plaats tussen meme coins te manoeuvreren, net achter Dogecoin en Shiba Memu.

En dit gebrek aan intrinsieke waarde kan de coin op de langere termijn tegenhouden. De aanvankelijke hype die in april en mei ontstond, verdween inderdaad snel, waardoor de marktkapitalisatie daalde van bijna $1 miljard tot iets meer dan $500 miljoen. Zonder enige inherente utility om de prijs te verankeren, lijkt de Pepe coin te stagneren rond het huidige niveau, met experts die $0,0000015 voorspellen als het waarschijnlijke plafond tegen het einde van het jaar.

Waarom AltSignals een van de beste mogelijkheden is voor investeren in dit jaar

Sinds de lancering in april 2023 is er genoeg te waarderen en te bewonderen aan de PEPE coin. Het gebrek aan inherente waarde wordt echter duidelijk en houdt de vooruitzichten van deze meme coin op de lange termijn tegen. Daarentegen blijft de ASI presale van AltSignals in een stroomversnelling komen, waarbij investeerders worden verleid door de belofte van stemrechten voor utility en bestuur op de lange termijn.

Met de steun van een gevestigd online platform en 50.000 leden heeft AltSignals een onmiskenbare voorsprong met de ICO. Het lijkt erop dat het de belofte zal waarmaken door 25x rendement te leveren voor iedereen die ervoor kiest om tijdens de presale te investeren, voordat de coin aan het einde van het presale evenement de waarde van $0,02274 bereikt.

Met een huidige token prijs van $0,01875, is de presale van AltSignals ongetwijfeld een van de beste mogelijkheden van het jaar om te investeren in crypto. Iedere belegger die op zoek is naar een optie om voor de lange termijn in te investeren, moet nu meedoen om FOMO te vermijden, wat de komende maanden en jaren mogelijk mooie beloningen oplevert.

Je kunt hier deelnemen aan de ASI presale. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.