Na de notering van hun native token, $CODI, op CoinGecko en CoinMarketCap, dient $CODI nu verder nut als gevolg van de toevoeging van de staking functie.

Staking opties voor CODI Finance zijn nu beschikbaar voor $CODI token houders. CODI Finance heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in de richting van haar visie om een toonaangevende DEX en IDO launchpad in het Solana ecosysteem en DeFi in het algemeen te worden sinds haar oprichting in september 2021. CODI Finance heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in het Solana-ecosysteem door unieke oplossingen te bieden voor dringende behoeften van het Solana-ecosysteem, zoals een IDO-lanceerplatform en een leen- en uitleenprotocol.

Als het governance token, zou $CODI van cruciaal belang zijn voor de toekomst van het CODI Finance ecosysteem, door kleine beleggers vroegtijdige toegang te bieden tot projecten die worden gelanceerd via het CODI IDO launchpad. Bovendien, door het introduceren van staking als een manier om token houders te belonen, heeft $CODI nog een ander nut gekregen.

Raydium, een toonaangevende gedecentraliseerde Solana-uitwisseling, en p2pb2b, een bekende gecentraliseerde cryptocurrency-uitwisseling, bieden $CODI aan voor aankoop. CODI werd onlangs ook toegevoegd aan Coingecko, een van ’s werelds grootste cryptocurrency ranking websites. Coingecko stelt de CODI finance gemeenschap nu in staat om de dagelijkse prijsbeweging van $CODI te volgen en toegang te krijgen tot aanvullende CODI Finance gegevens.

De vijf niveaus van de staking functie zijn Brons, Zilver, Goud, Diamant, en Challenger. Het APY op elke tier verschilt, net als de inzet beloningen, afhankelijk van de gekozen tier.

Bovendien, zodra het IDO CODI launchpad volledig operationeel is, zullen CODI-gemeenschapsleden ‘$CODI’ kunnen inzetten om in projecten te investeren en vroege toewijzingen te ontvangen. Als u op zoek bent naar OTC “$CODI” verkopen, neem dan contact op met het CODI Finance team op sales@codi.finance. Het CODI Finance team staat ook open voor onderhandse transacties van particuliere beleggers.
Voor meer informatie over dit project kunt u terecht op Codi.finance

of u kunt zich bij de community aansluiten door hun social media kanalen te volgen:

Twitter: https://twitter.com/Codi_Finance
Discord: https://discord.gg/gyUadGhScv
Telegram: https://t.me/codi_finance_community

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.