Decentralized Community Investment Protocol (DCIP)

Decentralized Community Investment Protocol verwachting DCIP koers

$0,000000003
24u laagste koers
24u hoogste koers
$0,000000003
$0,000000003

Koers 24 uur

stijging van 0,25%

Koers 7 dagen

daling van 0,57%

Koers 30 dagen

daling van 7,69%

Koers 1 jaar

stijging van 89,99%

Market Cap

Market Cap positie

Onbekend

Hoogste koers ooit

$0,0000005

Hoogste koers dit jaar

Onbekend

Soort crypto

bnb chain ecosystem

24 uur volume

$258

Circulerend aanbod DCIP’s

Onbekend

Max aanbod DCIP’s

Onbekend

Decentralized Community Investment Protocol nieuws

https://dcip.finance/

Reddit

Voor de fanatieke traders hebben we hieronder een geavanceerde grafiek met uitgebreidere opties.

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.

Is het momenteel een goed moment om de crypto Decentralized Community Investment Protocol te kopen of niet? Bekijk onderstaande technische analyse. Dit is echter geen koopadvies! Wij geen geen financieel advies, maar slechts een analyse. Doe altijd je eigen onderzoek.

Decentralized Community Investment Protocol kopen? Bekijk hieronder de beste exchanges om dit te doen.

Rente ontvangen op Decentralized Community Investment Protocol? Bekijk hieronder de beste exchanges om dit te doen.

Onderstaande grafiek toont aan hoe populair Decentralized Community Investment Protocol momenteel op Google is. 

Bitvavo – Top Crypto Exchange in Nederland

Natuurlijk, hier is een herformulering: Bitvavo faciliteert het eenvoudig en voordelig kopen van cryptovaluta, binnen een veilige en toegankelijke omgeving voor verschillende digitale munten.

Decentralized Community Investment Protocol koers verwachting 2024 - 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Decentralized Community Investment Protocol 2024? Wat is de Decentralized Community Investment Protocol verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Decentralized Community Investment Protocol koers

De koers Decentralized Community Investment Protocol heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Decentralized Community Investment Protocol (DCIP) inmiddels op positie Onbekend in de gehele lijst van cryptocurrencies. Decentralized Community Investment Protocol beschikt over een marktwaarde van ruim . Ten opzichte van de bitcoin marketcap van Onbekend is het nog relatief klein. De marketcap van Decentralized Community Investment Protocol in vergelijking met Bitcoin is rond de 0%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend.

Er zijn op het moment van schrijven Onbekend in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als de Binance exchange, Coinbase, OKEX, Huobi maar ook Nederlandse exchanges als Bitvavo, Bitcoinmeester, Litebit en anderen. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de actuele DCIP koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies Onbekend veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Decentralized Community Investment Protocol kan je altijd deze pagina bekijken. Je hier vindt 24/7 dagelijks de Decentralized Community Investment Protocol prijs bijgewerkt.

Laatste Decentralized Community Investment Protocol nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Decentralized Community Investment Protocol . Zodat je een beter idee hebt van de (DCIP) verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Decentralized Community Investment Protocol prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Decentralized Community Investment Protocol koers zien. Volg het Decentralized Community Investment Protocol nieuws vandaag, het crypto nieuws Decentralized Community Investment Protocol is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Decentralized Community Investment Protocol koers

De koers Decentralized Community Investment Protocol heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Decentralized Community Investment Protocol (DCIP) inmiddels op positie Onbekend in de gehele lijst van cryptocurrencies. Decentralized Community Investment Protocol beschikt over een marktwaarde van ruim . Ten opzichte van de bitcoin marketcap van Onbekend is het nog relatief klein. De marketcap van Decentralized Community Investment Protocol in vergelijking met Bitcoin is rond de 0%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven Onbekend in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als ,, en . Op is het ook gelijk mogelijk om de actuele DCIP koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Decentralized Community Investment Protocol kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Decentralized Community Investment Protocol prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Veel gestelde vragen Decentralized Community Investment Protocol

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Decentralized Community Investment Protocol op te slaan, welke Decentralized Community Investment Protocol wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Decentralized Community Investment Protocol hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Decentralized Community Investment Protocol software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Decentralized Community Investment Protocol wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

De hoogste prijs ooit gemeten van Decentralized Community Investment Protocol bedraagt $0,0000005.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi,Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. 

Decentralized Community Investment Protocol kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Finst,CoinbaseKrakenCrypto.com, en enkele anderen.

Wanneer je Decentralized Community Investment Protocol moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Decentralized Community Investment Protocol koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Decentralized Community Investment Protocol koers laag staat en wanneer de Decentralized Community Investment Protocol koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Decentralized Community Investment Protocol koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Decentralized Community Investment Protocol kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Decentralized Community Investment Protocol koopt.

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Decentralized Community Investment Protocol koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Decentralized Community Investment Protocol koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Decentralized Community Investment Protocol koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Decentralized Community Investment Protocol koers ook beïnvloed worden door andere crypto’s, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Decentralized Community Investment Protocol koers verwachting.

Andere cryptomunten

# Naam Prijs 24h % 7d % Market Cap Volume (24h) Aantal in omloop
1 Bitcoin Logo Bitcoin BTC $69.341,00 +0,25% 2,70% $1.367.959.935.090 $21.073.800.097
303.915 BTC
19.704.484 BTC (94%)
2 Ethereum Logo Ethereum ETH $3.886,04 +0,11% +5,37% $466.925.079.871 $17.209.340.623
4.428.503 ETH
120.136.768 ETH
3 Tether Logo Tether USDT $1,00 +0,02% +0,08% $110.549.901.178 $28.146.446.376
28.146.446.376 USDT
110.463.515.619 USDT
4 BNB Logo BNB BNB $603,51 0,15% +0,27% $92.878.770.305 $792.249.171
1.312.736 BNB
153.856.150 BNB (77%)
5 Solana Logo Solana SOL $171,36 +2,80% 7,74% $76.974.950.564 $2.396.846.909
13.987.202 SOL
449.516.538 SOL
6 Lido Staked Ether Logo Lido Stak… STETH $3.892,21 +0,91% +13,24% $36.092.842.245 $155.925.792
40.061 STETH
9.293.279 STETH
7 USDC Logo USDC USDC $1,00 0,27% +0,03% $32.547.180.061 $5.510.261.484
5.511.716.577 USDC
32.522.094.722 USDC
8 XRP Logo XRP XRP $0,53 +0,25% 0,86% $29.600.070.045 $818.744.413
1.531.952.611 XRP
55.430.475.754 XRP (55%)
9 Dogecoin Logo Dogecoin DOGE $0,17 +0,28% +2,79% $24.383.824.152 $1.192.674.565
7.069.544.444 DOGE
144.454.426.384 DOGE
10 Toncoin Logo Toncoin TON $6,47 +2,64% +1,66% $22.455.120.700 $150.889.787
23.321.451 TON
3.474.720.251 TON
11 Cardano Logo Cardano ADA $0,47 +1,15% 7,19% $16.548.736.337 $297.884.990
636.623.375 ADA
35.366.380.619 ADA (79%)
12 Shiba Inu Logo Shiba Inu SHIB $0,00003 +5,34% +1,85% $15.055.071.225 $652.838.953
25.501.521.601.563 SHIB
589.262.953.280.743 SHIB
13 Avalanche Logo Avalanche AVAX $38,26 +2,75% 5,53% $15.040.751.227 $382.274.346
9.991.488 AVAX
392.911.145 AVAX (55%)
15 Wrapped Bitcoin Logo Wrapped B… WBTC $69.625,00 +1,46% +0,05% $10.810.169.650 $339.818.284
4.881 WBTC
155.255 WBTC (100%)
16 Polkadot Logo Polkadot DOT $7,65 +1,20% +0,83% $10.450.335.616 $209.242.866
27.352.009 DOT
1.369.235.729 DOT
17 TRON Logo TRON TRX $0,11 0,69% 9,35% $9.823.449.235 $385.379.912
3.431.913.939 TRX
87.400.313.129 TRX
18 Bitcoin Cash Logo Bitcoin Cash BCH $489,84 +0,82% +0,36% $9.659.616.864 $175.363.480
358.002 BCH
19.711.366 BCH (94%)
19 NEAR Protocol Logo NEAR Prot… NEAR $7,88 1,03% 3,69% $8.498.454.198 $470.220.377
59.672.637 NEAR
1.079.959.743 NEAR
20 Uniswap Logo Uniswap UNI $10,91 3,05% +16,88% $8.274.620.690 $282.891.467
25.929.557 UNI
753.766.667 UNI (75%)
21 Pepe Logo Pepe PEPE $0,00002 +11,60% +80,71% $7.103.600.039 $1.910.885.172
112.803.138.842.975 PEPE
420.690.000.000.000 PEPE (100%)
22 Polygon Logo Polygon MATIC $0,74 +3,26% 1,28% $6.868.543.588 $293.410.947
396.281.718 MATIC
9.282.943.566 MATIC (93%)
23 Litecoin Logo Litecoin LTC $85,24 +0,97% 4,08% $6.359.863.411 $304.165.401
3.568.341 LTC
74.578.414 LTC (89%)
24 Fetch.ai Logo Fetch.ai FET $2,30 +1,36% 5,24% $5.799.105.536 $193.480.081
84.121.774 FET
2.521.012.371 FET (96%)
25 Internet Computer Logo Internet … ICP $12,49 +2,71% 0,99% $5.795.682.790 $75.697.136
6.060.619 ICP
464.337.352 ICP
26 LEO Token Logo LEO Token LEO $5,93 1,00% +0,68% $5.496.099.704 $1.233.733
208.049 LEO
926.323.775 LEO
27 Dai Logo Dai DAI $1,00 +0,05% +0,07% $5.336.881.071 $314.175.677
314.283.476 DAI
5.338.690.279 DAI
28 Wrapped eETH Logo Wrapped eETH WEETH $4.062,10 +4,34% +25,17% $4.894.849.112 $50.368.234
12.400 WEETH
1.205.004 WEETH
29 Ethereum Classic Logo Ethereum … ETC $31,67 0,39% 1,88% $4.651.125.377 $218.586.738
6.902.013 ETC
147.270.037 ETC (70%)
30 Aptos Logo Aptos APT $9,53 +4,64% +6,08% $4.133.512.635 $207.794.821
21.804.283 APT
436.043.402 APT
31 Render Logo Render RNDR $10,09 +1,23% 5,20% $3.928.940.229 $172.038.825
17.050.429 RNDR
388.643.224 RNDR (73%)
32 Renzo Restaked ETH Logo Renzo Res… EZETH $3.849,37 +1,17% +24,22% $3.852.719.462 $62.657.874
16.277 EZETH
996.928 EZETH
33 Hedera Logo Hedera HBAR $0,11 0,31% 8,85% $3.821.511.306 $46.552.615
435.677.860 HBAR
35.749.981.467 HBAR (71%)
34 Immutable Logo Immutable IMX $2,46 +3,11% +5,48% $3.636.425.328 $40.351.062
16.402.871 IMX
1.482.345.419 IMX (74%)
35 Filecoin Logo Filecoin FIL $6,10 +3,06% 2,19% $3.398.940.932 $160.285.122
26.276.250 FIL
556.619.952 FIL (28%)
36 Cosmos Hub Logo Cosmos Hub ATOM $8,68 +2,10% 3,07% $3.392.249.189 $208.171.430
23.982.884 ATOM
390.688.370 ATOM
37 Kaspa Logo Kaspa KAS $0,14 +0,65% +14,20% $3.337.214.851 $23.600.287
167.872.013 KAS
23.747.894.208 KAS (83%)
38 Mantle Logo Mantle MNT $1,03 +0,33% +0,75% $3.357.818.696 $51.752.413
50.196.327 MNT
3.264.441.708 MNT (52%)
39 dogwifhat Logo dogwifhat WIF $3,29 +10,78% +21,51% $3.295.244.149 $629.507.611
191.339.699 WIF
998.926.392 WIF (100%)
40 Arbitrum Logo Arbitrum ARB $1,24 +2,56% +23,61% $3.287.426.526 $518.443.949
418.099.959 ARB
2.653.939.384 ARB (27%)
41 Cronos Logo Cronos CRO $0,12 +2,26% 4,14% $3.273.111.289 $12.379.979
101.215.562 CRO
26.763.444.363 CRO
42 Stellar Logo Stellar XLM $0,11 +1,14% 2,22% $3.202.353.176 $55.193.175
499.354.694 XLM
28.976.033.919 XLM (58%)
43 First Digital USD Logo First Dig… FDUSD $1,00 +0,32% 0,59% $3.127.866.360 $5.771.358.865
5.759.839.187 FDUSD
3.120.768.358 FDUSD
44 The Graph Logo The Graph GRT $0,32 +1,25% 6,23% $3.074.181.772 $93.050.749
287.835.080 GRT
9.509.148.591 GRT (88%)
45 Stacks Logo Stacks STX $2,07 +4,66% 1,19% $3.030.903.228 $50.127.897
24.216.375 STX
1.461.662.318 STX (80%)
46 Bittensor Logo Bittensor TAO $439,26 +0,54% +9,06% $3.001.368.266 $28.057.201
63.874 TAO
6.838.176 TAO (33%)
47 OKB Logo OKB OKB $48,27 0,56% 1,48% $2.898.924.196 $5.639.129
116.825 OKB
60.000.000 OKB (20%)
48 Optimism Logo Optimism OP $2,63 +1,64% +2,64% $2.854.227.186 $328.459.263
124.889.454 OP
1.086.889.963 OP (25%)
49 Ethena USDe Logo Ethena USDe USDE $1,00 +0,02% +0,06% $2.828.630.583 $75.498.878
75.423.455 USDE
2.829.392.500 USDE
50 VeChain Logo VeChain VET $0,04 +0,75% 1,83% $2.642.224.877 $62.462.632
1.720.213.809 VET
72.714.516.834 VET (84%)

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.