Toon popup

Net zoals veel anderen in Nederland, ben je ook begonnen te handelen in Bitcoin. Of je bent van plan te beginnen te handelen in Bitcoin. Wat je vooral nodig hebt als trader, is de prijs van Bitcoin. Het hangt er ook vanaf wat je doel is als trader. Waar je zeker rekening mee moet houden, is dat cryptocurrency volatiel is. Dat betekent dat de prijs sterk schommelt waarbij er kansen zijn om flink winst te maken.

Voorkom verlies door de meest actuele koersen van Bitcoin te bekijken. Waar kun je dit doen?

Volg het recent cryptonieuws

Je kunt je inschrijven voor nieuwsbrieven, het nieuws volgens op belangrijke websites en ook de marketcap van crypto volgen. Op die manier hoef je niet 1X24 uur achter je laptop te zitten of te turen op het scherm van je smartphone. Het kan zijn dat je bij een daling verlies lijdt bij een prijsdaling. Echter, door het nieuws rond de Bitcoin koers te volgen, kun je erger voorkomen. Hier kun je altijd ook terecht voor de actuele prijs van de nummer een cryptocurrency van de wereld.

Investeer slim

Ga nooit af op financieel advies van anderen, maar oordeel zelf. Het zal je wat tijd kosten om in te lezen en te leren over het traden. Cryptohandel draait 1X24 uur en kent dus geen openingstijden zoals de conventionele aandelenmarkt. Investeer ook niet al je geld, maar geld dat je kunt kwijtraken. Investeer ook niet te veel tegelijk. Bovendien is het verstandig om Bitcoin, als je een deel wilt hodlen, opslaan dus, te bewaren op een hardware wallet.

Die gaat niet online en ben je beter beschermd tegen cybercriminaliteit.

Al met al is het belangrijk de koers van Bitcoin te volgen, als je handelt om direct winst te maken. Zo voorkom je verlies en weet je vrijwel op tijd wanneer je winst kunt maken.