Toon popup

Bitcoin EqualiserEen veelgebruikte app om crypto mee te verhandelen is die van Bitcoin Equiliser. Er is veel werk aan voorafgegaan en is de app al in 2017 op de markt gebracht. Dat heeft als voordeel dat het mag rekenen op een ruime gebruikerservaring en er tussentijds ook veranderingen zijn aangebracht om de app up-to-date te maken. Ondanks de sterke groei van de cryptomarkt en daarmee de sterke toename van de beschikbare data, blijft Bitcoin Equaliser goed presteren.

Raak geen kostbare tijd meer kwijt

Binnen de cryptowereld is de factor tijd van groot belang omdat de ontwikkelingen zich in een rap tempo aan het voltrekken zijn. Wie maar een paar minuten of zelfs seconden achter loopt met de ontwikkelingen, heeft dus weinig kans om een hoog rendement te halen uit de investering. Het is daar ook waar Bitcoin Equaliser zijn meerwaarde laat blijken omdat deze handelsbot in staat is om per seconde honderden analyses uit te voeren. Dat gebeurt ook nog over een breed vlak waarbij nieuwssites ook worden meegenomen en de richting waar de markt naartoe gaat, vrij nauwkeurig kan worden voorspeld.

Met de juiste signalen kan er vervolgens worden gewerkt

Dat ligt geheel af van de gebruiker van de Bitcoin Equaliser app omdat er ook voor gekozen kan worden om die geheel automatisch te laten verhandelen. Er moet wel aangegeven worden welke de bedragen zijn die er per transactie verhandeld moeten worden en de hoeveelheid transacties op dagbasis. Wie echter nog meer richting aan wil geven, kan zelf op regelmatige basis de instellingen aanpassen. Bitcoin Equaliser maakt bij de analyses ook gebruik van historische data en kan daarom rekenen op een hoog winstslagingspercentage. Voor gebruik van de software hoeven er geen kosten te worden betaald en loopt de marktanalyse 0,01 seconde voor op de ontwikkelingen op de markt.