Heb je ooit geprobeerd online te winkelen of rekeningen te betalen met crypto? Het kan een strijd zijn. Er zijn speciale services die crypto aanbieden als betaalmethode voor specifieke verkopers of de betaling voor je uitvoeren en je crypto afnemen. Het alternatief is om je crypto te verkopen en te wachten tot er een opname op je bankrekening komt. Beide methoden zijn niet alleen onhandig en traag, maar kunnen soms ook behoorlijk duur zijn.

Bij Binance denken ze altijd aan nieuwe producten en diensten die crypto verder zullen ontwikkelen en het leven voor hun gebruikers elke dag gemakkelijker zullen maken. Binance introduceerde een nieuwe kaart de Binance card. De Binance Card doet alles wat een gewone betaalkaart doet, en nog veel meer. Het werkt als een gewone betaalpas die is uitgegeven door je bank, in dit geval je Binance.com-account.

Je laadt eenvoudig je kaart op met geld via de Binance Card-app in de vorm van Bitcoin of BNB, en je bent klaar om te gaan. Het is net zo eenvoudig als het overzetten van BNB van de ene wallet naar de andere. Je kaart gebruikt dit saldo vervolgens voor je kaartbetalingen en trekt automatisch alle uitgaven af ​​van het saldo bij elke betaling. De Binance Card wordt door meer dan 46 miljoen handelaren offline en online in 200 regio’s en territoria geaccepteerd, wat het winkelen met crypto gemakkelijker dan ooit tevoren maakt.

Cadeaus kopen voor je dierbaren, boodschappen doen of je internetrekening online betalen? De Binance Card doet het allemaal. Je hoeft je crypto niet langer te verkopen om rekeningen te betalen. Met de Binance Card kun je blijven vasthouden en alleen uitgeven wat je nodig hebt om een ​​betaling uit te voeren.

De Binance Card is momenteel alleen nog maar beschikbaar als virtuele kaart in een Beta-versie, maar binnenkort komt er ook een fysieke kaart op de markt.

Waar haal ik mijn Binance Card?

Binance brengt momenteel de Card uit in een bètaversie en streven ernaar om deze binnen enkele weken wereldwijd beschikbaar te maken voor alle nieuwe en bestaande Binance-gebruikers.

Je kunt interesse in de Binance creditcard registreren via de landingspagina, en ze zullen je op de hoogte stellen zodra de kaart beschikbaar komt in jouw regio. Het enige dat je hoeft te doen, is de Binance Card-app downloaden, inloggen op je Binance-account of je registreren en een eenvoudige en veilige identiteitsverificatie voltooien. Dan kun je de kaart bestellen voor een eenmalige prijs van 15 dollar, die betaalbaar is in de vorm van een initiële top-up van je crypto wallet naar het Binance Card saldo. Je maakt gewoon 15 dollar aan BNB of BTC over naar je kaartsaldo, en Binance zal je bestelling verwerken. Binance rekent geen maandelijkse of jaarlijkse kosten.

Hoe gebruik ik de Binance creditcard zodra deze is aangekomen?

Alles wat je nodig hebt om je kaart te gebruiken en te beheren, komt binnen de interface van één app. Met de Binance Card-app kun je, je geld, kaartbeveiliging en uitgaven beheren met slechts een paar klikken.Binance Card

Zodra je nieuwe kaart arriveert, moet je deze opladen met geld. Zet gewoon Bitcoin of BNB over van je Binance wallet naar de Binance Card-wallet en je bent klaar om te gaan.

De Binance Card App is binnenkort beschikbaar.

 

Eén reactie

  1. Zijn je cryptomunten online of offline op de Binancekaart?
    Is het mogelijk om je crypto op deze kaart veilig op te slaan?
    Zijn hackers instaat jouw binancekaart te hacken?

    Ik hoor het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.