Ervaringen & uitleg voor

Binance Crypto Exchange

Binance is een van de meest populaire crypto exchanges van het moment. Dankzij de vele gebruikers en het grote aantal beschikbare crypto coins is het voor vele de #1 keuze. Op deze pagina lichten wij de Binance Nederland exchange verder toe.

Crypto exchange Binance

Binance has garnered major popularity after it climbed into the top-3 of the world’s largest exchanges. But how did it all happen, and what makes Binance so popular that just in months of it being launched, the exchange topped all charts?

Some of the most popular names in global cryptocurrency exchanges are – coinbase, bittrex, bitfinex, binance, poloniex, kraken and so on. But for a newbie, it can be a difficult decision about where to go. So, to ease the process, and provide a useful review, here is an in-depth analysis of Binance cryptocurrency exchange and wallet.

Gratis AccountJa, registreer nu
iDeal mogelijk?Nee
etc. 
etc. 
etc. 

Binance betrouwbaarheid en voordelen

Zoals de meeste cryptocurrency-exchanges, heeft ook Binance sterke beveiliging, is gebruiksvriendelijk en is razendsnel. Natuurlijk wil je als gebruikers ook zaken doen op een platform die veilig is, het gaat immers om echt geld. Hieronder zie je enkele voordelen van Binance:
– het handelsplatform maakt gebruik van een multi-tier- en multi-cluster systeemarchitectuur.
– het ondersteunt meerdere apparaten en webbrowsers
– Binance biedt sterke liquiditeit in een aantal cryptocurrencyparen .
– multiple coin support: er worden transacties geaccepteerd in een verschillende cryptomunten
Binance maakt gebruik van een gecertificeerde matching engine die 1,4 miljoen orders per seconde kan verwerken, waardoor Binance een van de snelste uitwisseling in de markt is.

  • Aanbod Crypto 70% 70%
  • Betalingsopties 40% 40%
  • Helpdesk 80% 80%
  • Algemene beoordeling 80% 80%

Voordelen Binance

voordelen op een rij

Diligence

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In mi nunc, facilisis sed erat sed, interdum suscipit nisl. Donec ut ligula sed dolor accumsan placerat. Ut sed felis vitae augue condimentum viverra. Praesent condimentum magna sit amet dui interdum sodales. Ut tincidunt ipsum leo, nec hendrerit odio

Education

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In mi nunc, facilisis sed erat sed, interdum suscipit nisl. Donec ut ligula sed dolor accumsan placerat. Ut sed felis vitae augue condimentum viverra. Praesent condimentum magna sit amet dui interdum sodales. Ut tincidunt ipsum leo, nec hendrerit odio

Consistency

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In mi nunc, facilisis sed erat sed, interdum suscipit nisl. Donec ut ligula sed dolor accumsan placerat. Ut sed felis vitae augue condimentum viverra. Praesent condimentum magna sit amet dui interdum sodales. Ut tincidunt ipsum leo, nec hendrerit odio

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Achtergrond informatie Binance

Cryptocurrency’s of crypto’s zijn digitale munten. Het is een virtueel betaalmiddel dat alleen digitaal bestaat. Met een cryptocurrency kan je zonder tussenkomst van een derde partij online betalingen verrichten. Langzaam beginnen er steeds meer bedrijven de cryptocurrency’s te accepteren als legaal betaalmiddel. Een ieder kan bijdragen aan de ontwikkeling van deze crypto’s. Als je een eigen account hebt kun je dus gewoon betalingen online verrichten. Het is dus essentieel dat online transactie’s eerlijk en transparant geschieden. De geschiedenis van al de transactie’s wordt daarom op een blockchain bewaard. Dat is een chronologische keten van aan elkaar gelinkte blokken met daarin date. Wordt er een nieuw blok aan de keten toegevoegd? Dan wordt de data in de blok versleuteld. Na de versleuteling is de data nog steeds zichtbaar, maar niet meer te veranderen. Staat iets eenmaal op de blockchain? Dan staat die informatie daar voor altijd. Op die manier weet je zeker dat jouw betaling of ontvangst niet meer kan worden teruggedraaid. Een blockchain is dus transparant, onvervalsbaar en ook niet te hacken.
Door deze eigenschappen zijn er steeds meer bedrijven en overheden die blockchain als een waardevolle innovatie zien. Er zijn verschillende soorten blockchains en veel van hen hebben hun eigen coin. Er zijn dus verschillende crypto’s op de markt. Hoe meer er gebruik wordt gemaakt van een bepaalde blockchain, hoe hoger de vraag naar de bijbehorende crypto. Zo kan een crypto dus een waardevolle investering maken.

Wat is Binance?

Binance is opgericht in 2017 en is in een korte tijd uitgegroeid tot de grootste cryptocurrency exchange ter wereld. Op de Binance exchange is het mogelijk tientallen populaire cryptocurrencies te kopen en te verkopen. Binance is uiteraard te vinden via de desktop versie op hun officiele website. In tegenstelling tot veel andere platformen biedt Binance ook een handige mobiele app voor iOS en Android. Op je mobiel kun je dus ook eenvoudig handelen in crypto’s.
Binance is een cryptocurrency exchange. Binance is de meest populaire cryptocurrency exchange van de wereld en wordt dagelijks door miljoenen handelaren gebruikt. Een cryptocurrency exchange kun je vergelijken met een online ruilbeurs. Het beschikt over een handelsomgeving voor het kopen en verkopen van bitcoins. Het werkt dus als een handelsbeurs. De Binance exchange staat bekend om zijn lage handelsvergoedingen en zijn snelle transactieverwerking. Elke seconde kunnen er ongeveer een miljoen transacties verwerkt worden, daarmee is Binance wereldleider op het gebied van potentieel transactievolume. Binance staat momenteel in de top 3 van snelst groeiende cryptocurrency exchanges. Via een cryptobeurs kunnen mensen honderden soorten cryptovaluta kopen, verkopen en bewaren. Naast de lage transactiekosten en snelle transactieverwerking groeit Binance heel snel omdat het een referral programma heeft. Ben je een gebruiker en verwijs je anderen door naar het Binance platform dan krijg je een commissie.

Binance account aanmaken

Het aanmaken van een Binance account is erg eenvoudig. Op de officiële website kun je jezelf registreren. Je voert je e-mail adres in en zorgt voor een goede wachtwoord. Omdat het over echt geld gaat is het aan te raden dat je een sterk wachtwoord kiest.. Maak je account compleet door de keuze van een gebruikersnaam. Nadien moet je akoord gaan met de algemene voorwaarden. Tenslotte kun je je registratie bevestigen door een e-mail te beantwoorden van Binance. Het aanmaken van je Binance account is nu voltooid. Vanaf dit moment is het mogelijk om in te loggen door middel van je gekozen e-mailadres en wachtwoord. Eenmaal ingelogd zit je in je eigen account op Binance. Om veilig te kunnen handelen op Binance moet je de two-factor authentification gebruiken. Zodra je inlogged is dit te zien op het scherm. Zo wordt er bij transacties geverifieerd dat jij daadwerkelijk degene bent die de transactie heeft aangevraagd.

Veiligheidsmaatregelen

Als je gaat handelen op de cryptocurrency markt staat veiligheid voorop. Helaas zijn er mensen die proberen om achter je accountgegevens te komen. Je moet dus ze net een stap voor zijn. Hieronder enkele veiligheidstips:
– log altijd in via de officiële link als je crypto’s gaat uitwisselen
– geef nooit je wachtwoord aan iemand
– gebruik een wachtwoord dat je nergens anders hebt gebruikt
– gebruik geen advertentie’s om doorgelinkt te worden naar website’s om crypto’s te handelen

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!