ERVARINGEN & UITLEG VOOR

 Binance

Binance is een van de meest populaire crypto exchanges van het moment. Dankzij de vele gebruikers en het grote aantal beschikbare crypto coins is het voor vele de #1 keuze. Op deze pagina lichten wij de Binance Nederland exchange verder toe.

Binance

Binance is een van de meest populaire crypto exchanges geschikt voor beginners en ervaren traders.

https://www.binance.com/nl

Binance inloggen

Om gebruik te maken van de Binance exchange, dien je je eerst te registeren. Dit is een redelijk gemakkelijk proces, het enige wat je dient te doen is een account aanmaken. Bij het maken van een account zijn er een verschillend aantal ‘levels’ waar je uit kan kiezen, alvorens je over kan gaan tot de daadwerkelijke Binance log in.

Voor een account op level 1, is er geen verificatie vereist. Je kunt met dit type account 2 BTC (Bitcoin) per dag laten uitbetalen. Over het algemeen hebben startende handelaren hier ruim voldoende aan.

Om een account op level 2 te krijgen dien je een foto van je paspoort te uploaden. Wanneer deze is goedgekeurd door de beveiliging van Binance, wordt je account geüpgraded naar level 2. Wanneer dit wordt goedgekeurd krijg je de mogelijkheid om dagelijks 100 BTC (Bitcoin) uit te laten betalen.

Er zijn nog hogere account levels, maar hiervoor moet je contact opnemen met Binance.

Binance log in

Binance valuta toevoegen

Wanneer je inschrijving compleet is kun je beginnen met het verhandelen. Om dit te doen moet je natuurlijk wel beschikken over valuta. De makkelijkste manier is om gebruik te maken van Bitcoin of Ethereum.

Om dit te doen klik je op de knop ‘Funds’ > Deposits / Withdrawals. Vervolgens kies je de munt die je graag wil toevoegen aan jouw account en klik je op ‘Deposit’

Na de stappen te hebben gevolgd krijg je een ‘Wallet adres’ te zien. Wanneer je bij Bitcoin op Deposit klikt, krijg je vervolgens jouw persoonlijke Bitcoin adres te zien van Binance. Kopieer dit Bitcoin adres (Of een andere cryptomunt naar keuze) en stort hier het bedrag waarmee je wil gaan handelen.

LET OP: Het is alleen mogelijk Bitcoins te versturen naar een Bitcoin wallet. Naar een Ethereum wallet kan je alleen Ethereum versturen, enzovoorts. Stuur je de verkeerde valuta naar de verkeerde wallet? Dan ben je deze munten daadwerkelijk kwijt!

Nu er geld op je account staat kan je beginnen met het verhandelen op Binance. Op Binance vind je hiervoor ruim de mogelijkheid. Het aanbod varieert van bekende, tot aan nieuwe munten

Binance Add Coins

Binance Withdrawal

Hoe werkt de Binance exchange?

Binance biedt je de mogelijkheid om aan de hand van twee verschillende opties te traden. Namelijk, Basic en Advance. Het verschil tussen de twee opties is dat Advance een geavanceerder systeem is met meer mogelijkheden. Zo geeft de Advanced versie meer informatie en biedt het de mogelijkheid om bepaalde trends van koersen beter te analyseren.

De Advanced versie ziet er zo uit: Binance Advanced

En de Basic versie zo: Binance Basic

Traden op Binance

Nadat je geld op je account hebt gezet kun je daadwerkelijk gaan beginnen met het handelen op Binance. Het maakt hier niet in uit of jij de Basic versie gebruikt, of de Advanced versie. Kijk hier een versie welke jij zelf het prettigst vind werken, het principe is namelijk hetzelfde.

Het is op verschillende manieren mogelijk om in de exchange te komen.  Via ‘Funds’ > Deposits / Withdrawals, zie je welke munten jij in je wallet hebt. Stel je hebt een TRX/BTC in je wallet dan kun je vervolgens op ‘Trade’ Klikken. Vervolgens krijg je de opties waarmee je TRX kan gaan traden. In dit geval is dit dus Bitcoin of Ethereum. Kies welke munt jij wil gaan verhandelen. Hiermee kan je naar de exchange.

Traden op Binance

Het is ook mogelijk via de Homepage van Binance op de handelspagina terecht te komen. Hier zie je de verschillende markten waar Binance over beschikt. De Bitcoin markt is de allergrootste hierin. Ook biedt deze pagina de mogelijkheid, om een bepaalde munt te volgen. Klik dan op het sterretje aan de linkerkant van de desbetreffende munt. Deze verschijnt dan in je favorieten tabblad. Door op de combinatie van de munt die jij wil verhandelen te klikken, kom je opnieuw in de handelspagina van deze munt terecht.

Bitcoin Binance

Hierin krijg je ook weer de mogelijkheid om via de Basic versie te verhandelen of via de Advanced versie.

Hoe werkt het kopen van Bitcoin op de Binance Exhange?

Wanneer je je op de handelspagina begeeft zul je enorm veel informatie te zien krijgen. Aan de rechterzijde zul je alle recente aan en verkopen te zien krijgen. In het midden van de pagina zul je de grafiek zien met de meest recente koersontwikkelingen van Bitcoin en de bijbehorende Bitcoin koers verwachting. Hieronder zul je gelijk het belangrijkste element, van het Bitcoin kopen op exchange Binance vinden. Namelijk, de plek waar je orders kunt gaan plaatsen. Dit zullen we hieronder nog even verder voor je toelichten. Rechtsboven zie je alle muntencombinaties die er mogelijk zijn. Rechtsonder zie je een overzicht, dit overzicht bevat alle gemaakte verkoop en aankoop orders.

Bitcoin Binance Exchange

Binance kopen

In dit voorbeeld gaan we laten zien, hoe je Ethereum koopt met Bitcoins op Binance. Hierin zijn er 3 opties mogelijk:

 1. Limit

Hierin kun je zelf de prijs bepalen. Verwacht je bijvoorbeeld dat de koers gaat dalen? En wil je munten kopen tegen een lage prijs? Voer dan het bedrag in dat je wil gaan betalen.

 1. Market

Hier kun je direct coins kopen voor de huidige marktprijs. Het maakt hierin niet uit of de prijs aan het dalen, of aan het stijgen is. Je aankoop wordt sowieso geaccepteerd.

 1. Stop Limit

Stop Limit biedt de mogelijkheid om te kopen wanneer een bepaalde prijs bereikt is. Bij stop, vul je de koers in waarbij je wil gaan kopen. Bij limit voer je vervolgens de prijs van het kopen in.

Je kunt bij ‘Amount’ de hoeveelheid ETH dat je wil gaan kopen bepalen. Hierin is het gemakkelijk een aantal procenten van je BTC in te zetten.

Bij ‘Total’ zie je het totaal plaatje aan kosten in BTC.

 • Om te kopen klik je op de groene knop ‘BUY’. Wanneer je dit doet is je order bevestigd en je trade uitgevoerd.

Binance kopen

Bitcoin en andere cryptocurrency verkopen bij Binance

Het Bitcoin verkopen op Binance werkt in principe op dezelfde manier, als het kopen van Binance. Hierin heb je dezelfde opties. Namelijk, Limit, Market, en Stop-Limit. Voor het verkopen van Binance bepaal je de prijs waarvoor je de munt wil verkopen en bepaal je de hoeveelheid dat je wil verkopen.

In de bovenstaande afbeelding zie je dat je de ETH weer kunt verkopen voor BTC. Met de Stop-Limit functie kun je de niet alleen de prijs bepalen mocht de koers dalen, maar je kunt ook alvast vooraf een order plaatsen om te verkopen. Mocht je bijvoorbeeld een leuke winst gemaakt hebben en willen verkopen is dit een erg handige functie.

Binance fees en transactiekosten

Elke keer wanneer jij besluit een munt te kopen of te verkopen. Dan betaal je een klein percentage aan Binance fees. Dit is de manier hoe Binance haar geld verdiend. Over het algemeen zijn de Binance kosten vrij laag. Zeker in vergelijking met andere bekende exchanges. Momenteel zijn de Binance fees vastgesteld op 0,1%.

De fees per uitbetaling is verschillend per munt. Er zit geen restrictie verbonden aan het aantal munten dat je naar Binance kan verzenden. Het uitbetalingslimiet is afhankelijk van het user level waarop jij handelt. Wil jij kleine bedragen verhandelen, zonder een paspoort verificatie hoeven te doen? Dan kun je prima als level 1 user aan de slag gaan als handelaar.

Is Binance veilig en is Binance betrouwbaar als exchange?

Binance staat bekend als een erg veilige en betrouwbare exchange. Iedereen binnen het Binance team staat met naam en persoonlijke gegevens in de whitepaper op de website.

Ondanks dat Binance een relatief nieuwe exchange is, beschikt Binance over een uitermate sterke beveiliging. Dat Binance betrouwbaar is, is in onze ogen één van de belangrijkste beweegredenen, waarom Binance in korte tijd zo in populariteit is gestegen. Alle handelaars verlangen er natuurlijk naar om te handelen op een veilige exchange. Het draait immers om echt geld.

Ook is de exchange zeer gebruiksvriendelijk en razendsnel in het gebruik. Actuele koersen zijn bijvoorbeeld constant, op milliseconden te tracken, qua veranderingen die er plaatsvinden.

De vraag of Binance veilig is, kan wat ons betreft met een dikke JA beantwoord worden. Binance werkt constant aan het beveiligen van handelsrekeningen en probeert ten alle tijden gebruikers ervan te beschermen voor eventuele hackers.

Binance review

Binance is een erg belangrijke speler geworden binnen de ontwikkeling van de cryptosector. Met een enorm goede staat van dienst. Binance heeft een enorm veilig handelsplatform ontwikkeld, dat zich uitermate goed schikt voor dagelijks handelen in vele verschillende cryptovaluta’s. Dit alles tegen relatief lage commissies in tegenstelling tot andere crypto exchanges.

Binance heeft in korte tijd een enorme ontwikkeling ondergaan binnen de cryptosector. Om deze reden is het van belang dat je voorzichtig en waakzaam bent met jouw Binance rekening. Je doet er goed aan om te investeren in een versleutelde en veilige hardware wallet. Zorg er daar naast voor dat je alle belangrijke veiligheidsmaatregelen die Binance je biedt activeert.

Desalniettemin heeft Binance de reputatie een zeer veilige handels omgeving te hebben ontwikkeld. En staat hierdoor hoog aangeschreven. De Binance ervaringen van gebruikers zijn op het internet vrijwel allemaal positief. Onze eigen Binance review is dan ook ook zeker positief te noemen.

De Binance exchange staat bekend om het enorme aanbod aan crypto munten die je er kunt kopen en verhandelen. Maar ook bijvoorbeeld tokens. Deze tokens zijn onderdeel van een zogeheten ICO (initial coin offering). ICO wordt voornamelijk aangeboden door startende bedrijven, die een eigen munt op de markt willen gaan introduceren. Binance biedt je de kans om deze munten eerder te kopen dan anderen. Zo kun je bij een goede investering, in de juiste munten, snel een hoge winst maken.

Binance coin

Van Binance naar Bitvavo overmaken

Het is mogelijk om je cryptomunten van Binance naar Bitvavo te storten, dit gaat als volgt:

 1. Inloggen bij Bitvavo
 2. Zoek de crypto op die je wilt overboeken
 3. Klik op handelen en dan storten
 4. Hier vindt je jouw crypto adres
 5. Kopieer dit adres
 6. Inloggen bij Binance
 7. Ga naar wallet en dan spot wallet
 8. Zoek de crypto die je wilt overboeken
 9. Klik op opname
 10. Plak hier het adres van de crypto van Bitvavo
 11. Vul het aantal dat je wilt overmaken in
 12. Vervolgens klik je op indienen
 13. Het kan enkele minuten tot uren duren voordat je de crypto’s ontvangt.
 14. Houdt je e-mail in de gaten voor een bevestiging.

Binance iDEAL betalen mogelijk?

In het verleden was het mogelijk om bij Binance te betalen (geld storten naar je wallet) via iDEAL. Voor ons Nederlanders was dit natuurlijk erg prettig. Helaas is dit op het moment niet meer mogelijk. We zullen jullie op deze pagina op de hoogte houden mocht dit in de toekomst weer mogelijk zijn. Bij Bitvavo kun je wel betalen met iDEAL.

Binance contact

Voor contact is Binance zeer gemakkelijk te bereiken. Ze hebben bijvoorbeeld een Support centre waar je heen kan gaan om eventuele vragen uit te zoeken. Dit support centre, bevat een website met daarop veel gestelde vragen en bieden je de mogelijkheid, om contact op te nemen met een van de Binance medewerkers.

Op de support centre pagina vindt je bijvoorbeeld ook een beginnersgids. Aan de hand van de beginnersgids kun je gemakkelijk leren hoe je aan de slag kan met Binance middels een handige handleiding.

De officiële website van Binance is: www.binance.com

Wil je meer informatie over verschillende exchanges? Bekijk dan ook eens onze uitgebreide reviews over BTC direct en Bitonic.

Binance bellen bij storing mogelijk?

Het is niet mogelijk om te bellen met de klantenservice van Binance bij een probleem, vraag of een storing. Wel kun je contact opnemen via hun Supportcentre waar je veelgestelde vragen kunt vinden en contact op kunt nemen.

Maak jij gebruik van deze exchange? Laat je beoordeling achter!

Review 0
Dit zeggen gebruikers... Laat een beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een beoordeling achter

Volg het Binance nieuws vandaag, het crypto nieuws Binance is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

[custom-twitter-feeds screenname=”Binance”]

Gratis Account Ja, registreer nu
iDeal mogelijk? Nee
Exchange Ja
Wallet Ja
Stablecoins Ja
Cryptocurrency 100+
Helpdesk taal 5+ talen
Bellen helpdesk? Nee
Vestigingsland Malta
Fees 0.1%
Kopen met creditcard Mogelijk
Bankoverschrijving Mogelijk
Uitbetalen naar bank Mogelijk
Meer informatie www.binance.com

Waarom Binance?

Over Binance

Binance is uitgegroeid tot het grootste cryptocurrency platform in de wereld, met continue nieuwe innovaties. Het biedt het grootste aanbod cryptocurrencies aan, maar ook de mogelijkheid om te kopen, je coins te staken en biedt zelfs binnenkort een crypto creditcard aan.

Binance is actief in 25+ landen en wereldwijd de grootste speler op dit moment.

N

Grootste exchange

Binance is de grootste cryptocurrency exchange wereldwijd.

N

Innovatief

Er komen komen continue nieuwe producten van het bedrijf.

N

Staken

Het platform biedt de opties om je coins te staken.

N

Gebruikersgemak

Eenvoudig te gebruiken platform dankzij de duidelijke interface.

Veel gestelde vragen

Is de Binance Exchange veilig in het gebruik?
Ja, veiligheid staat bij Binance erg hoog in het vaandel. Hier wordt dan ook constant aan gewerkt. Dit is dan ook één van de redenen, waarom deze Exchange zo snel in populariteit gegroeid is.
Is Binance geschikt voor beginners?
Ja, Binance biedt de mogelijkheid om op verschillende ‘Levels’ te traden. Level 1 is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor beginnende handelaren, die kleine hoeveelheden per keer traden.
Is het mogelijk de Binance klantenservice te bellen?

Nee, het is niet mogelijk Binance te bellen. Wel kun je contact opnemen via hun supportcentre.

Waarom is Binance zo populair?
Binance heeft zijn populariteit voornamelijk te danken aan het feit, dat ze een uitermate veilig handelsplatform zijn. Ook speelt het feit dat ze erg lage trading fees hanteren, in vergelijking met andere exchanges, hier een belangrijke rol in
Kan ik kopen en verkopen op een bitcoin exchange?
Ook dit is afhankelijk per exchange, bij sommige kan je alleen traden terwijl je bij anderen ook kan kopen en verkopen.
Binance of Bitvavo?

Binance en Bitvavo zijn beide zeer goede exchanges. Binance is een internationale exchange en Bitvavo is Nederlands. Beide hebben hun voor- en nadelen. Zo kun je bijvoorbeeld momenteel niet betalen met iDEAL bij Binance. Bij Bitvavo kun je wel met iDEAL betalen.