Cryptocurrencies zijn ontzettend interessant, maar het lijkt ook ontzettend lastig en risicovol. Eerlijk is eerlijk: om ermee te beginnen moet je weten wat je doet. Een bitcoin of crypto cursus kan je daarbij helpen.

Bekijk de crypto masterclass 

Voordat je een cursus volgt, is het zaak rationeel te denken. Er is geen enkele cursus die je meteen ‘schandalig rijk’ gaat maken en het is zaak om dit soort claims met een korreltje zout te nemen. Wees reëel in je doelen en handel alleen met geld dat je kunt missen; niet met spaargeld of met hele salarissen.

Om een cursus goed te kunnen volgen, is inzet nodig. Niet alleen mentale inzet, maar ook financiële inzet. Je moet dus stevig in je schoenen staan én iets te besteden hebben. Goed om te weten, als je aan een cursus begint.

Daarom kan het lonen om eerst eens te kijken naar Bitcoin Hero. Daar kun je handelen met nepgeld. Je maakt kennis met de grilligheid van de beurs, ontdekt strategieën en je komt erachter of crypto iets voor jou is. Jammer genoeg verdien je er niets aan, maar je verliest ook geen geld. Het leuke van Bitcoin Hero is dat je wordt beloond met achievements en dat je kunt oefenen en leren wanneer jij wilt. Je wordt niet meteen overladen met veel cursusmateriaal en grote beloftes, maar kan rustig even rondkijken. Oefen er een maandje mee en kijk of je het aandurft om echt geld te steken in cryptocurrencies. Als je alvast wat voorkennis hebt, wordt een Bitcoin cursus makkelijker om te volgen. Je snapt immers de basisprincipes al een beetje en bent je bewust geworden van risico’s.

Een Bitcoin cursus volgen

Om snel van start te gaan met Bitcoin, kun je allerlei cursussen volgen. Een goede eerste stap is het volgen van gratis gidsen. Lees wat Bitcoin precies is, waarom, wanneer en waar je Bitcoin kunt kopen en hoe het werkt met de Blockchain. Ga op onderzoek uit naar goede exchanges, leer meer over wallets en denk na over de waarde van Bitcoin in het huidige geldstelsel.

Door je in te lezen vorm je een mening over Bitcoin: is dit ‘gezond geld’, oftewel: is het duurzaam? Waarin verschilt het van traditioneel geld en hoe ga je om met de volatiele markt? Daarnaast kun je ook ingaan op allerlei technische zaken, zoals Bitcoin’s Sharpe-ratio, de stock-to-flow-radio en Proof of Human Consensus. Misschien zegt een ‘uncorrelated hedge’ of ‘hyperbitcoinization’ je nog niets, maar dit zijn termen waar je mee te maken krijgt.

Online is heel wat te vinden. Soms worden er zelfs cursussen gratis aangeboden. Andere cursussen worden aangeboden in de vorm van betaalde content, zoals videocursussen. Het voordeel van deze cursussen is dat je leert te begrijpen hoe cryptocurrencies in elkaar zitten en je door begint te krijgen welke strategieën je kunt inzetten.

Crypto Masterclass

Bij de Crypto Masterclass leer je geld te verdienen met Bitcoin en cryptocurrencies. Je leert hoe je handelt, hoe je verdient en hoe je een expert wordt in de nieuwe economie. Bij deze cursus komt ook een gedeelte ‘mindset’ kijken. Je moet namelijk met andere ogen leren kijken naar valuta en naar handelen. Uiteindelijk moet de cursus resulteren in het zorgeloos genieten van een leven vol vrijheid.

Crypto Masterclass

Met deze cursus leer je zelfstandig te investeren in bitcoin en andere crypto. Je leert hoe je op een verantwoorde wijze zelf investeert en hoe je geld verdient. Dat komt doordat je straks ook weet waar je precies in investeert. Je krijgt antwoord op de vragen: ‘Wat is Bitcoin precies’ en ‘Hoe werkt de Blockchain?’ Bij deze cursus krijg je ook een eigen mentor, die je met raad en daad kan bijstaan.

Het idee van de cursus is dat je beginnersfouten probeert te voorkomen. Anderen hebben immers bepaalde technieken al uitgeprobeerd, waardoor je weet wat je niet moet doen. Aan het eind van de cursus heb je een beter begrip van de werking van cryptocurrencies. Het credo van de Crypto Masterclass is dan ook: ‘Investeren zonder kennis is niks anders dan puur gokken.’ Daarom wordt bij deze masterclass ingezet op kennis ontwikkelen.

Crypto Portfolio

In het portfolio worden de 15 cryptomunten met de meeste potentie gepresenteerd. Dit zijn munten waarvan mensen nog weinig weten, maar waar je wel voordeel mee kunt halen. Crypto Portfolio is onderdeel van het crypto masterclass pakket. De ontwikkelaars van dit pakket hebben al eerder succes gehad met het vinden van kleine munten. Ze ontdekten bijvoorbeeld AntShares (NEO) en Rainblocks (NANO). Een investering van 100 euro leverde ze 100.000 euro op. Of die tijden nog eens terugkomen, weet niemand. Crypto Portfolio

De ontwikkelaars van de cursus denken dat alleen mensen die in crypto geloven successen kunnen behalen. Anderen behalen die successen niet, omdat ze niet durven te investeren. Deze portfolio wordt steeds bijgewerkt, zonder dat de afnemer van de cursus extra hoeft te betalen. Het portfolio is bedoeld als startgids die nog jarenlang kan worden gebruikt om voordeel mee te doen.

Day Trading Masterclass

Day Trading klinkt ingewikkeld, omdat er zoveel (onjuiste) informatie over te vinden is. Sommige informatie is niet compleet, andere informatie klopt niet en sommige geïnteresseerden krijgen het spontaan benauwd als ze die ingewikkelde grafieken zien. Volgens Kevin Timmer hoeft dat niet. Hij begon in 2014 met het traden op de Amerikaanse aandelenmarkt, om te leren hoe hij zij werk en leefstijl kon vervangen. Dat ging voor hem zo goed, dat hij nu fulltime aan day trading doet. Day Trading Masterclass

Timmer wil zijn kennis overbrengen aan anderen. Daarom begint hij in kleine stappen: door 1 of 2 uur per dag te traden, zodat je kunt oefenen en het onder de knie krijgt. Om de cursus te kunnen volgen, heb je alleen een goede internetverbinding nodig. Kevin zelf handelt bijvoorbeeld vaak vanuit Thailand, Bali of Spanje. In principe zijn de verdiensten onbeperkt. Maar: je moet natuurlijk wel de juiste kennis toepassen. Je leert hoe je moet schalen naar een niveau waar je je goed bij voelt.

In een cursus van 12 uur gaan beginners en gevorderden aan de slag met day trading. Iedere video kun je op je eigen tempo bekijken. Iedere dag mag je met de cursusleider meekijken: hij deelt zijn scherm en vertelt alles over trading. Daarnaast kent de cursus een grote community met andere handelaren en studenten. In de cursus wordt ook dieper ingegaan op 4 strategieën waarmee je kunt handelen. Wekelijks zijn er ook mentoring sessies, waar je je vragen kunt stellen.

De cursus is dusdanig opgezet, dat mensen die nog op school zitten of nu een vaste baan hebben de cursus ook kunnen volgen. Ook laat Timmer zien met welke scanners hij werkt en hoe je kunt kijken naar bepaalde zaken.

Madelon Vos

Bij de cursussen die aangeboden worden door Madelon Vos, krijg je de keuze uit 2 verschillende varianten Bitcoin cursussen. Dit zijn:

1.Bitcoin Basics & Crypto’s

In deze Bitcoin Basics cursus leer je vooral de basis van het kopen & verkopen van Bitcoin. Je leert in deze cursus bijvoorbeeld over:

 

2.Cursus handelen in Crypto’s

Cursus handelen in crypto's Madelon Vos

Dit is een meer geavanceerde cursus dan de eerste, In de cursus handelen in crypto’s, leer je bijvoorbeeld over:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.