ERVARINGEN & UITLEG VOOR

 Bittrex

Bittrex is een gebruiksvriendelijk platform dat het kopen, verkopen en verhandelen van cryptocurrency mogelijk maakt. Momenteel staat  Bittrex bekend als één van de allergrootste binnen de cryptosector.

Bittrex

Bittrex is één van de meest populaire exchanges wereldwijd.

 

https://www.bittrex.com

Bittrex Nederlandse Instructie

Hier vindt je een instructie over hoe Bittrex aanmelden en Bittrex inloggen werkt.

Hoe werkt de Bittrex login?

Het registeren en aanmaken van een account is op Bittrex een vrij eenvoudig en snel te voldoen proces, zeker in vergelijking met sommige andere crypto exchanges. Wij zullen je uitleggen hoe de Bittrex login precies in zijn werk gaat.

Om te beginnen ga je naar de Bittrex website en klik je op de knop ´Sign Up´

Bittrex registration

Na deze stap te hebben voldaan, kom je aan bij het aanmeldformulier van Bittrex. Vul hier je mail adres in en bedenk een sterk wachtwoord. Vervolgens klik je op de knop ´Sign up´ om verder te gaan in het proces.

Nu wordt er door Bittrex een mail gestuurd naar het door jou ingevulde e-mailadres. In deze mail zul je een activatielink vinden om jou mail adres mee te verifiëren. Na op deze link te hebben geklikt zul je doorgestuurd worden naar de website van Bittrex. Hier wordt de volgende melding getoond:

Bittrex login

Om jouw registratie te voldoen, dien je op ‘Return to Login’ te klikken.

Bittrex verification

Alvorens je daadwerkelijk kan gaan beginnen met het traden op Bittrex, zijn er twee stappen die je moet doorlopen; het verifiëren van jou account en geld op jou Bittrex account zetten.

Voor het verifiëren van je account klik je op de ‘Settings’ button, deze ziet er zo uit:

Settings Bittrex

Klik in het scherm vervolgens op ‘Identify verficiation’ en vervolgens op ‘Start verification’. Je zult hier een in te vullen formulier vinden, na het invullen van de gegevens klik je vervolgens op ‘Submit’

Bittrex verification

Echter, is dit nog niet voldoende om daadwerkelijk geld te storten op jouw persoonlijke account en te beginnen met het verhandelen op Bittrex. Bittrex heeft namelijk een foto van je identiteitskaart en een foto van je gezicht hier voor nodig.

Om deze verificatie stap te voldoen klik je opnieuw op ‘Start verification’

Verification Bittrex

In dit scherm krijg je de keuze of je de foto’s ter plekke maakt, of dat je ze upload vanaf het apparaat dat je gebruikt.

Hier moet je ook selecteren welk soort identiteitsbewijs je gaat gebruiken. Dit kan met je paspoort, id-kaart of rijbewijs.

Na het uploaden van de desbetreffende foto’s, zal het een aantal uur duren voor ze door Bittrex geverifieerd zijn. Nadat deze stap voltooid is, kun je beginnen met het toevoegen van geld op je Bittrex account en kun je op Bittrex inloggen met jouw account

Bittrex geld storten & opnemen

Om geld toe te voegen aan je Bittrex account en crypto kopen, dien je naar ‘Wallet’ te gaan. Hier zie je vervolgens de lijst met beschikbare coins op de exchange. Kies hier de cryptomunt die jij graag aan jou account wil toevoegen. Wij hebben in dit geval Ether gekozen, zoek Ethereum op in de lijst en klik op de knop ‘deposit’

BTC Bittrex

Na dit te hebben gedaan zal je vervolgens ‘Hex Addr’ te zien krijgen. Dit is het adres waar je jouw ETH naar zal versturen. Kopieer dit adres, dit zul je later namelijk weer nodig gaan hebben.

Bittrex Ethereum

Na dit te hebben gedaan is het tijd om ergens Ethereum te kopen om op jouw account te zetten. Naar onze mening is dit het makkelijkst te voldoen bij LiteBit.eu. Op LiteBit plak je vervolgens na aankoop van Ethereum, het gekopieerde ETH deposit adres van Bittrex.

LET OP: Check altijd goed of dit daadwerkelijk klopt, wanneer je een verkeerd adres invult gaat jou crypto verloren.

Bittrex crypto

Na dit te hebben voldaan en de Ethereum op jouw account staat, dan kun je gaan beginnen met het verhandelen van crypto op Bittrex.

Hoe werkt handelen op de Bittrex exchange?

Na het toevoegen van een crypto naar keuze, kun je beginnen met het verhandelen binnen deze markt. In dit voorbeeld hebben wij Ethereum toegevoegd, dus moet je gaan verhandelen op de Ethereum markt. Zoek hiervoor binnen ‘Markets’ op de Ethereum markt.

In de zoekbalk zul je vervolgens verschillende cryptovaluta vinden die aan te kopen/ te verhandelen zijn. Dit ziet er zo uit:

Crypto Bittrex kopen

Na het kiezen van een cryptocurrency, zal de pagina van de desbetreffende punt geladen worden. Kolommen met groene cijfers houden in dat er mensen die cryptocoin willen kopen, de kolommen met rode cijfers betekenen dat andere gebruikers de crypto verkopen.

Het kopen van de cryptomunt naar keuze is zeer eenvoudig. Selecteer in de middelste kolom de groene knop ‘Buy’. Voor het verkopen van crypto selecteer je de ‘Sell’ knop, deze zal dan rood uitlichten. Hier kun je de hoeveelheid die jij wil kopen/verkopen ook selecteren.

Zodra je order geplaatst is bij Bittrex zal hij onder het kopje ‘My open orders’ te staan. Hier kun je de status van jou order in de gaten houden.

Bittrex fee per transactie

Een voor ons wat minder positief punt aan de Bittrex exchange, is de hoogte van de Bittrex fee per transactie. Deze is vrij hoog, elke transactie (Koop of verkoop) kost 0,25% van de desbetreffende transactie. De exacte hoogte per transactie is terug te lezen binnen de algemene voorwaarden van Bittrex.

Bittrex review

Bittrex was een zeer lange tijd de meest populaire exchange binnen de cryptosector. Desondanks heeft er ondanks deze grote populariteit nog nooit een hack succesvol plaatsgevonden. De basis hiervoor is het uiterst deskundige IT-beveiligingsteam dat achter de schermen aan de website werkt.  Daar naast speelt de verplichte account verificatie voor het opnemen van geld hier een rol in.

Om je te helpen met de keuze voor een cryptoexchange hebben wij in deze Bittrex review alle voordelen en nadelen van Bittrex voor je op een rijtje gezet.

Voordelen

  • Veel gebruikers en actieve handelsomgeving
  • Strenge veiligheidsregels
  • Groot aanbod aan verschillende cryptovaluta
  • Goed en actief support center

Nadelen

  • Hoge kosten per transactie (0,25%)
  • Onoverzichtelijk voor beginners
  • Opnames duren vrij lang voordat ze bevestigd worden door Bittrex

Bittrex ervaringen van gebruikers

Bittrex staat bekend als een enorm veilig handelsplatform, om deze reden zijn de meeste Bittrex ervaringen van de gebruikers van het platform over het algemeen vrij positief. Het bedrijf is nog nooit gehackt en investeert veel in de veiligheid voor de gebruikers van het platform.

Echter, moet je er rekening mee houden dat je bij Bittrex gewoonweg meer geld kwijt bent per transactie, dan bij andere crypto exchanges zoals bijvoorbeeld Bitvavo. Dit omdat de Bittrex fee per transactie gewoonweg wat hoger ligt dan die bij Bitvavo per aankoop/verkoop transactie.

Bittrex support

Bittrex beschikt over een zeer uitgebreid Bittrex support centre. Hier vind je alle recente nieuwberichten van Bittrex, maar ook bijvoorbeeld de FAQ met veel gestelde vragen.

Mocht je met een vraag zitten, dan doe je er verstandig aan om snel een antwoord op je vraag te krijgen tussen de FAQ te kijken. Hier worden alle veel gestelde vragen van gebruikers van Bittrex behandeld.

Staat jou vraag hier niet tussen? Plan dan een afspraak in met één van de Bittrex support center medewerkers.

De officiële website van Bittrex is: https://global.bittrex.com/

Heb jij interesse om cryptovaluta te gaan verhandelen? Bekijk dan ook eens onze review over Coinbase en eToro.

Maak jij gebruik van deze exchange? Laat je beoordeling achter!

Review 0
Dit zeggen gebruikers... Laat een beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een beoordeling achter

Volg het Bittrex nieuws vandaag, het crypto nieuws Bittrex is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

[custom-twitter-feeds screenname=”BittrexExchange”]

Gratis Account Ja, registreer nu
iDeal mogelijk? Nee
Exchange Ja
Wallet Ja
Stablecoins Ja
Cryptocurrency 200+ cryptocurrencies
Helpdesk taal Engels
Vestigingsland Verenigde Staten
Fees 0.25%
Kopen met creditcard Mogelijk
Bankoverschrijving Mogelijk
Kopen met iDeal Niet Mogelijk
Uitbetalen naar bank Mogelijk
Meer informatie www.bittrex.com

Waarom Bittrex?

Over Bittrex

Bittrex is een handelsplatform dat zich richt op crypto valuta. Wereldwijd staat Bittrex bekend als één van de meest vertrouwde en grootste crypto exchanges. Het handelsplatform waarop je kunt handelen bij Bittrex is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over een zeer ruim uitgebreid aanbod van verschillende cryptocurrencies.

De Bittrex exchange is geschikt voor zowel ervaren traders als voor beginnende handelaren in deze sector

N

Zowel kopen, traden als verkopen

Bittrex is een alles in één platform met continue nieuwe innovaties.

N

Betrouwbaar

Al sinds 2013 actief in de wereld van crypto.

N

Gebruikersgemak

Eenvoudig te gebruiken platform.

N

Exchange

Meer dan 75+ cryptocurrencies te verhandelen op het handelsplatforrm.

Veel gestelde vragen

Is Bittrex veilig in het gebruik?

Ja, veiligheid staat bij Bittrex hoog in het vaandel. Dit is dan ook één van de redenen waarom Bittrex zo enorm populair en groot binnen de cryptosector is.

Is de Bittrex exchange geschikt voor beginners?

Ja, het platform is erg gebruiksvriendelijk ingericht.

Hoe kom ik in contact met Bittrex?

Bittrex beschikt over een speciaal support center waar gebruikers terecht kunnen met eventuele vragen, of opmerkingen. Het support center van Bittrex vind je hier: https://bittrexglobal.zendesk.com/hc/en-us

Hoeveel verschillende soorten crypto munten worden er op Bittrex aangeboden?

Op Bittrex worden er ruim 300 verschillende soorten coins en altcoins aangeboden.