Ervaringen & uitleg voor Bitvavo

Bitvavo Nederland

Bitvavo, de Nederlandse crypto exchange. Koop eenvoudig crypto met ideal.

Crypto exchange Bitvavo

Cryptocurrency’s, of crypto’s, zijn digitale munten. Een virtueel betaalmiddel dat alleen digitaal bestaat. Met een cryptocurrency kan je zonder tussenkomst van een derde partij on- en offline betalingen verrichten. Crypto’s zijn specifiek ontwikkeld om digitale betalingen te faciliteren. Het belangrijkste verschil is dat er geen toezichthouder zoals een bank nodig is. Het is een decentraal en open systeem. Iedereen kan bijdragen aan het beheer en de ontwikkeling van een crypto munt. Cryptocurrencies kunnen net als “gewone” valuta gebruikt worden om betalingen te verrichten. Cryptocurrency is altijd bruikbaar voor iedereen. Er zijn geen derde partijen bij betrokken. Dat betekent dus dat je je ‘ digitale portemonne’ zelf kunt beheren en zelf betalingen kunt verrichten. Er is geen ‘bank’, dus failliet gaan bestaat niet. Ook heb je geen pinautomaat nodig om geld te lichten. Verder zijn er geen transactiekosten en lange wachttijden bij internationale overmakingen. Elektronisch geld ook bekend als digitaal geld of digitale valuta is geld dat volledig elektronisch wordt uitgewisseld.

Gratis Account Ja, registreer nu
iDeal mogelijk? Ja
Wallet op de website? Nee (alleen kopen mogelijk)
Hoeveel cryptocurrencies? 1 (alleen bitcoin)
Traden mogelijk? Nee

Bitvavo betrouwbaarheid en voordelen

 

  • Aanbod Crypto 10% 10%
  • Betalingsopties 80% 80%
  • Helpdesk 100% 100%
  • Algemene beoordeling 70% 70%

Voordelen Bitonic

Voordelen op een rij

Alleen bitcoin kopen

Bitonic staat bekend om alleen bitcoin te kopen, je kan er niet traden. Je kan erg eenvoudig kopen voor een goede prijs en het sturen naar een wallet.

Beste prijs

Bitonic staat er om bekend dat je vaak de beste prijs voor de bitcoin krijgt tijdens het kopen- en verkopen. 

Betrouwbaar

Het platform werkt, snel betrouwbaar en veilig. 

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Bitvavo

Bitvavo is een cryptocurrency exchange voor digitale valuta ofwel cryptogeld in Nederland. Bitvavo exchange heeft als doel om digitale valuta voor iedereen makkelijk toegankelijk te maken. Op dit platform kun je Bitcoin, Ethereum, Litecoin en andere digitale valuta kopen en verkopen. Alle prijzen zijn gebaseerd op de actuele koers. Bitvavo is gebruiksvriendelijk, goedkoper dan andere Nederlandse exchanges en heeft een hoge veiligheid en legitimiteit. Het is de doelstelling van Bitvavo om zoveel mogelijk digitale valuta aan te bieden op de meest toegankelijke manier.
Wil je bijvoorbeeld Bitcoin kopen vul dan in hoeveel uro je wilt inwisselen. Je kunt dan direct zien hoeveel Bitcoin je ervoor ontvangt. Eerst moet je een account aanmaken op Bitvavo. Vervolgens stort je een bepaald bedrag op je Bitvavo account. Het gestorte tegoed kun je dan inwisselen voor Bitcoin tegen de actuele koers. Wil je je digitale valuta verkopen voor euro? Ook dat kan gemakkelijk bij Bitvavo. Stort je digitale valuta op je Bitvavo account door het te sturen naar je Bitvavo walletadres. Heb je al valuta staan op je account? Dan kun je het direct omwisselen naar euro’s tegen de actuele koers.

Bitvavo exchange

De Bitvavo exchange is de eerste en echte Nederlandse handelsplatform voor digitale valuta’s. Bitvavo heeft de laagste handelskosten van en kan daaroma concurreren met andere grote internationale exchanges. Ook beschikt deze exchange over een breed aanbod van meer dan 20 digitale valuta’s. De Bitvavo exchange is ontwikkeld voor zowel beginners als ervaren handelaren. Op deze exchange kun je voor ongelimiteerde bedragen handelen. Bitvavo exchange zal ook mogelijkheden bieden om geautomatiseerd te kunnen handelen. De handelskosten op de Bitvavo exchange zijn ook zeer laag,

Is de Bitvavo exchange veilig?

De Bitvavo exchange wordt ontwikkeld door Bitvavo. De bedragen die klanten overboeken worden ontvangen door Stichting Bitvavo Payments. Het vermogen van deze stichting is niet verbonden met Bitvavo B.V. gebruikers van Bitvavo lopen dus geen risico bij een eventueel faillissement van Bitvavo B.V. Een groot deel van de cryptovaluta wordt bewaard op zogenaamde “cold wallets”. Dit zijn wallets die offline worden beheerd op apparaten die zijn afgesloten van het internet. Op deze manier kunnen ze niet gehacked worden. Slechts een handjevol mensen hebben toegang tot deze “cold wallets”.
Klanten moeten een twee-factor authenticatie inschakelen om in te loggen en voor opnames van cryptovaluta. Dit beveiligt de rekeningen tegen ongeautoriseerde toegang. Om toegang te krijgen tot een handelsrekening moet je eerst een code invullen. Inlogpogingen vanaf onbekende apparaten dienen bevestigd te worden door te klikken op een link die je per email ontvangt. Daarnaast is elke sessie van een klant gekoppeld aan het IP adres. In het geval dat dit IP adres wijzigt moet je dus opnieuw inloggen. De opnames van cryptovaluta naar onbekende adressen en wijzigingen van instellingen moet je per email bevestigen. Krijgt een onbekende toegang tot je rekening dan kan er geen digitale valuta worden opgenomen naar onbekende rekeningen.

Voordelen Bitvavo

Het is een gebruiksvriendelijk platform voor nieuwe traders. Dit platform is geschikt is voor nieuwe traders in digitale valuta. Het is heel simpel om digitale valuta te kopen. Je hoeft alleen maar te kiezen welke en hoeveel je er wilt. Hosted wallets waardoor je je digitale valuta eenvoudig kunt bewaren en niet zelf nog eigen wallets hoeft te beheren. Portfolio grafiek waardoor je resultaten overzichtelijk blijven en je deze snel kunt inzien.
Bitvavo is één van de weinige platforms die ook geschikt is voor de ervaren traders. De geavanceerde interface is compleet nieuw en pas recent gelanceerd. Het biedt ervaren traders dan ook veel mogelijkheden. Een trading chart welke gebruikt kan worden voor technische analyses. Een orderboek welke is gevisualiseerd in de depth chart. Geavanceerde orders zoals fill-or –kill orders of immediate-or-cancel orders.
Op de exchange van de Nederlandse crypto broker Bitvavo kun je dus snel en goedkoop cryptocurrency kopen. Dit platform is geschikt voor zowel beginnelingen als gevorderen. Ook is het de goedkoopste platform om crypto currency te kopen en verkopen.

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!