Crypto enthousiastelingen anticiperen reikhalzend op het potentieel voor een nieuwe bullmarkt in 2023 en beleggers die investeren in crypto overwegen welke projecten het best in staat zijn om van deze groei te profiteren. Cardano is zo’n project dat de aandacht trekt, dankzij de indrukwekkende technologie en vooruitstrevende en zorgvuldige benadering van de ontwikkeling op de blockchain.

Het recente succes van de presale van Metacade, in combinatie met de lancering op twee exchanges in april en een nieuwe lancering op MEXC begin mei, heeft de aandacht getrokken van de crypto wereld. Terwijl het platform blijft bouwen aan de visie van het team, blijft de vraag: kan Metacade Cardano sneller inhalen dan verwacht?

Wat is Metacade?

Metacade is een baanbrekend project dat tot doel heeft om de belangrijkste bestemming voor gameliefhebbers te worden door ’s werelds meest uitgebreide play-to-earn (P2E) arcade te bouwen. Door een uitgebreide selectie games aan te bieden en een breed scala aan speelstijlen te integreren, positioneert Metacade zichzelf als een pionier in het snel evoluerende GameFi-landschap met een enorme aantrekkingskracht op het hele spectrum van traditionele gamers.

Naast het bieden van een ongeëvenaarde game-ervaring, moedigt Metacade gebruikers aan om actief deel te nemen aan de groei van het platform door bijdragen te belonen, zoals het delen van alfa of het schrijven van beoordelingen. Het MCADE-token vormt het hart van het ecosysteem. Beleggers die investeren in crypto zijn enthousiast over het aanzienlijke potentieel voor de waarde van het token, aangezien het platform in de loop van de tijd meer gebruikers aantrekt.

Hoe werkt Metacade?

Het Metacade platform wordt aangedreven door het MCADE-token, dat het beloningssysteem voedt en dient als het primaire ruilmiddel. Het token maakt verschillende transacties mogelijk, van deelname aan toernooien tot het kopen van in-game items en toegang tot exclusieve content.

Voor MCADE-tokenhouders biedt Metacade een stakingmechanisme waarmee degenen die investeren passieve inkomsten kunnen genereren en tegelijkertijd de ontwikkeling van het platform ondersteunen. Dit is een van de vele investeerdersvriendelijke ontwerpkeuzes die zijn gemaakt door het team van Metacade, vergelijkbaar met de ontwerpkeuzes die een positieve invloed hadden op de prijs van Ethereum.

Een ander belangrijk kenmerk is het Metagrants initiatief, waarbij ontwikkelaars van games hun ideeën rechtstreeks aan de Metacade community kunnen pitchen. MCADE-houders stemmen vervolgens over welke projecten financiering moeten ontvangen. Deze innovatieve aanpak zorgt voor een gestage instroom van hoogwaardige, door de community goedgekeurde games, waardoor de groei van Metacade wordt gestimuleerd en op zijn beurt de vraag naar het MCADE-token verder toeneemt.

Cardano prijsvoorspelling 2023 tot 2030

Vaak zal een Cardano prijsvoorspelling ervan uitgaan dat het project door velen wordt beschouwd als een potentiële Ethereum killer, omdat het in de eerste plaats is opgezet door mede-oprichter van Ethereum, Charles Hoskinson. Ten tweede omdat het als doel heeft om de marktleider te evenaren. Het is ontworpen om een efficiënter, duurzamer en meer gedecentraliseerd blockchain platform te zijn, en de unieke benadering van collegiaal getoetst onderzoek onderscheidt het van andere blockchain platforms. Gezien de groeiende vraag naar gedecentraliseerde financiering (DeFi) en smart contractplatforms, wordt verwacht dat Cardano de komende jaren aan populariteit zal blijven winnen.

De huidige prijs van ADA is $0,38, een stuk lager dan het hoogste punt ooit van $3,01. Ondanks deze aanzienlijke verlaging, met de groeiende interesse in Cardano en de unieke benadering van blockchain ontwikkeling, blijft bijna iedere Cardano prijsvoorspelling voor de lange termijn relatief bullish, ondanks het grote bewustzijn van het project dat tot meer bescheiden prijswinsten leidt. Experts voorspellen dat de prijs van Cardano tegen het einde van 2023 $0,70 zou kunnen bereiken en tegen het einde van 2030 het hoogste punt ooit zou kunnen bereiken.

MCADE prijsvoorspelling 2023 tot 2030

Metacade’s innovatieve benadering van de GameFi-industrie en de uitgebreide beloningsstructuur hebben de aandacht getrokken van zowel investeerders als analisten. Door het aangaan van partnerschappen met gaming bedrijven zoals MetaStudio is Metacade goed gepositioneerd om een toonaangevende leider te worden in de groeiende GameFi-sector.

Het ongelooflijke succes van de presale en de lancering van Metacade op twee crypto exchanges in april heeft zelfs nog meer interesse in het platform gewekt, en met zo’n hoge token utility zijn beleggers die investeren in crypto erg optimistisch over de toekomstige prijs voor MCADE.

Het token is momenteel geprijsd op $0,023. Sommige analisten voorspellen dat MCADE in 2023 $1 zou kunnen bereiken, met schattingen die tegen het einde van 2030 verder gaan dan $5. Dit heeft geleid tot grote aantallen investeerders die hopen te profiteren van de toenemende interesse en gebruikersbasis naarmate het ecosysteem volwassener wordt.

MCADE vs. Cardano – Wat is op dit moment de beste optie als je wil investeren in crypto?

Zowel MCADE als Cardano zijn spannende projecten met een aanzienlijk groeipotentieel in de komende jaren. De door de community aangestuurde online arcade van MCADE en innovatieve beloningsstructuur hebben de aandacht getrokken van investeerders, terwijl Cardano’s focus op duurzaamheid en interoperabiliteit het tot een toonaangevende concurrent van Ethereum heeft gemaakt. Tot nog toe zijn de rendementen die het oplevert meer bescheiden in bijna iedere prijsvoorspelling en de tokenomics, wat betekent dat het het prijsniveau van Ethereum nog niet kan evenaren.

Het is duidelijk dat als het gaat om de beste optie om in te investeren, MCADE een enorme voorsprong heeft op Cardano, gezien het project nog in een vroege fase zit en veel potentieel heeft. Met een sterke focus op de snelgroeiende GameFi-sector, heeft MCADE zich gevestigd als een platform met een aanzienlijk uitbreidingspotentieel, vooral nu meer gamers zich wenden tot op blockchain gebaseerde gaming.

Meer informatie, onder meer over het kopen van MCADE, vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.