Altijd het Laatste Crypto Nieuws Vandaag

Crypto Nieuws 2020

Regelmatig lees je cryptocurrency in het nieuws, bijvoorbeeld in de Telegraaf of andere nieuwskanalen. Vaak is dit sensatie nieuws en is in de meeste gevallen niet onderbouwd door crypto experts. Daarnaast is het nieuws ook nog vaak te laat. Om deze reden is het lastig voor vele crypto liefhebbers om op de hoogte te blijven van het crypto en altcoin nieuws via de main stream media.

Op BitcoinExchangeNederland.nl houden wij daarom dagelijks het laatste nieuws bij. Onze experts zijn actief op internationale forum en zitten letterlijk dag en nacht op Twitter om voor jou het laatste nieuws te verzamelen. Steun ons door het nieuws te delen met vrienden en familie. Meld je aan op de nieuwsbrief om exclusieve nieuwsberichten te ontvangen. Heb jij zelf een nieuws tip? Neem dan contact op met onze redactie en wellicht schrijven wij er een uitgebreid nieuws item over.

Bitcoin voor beginners

Waarschijnlijk heb je al aardig wat websites bezocht over Bitcoin, maar heb je nergens de informatie gevonden die je zocht. Dat komt doordat veel websites schrijven voor ervaren handelaren. Ze vergeten wel eens dat niemand met kennis en kunde is geboren. Daarom hebben...

Anoniem bitcoin kopen

Het grote voordeel aan handelen in, en betalen met Bitcoin, is dat het anoniem is. Dat is een van de eerste associaties die veel mensen met de digitale munt hebben: dat het anoniem is. Dat is maar gedeeltelijk waar, want de transacties en wallet zijn eigenlijk voor...

Er zijn enorm veel ontwikkelingen op de blockchain en in de wereld van crypto currency. Niet alleen in Nederland zijn er ontwikkelingen, maar ook bijvoorbeeld het bitcoin nieuws China wordt door ons nauwlettend gevolgd. De cryptoscene is een globale scene waarbij we geen enkele nieuwsbron kunnen overslaan.