Altijd het Laatste Crypto Nieuws Vandaag

Crypto Nieuws 2022

Regelmatig lees je cryptocurrency in het nieuws, bijvoorbeeld in de Telegraaf of andere nieuwskanalen. Vaak is dit sensatie nieuws en is in de meeste gevallen niet onderbouwd door crypto experts. Daarnaast is het nieuws ook nog vaak te laat. Om deze reden is het lastig voor vele crypto liefhebbers om op de hoogte te blijven van het crypto en altcoin nieuws via de main stream media.

Op BitcoinExchangeNederland.nl houden wij daarom dagelijks het laatste nieuws bij. Onze experts zijn actief op internationale forum en zitten letterlijk dag en nacht op Twitter om voor jou het laatste nieuws te verzamelen. Steun ons door het nieuws te delen met vrienden en familie. Meld je aan op de nieuwsbrief om exclusieve nieuwsberichten te ontvangen. Heb jij zelf een nieuws tip? Neem dan contact op met onze redactie en wellicht schrijven wij er een uitgebreid nieuws item over.

Crypto handelen | Hoe verdien je aan crypto?

Ben je op zoek naar een nieuwe handelsmogelijkheid? De handel in cryptocurrency is misschien precies wat je zoekt. Cryptocurrencies zijn digitale munteenheden die encryptietechnieken gebruiken om munteenheden te creëren en de overdracht van fondsen te verifiëren, en...

Laag 1 Oracle Netwerk, Flare lanceert

Laag 1 Oracle Netwerk, Flare lanceert

Dubai, UAE - 9 januari 2023 - Flare, de blockchain voor het bouwen van toepassingen die gebruik maken van gegevens van andere ketens en het internet, heeft zijn langverwachte token airdrop op 9 januari om 23:59 uur UTC met succes afgerond. Bij de airdrop werden 4,279B...

Er zijn enorm veel ontwikkelingen op de blockchain en in de wereld van crypto currency. Niet alleen in Nederland zijn er ontwikkelingen, maar ook bijvoorbeeld het bitcoin nieuws China wordt door ons nauwlettend gevolgd. De cryptoscene is een globale scene waarbij we geen enkele nieuwsbron kunnen overslaan.

kucoin-exchange-logo
Coinmerce
Bybit