Gedecentraliseerd financieringsplatform Celsius Network heeft in totaal $ 1 miljard aan cryptocurrency-deposito’s overschreden.

Het gedecentraliseerde uitleen- en leenplatform Celsius Network heeft sinds de lancering in 2018 een totaal van $ 1 miljard aan cryptocurrency-deposito’s overschreden.

Het platform beweert dat het 80% van zijn totale inkomsten aan zijn gebruikers retourneert en tot nu toe zijn gemeenschap van houders van cryptocurrency $ 17 miljoen aan rentebeloningen heeft betaald, waarvan $ 12 miljoen in Bitcoin (BTC) en $ 3 miljoen in zijn eigen CEL-token.

 

Bloeien door de pandemie

De groei van het platform is de afgelopen maanden aanzienlijk geweest, ondanks het feit dat de pandemie van het coronavirus een negatief effect heeft op de meeste bedrijven. Volgens Alex Cashinsky, de CEO van Celsius, is hun platform de eerste uitleenplatform van deze omvang dat groot is geworden.

Celsius onthulde vorig maand de toevoeging van ondersteuning van tokenized gold, om hun gebruikersbestand verder uit te breiden. In de toekomst zullen ze meer tokenized middelen toevoegen/

 

Bankieren met Celsius

Omdat veel blockchain- en cryptocurrency-projecten zich richten op het gebruik van de technologie om bankdiensten aan de niet-bankiers te brengen, werkt Celsius aan het opheffen van mensen en naar verluidt een beter alternatief te bieden – eentje aangedreven door cryptocurrency. Mashinsky zegt:

“We kijken uit naar de dag dat miljarden mensen de verouderde traditionele banken achter zich laten en ervoor kiezen om bij Celsius te bankieren. We hebben bewezen dat we de macht terug kunnen brengen naar de mensen”.

Mashinsky merkte op dat de app bedoeld was voor individuen die van traditionele financiering werden afgewezen ‘vanwege ras, geslacht, kredietscore of baanstatus’ om meer te verdienen dan ze anders zouden kunnen met meer geaccepteerde middelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.