Hotbit noteert DBC(DhabiCoin) op Growing Section op 19 januari om 7:01 uur, Dubai tijd – Verenigde Arabische Emiraten.

Hotbit exchange is een van de toonaangevende cryptocurrency exchanges, opgericht in 2018, en biedt geavanceerde functies, een mobiele app, en een intuïtieve gebruikersinterface. Deze uitwisseling heeft samengewerkt met enkele populaire partners in de blockchain-technologie-industrie, zoals Spark Pool, Mytoken, F2pool, HashQuark en Slow Mist, om handelaren een veilige, stabiele en functierijke handelsomgeving en investeerders te bieden. Hotbit teamleden zijn afkomstig uit de VS, China en Taiwan en brengen vele jaren ervaring om deze uitwisseling te ontwikkelen. Sinds de oprichting heeft dit cryptocurrency handelsplatform meer dan 7 miljoen actieve gebruikers op het platform geregistreerd in meer dan 170 landen.

DhabiCoin werd opgericht om de paden te vereenvoudigen, de markt in beweging te brengen, technologie naar de sector te brengen op een toegankelijke manier en met de premisse om verschillende landen over de hele wereld te bereiken. De prioriteiten waren altijd innovatie, kwaliteit, en het voldoen aan de behoeften van de handel met transacties zonder bureaucratie en verspilde tijd. Blockchain-technologie laat zien dat het mogelijk is om de efficiëntie van financiële transacties te verhogen met veiligheid en hoge prestaties, terwijl de markt vraagt om meer vereenvoudigde en winstgevende processen. In slechts negen maanden van de ICO-fase bereikte DBC meer dan 30 duizend gebruikers aanwezig in ongeveer 60 landen, verdeeld over de vier hoeken van de planeet.

Het expansieplan van DhabiCoin is geconsolideerd, goed geëvalueerd door experts in de cryptocurrency en blockchain sector. DBC is geslaagd voor de audit van TechRate, een analyse- en ingenieursbureau dat zich richt op oplossingen en audits op het gebied van blockchaintechnologie. Het project heeft de aandacht getrokken van de gespecialiseerde markt en breidde zijn netwerk van landen uit bij elke pre-sales ronde.

Details van het project
* Projectnaam: DhabiCoin
* Naam token: DBC
Type token: BEP-20
* Project Introductie: Dhabicoin is een set van digitale activa om vele netwerken te verenigen in een enkel digitaal ecosysteem dat gebruikers in staat zal stellen om te communiceren, te leren, betalingen te doen en een verscheidenheid aan andere activiteiten uit te voeren. Het doel is om de economie van de Verenigde Arabische Emiraten VAE te stimuleren en een revolutie teweeg te brengen op de wereldmarkten.
* Officiële website: https://dhabicoin.ae/
* Totale aanbod: 3.000.000.000 DBC
* Contractadres: 0x220e6A613F00c79025d5611B73639E045B186fF8
* Block Explorer: https://bscscan.com/address/0x220e6a613f00c79025d5611b73639e045b186ff8#code

Hotbit is een legitieme crypto-uitwisseling met enkele miljoenen gebruikers in vele landen. Volgens Coinmarketcap is het uitgegroeid tot een van de grootste en snelst groeiende wereldwijd in termen van het dagelijkse handelsvolume. Hotbit biedt een in-house review audit team dat een 24/7 real-time online audit service biedt voor de tegoeden van gebruikers. Op deze manier controleert Hotbit op potentiële veiligheidsproblemen en waarschuwingen voordat deze in behandeling worden genomen.

Handelspaar op Hotbit DBC/USDT.

Over DBC: DhabiCoin’s website, Facebook, Twitter, YouTube, Reddit, and Telegram.

DBC is nu beschikbaar op BigOne, Latoken, Pancake Swap, en spoedig, op  Biconomy exchanges. DBC op CoinMarketCap en CoinGecko.