Toon popup

ERVARINGEN & UITLEG VOOR

 Huobi

Huobi is momenteel wereldwijd één van de grootste crypto exchanges en is gevestigd in Singapore. Huobi heeft verschillende servicecentra, die allen gevestigd zijn in China. Huobi is een exchange die toegankelijk is voor 130 verschillende landen en heeft sinds de oprichting een omzet behaald van ruim 1.2 biljoen dollars.

Huobi

Huobi is wereldwijd één van de grootste crypto exchanges.

 

http://www.huobi.com/en-us/

Huobi Exchange

De Huobi exchange is één van de grootste crypto exchanges van het moment. Huobi is opgericht in 2013 en zit gevestigd in Singapore. Inmiddels kan er bijna overal ter wereld gebrukt gemaakt worden van de Huobi exchange. Echter is het grootste deel van de gebruikers van deze exchange Chinees.

Met een dagelijks handelsvolume van ruim 1 miljard dollar per dag, is het Huobi handelsplatform uitgegroeid tot één van de grootste ter wereld. Naast de mogelijkheid om Huobi te gebruiken als cryptoexchange biedt het ook de mogelijkheid tot meer activiteiten. Zo bestaat er bijvoorbeeld ook de Huobi mining pool en heeft het een eigen Huobi token.

Huobi Global kopen en verkopen : instructie


Huobi account registratie

Het registeren van een account op Huobi is een vrij eenvoudig te voldoen proces. Allereerst dien je naar http://www.huobi.com/en-us/ te gaan en rechts boven in de homepage op ‘Sign Up’ te klikken, zoals hieronder afgebeeld.

Huobi account registratie

Vul hier vervolgens je gegevens. Let er hierbij op dat je het juiste land selecteert. Na het selecteren krijg je namelijk niet meer de mogelijkheid dit aan te passen na registratie. Voor de veiligheid van jouw account doe je er verstandig aan, een sterk wachtwoord te gebruiken die je nergens anders voor gebruikt.

Na alles te hebben ingevuld en akkoord te zijn gegaan met de gebruikersvoorwaarden, klik je vervolgens op ‘Sign Up’

Huobi registration

Vervolgens zul je moeten bewijzen dat je geen robot bent om verder te gaan in het registratie proces bij Huobi. Er zal een pop-up in het scherm worden getoond met een Google reCAPTCHA. Geef hier aan dat je geen robot bent en klik daarna op de knop ‘Confirm’ om dit te bevestigen.

Huobi verify

Na dit te hebben voldaan zul je van Huobi een e-mail ontvangen dat een beveiligingcode bevat. Deze is noodzakelijk om je e-mail adres mee te verifiëren. De desbetreffende code kun je kopiëren en plakken in het formulier op de website.

Als dit is gelukt, kun je inloggen op jouw Huobi account. Na succesvol te hebben ingelogd zal onderstaand venster getoond worden.

Huobi inloggen

Huobi crypto kopen

Wanneer je nog geen cryptocurrency in jouw bezit hebt, kun je Bitcoin kopen of een andere crypto naar wens op Huobi. Om dit te doen dien je aan de linkerkant van het venster te klikken op ‘Buy Now’ en vul de stappen zoals aangegeven.

Heb jij al wel cryptocurrency in jouw bezit en wil je deze naar jouw Huobi account verzenden? Klik dan op ‘Transfer now’ en vul de stappen zoals aangegeven.

Huobi geeft een zeer uitgebreide en gedetailleerde uitleg voor het kopen van cryptocurrency op Huobi, als voor het storten van cryptocurrency op jouw Huobi account. Je hoeft hiervoor enkel de stappen te volgen zoals aangegeven op de website.

Crypto verhandelen op Huobi

Wanneer jij een vorm van waarde op jouw Huobi account hebt staan, dan kun je beginnen met het handelen. Om dit te doen dien je linksboven in het scherm op de ‘Exchange’ knop te klikken, zoals hieronder afgebeeld.

Huobi Handelen

Eenmaal op de exchange aangekomen, zul je links op de pagina zien dat je in de USDT markt zit. De USDT markt betreft de dollar markt. Heb jij Bitcoin in jouw bezit, of misschien een andere coin? Dan moet je de juiste markt selecteren, voor Bitcoin is dit de BTC martken. In ons voorbeeld laten wij zien hoe het in de Bitcoin markt in zijn werk gaat.

Huobi Bitcoin

Links in het scherm kun je vervolgens de coin selecteren die jij wilt gaan kopen. En wordt de huidige crypto koers getoond. In ons voorbeeld tonen wij hoe je EOS verhandeld met Bitcoin.

Na het selecteren van de Bitcoin markt, kun je in de zoekbalk onder ‘Markets’ de coin intypen die jij wilt gaan kopen. In dit voorbeeld typen wij dus EOS in. Dit zal jou naar het EOS/BTC handelspaar brengen.

Huobi EOS

Wanneer je naar onderen scrollt op de pagina zal daar het orderboek worden getoond. De groene zijn kooporders en de rode zijn de huidige verkooporders.

Huobi kopen en verkopen

In ons voorbeeld gaan wij EOS kopen, in dat geval moeten we dus van de kolom met de groene knop gebruik maken. Hier kies je de overigens ook de prijs die jij wilt gaan betalen voor de coin naar wens en de hoeveelheid die jij wenst aan te kopen. Je kunt ook van de mogelijkheid gebruik maken om de balk eronder te verschuiven om een percentage van de Bitcoin in jouw bezit te gebruiken voor de aankoop. Om een order te plaatsen klik je op de groene ‘Buy’ knop.

Huobi crypto kopen

Na dit te hebben voldaan, staat de door jou geplaatste kooporder nu in de groene kolom in het orderboek en is het afwachten tot deze gevuld wordt door een verkoper van de desbetreffende coin.

Wil je graag dat jouw order direct gevuld wordt? Dan kun je in plaats van een ‘Limit Order’ een ‘Market Order’ plaatsen. Met een Market Order koop je een coin naar keuze direct voor de beste marktprijs op het desbetreffende moment bij Huobi.

Wanneer de door jou geplaatse order is aangevuld, zal dit getoond worden in het overzicht van jouw account onder ‘Balances’. Hier vind je alle cryptomunten in jouw bezit in je Huobi wallet.

Voor het crypto verkopen op Huobi dien je de zelfde stappen te volgen, alleen kies je in plaats van de groene ‘Buy’ kolom nu de rode ‘Sell’ kolom.

Huobi Fees 

Net als iedere andere cryptoexchange heeft Huobi het verdienmodel dat er een percentage wordt ingehouden per transactie die wordt gedaan op de exchange. De hoogte van de Huobi fees per transactie is variabel per soort transactie.

Voor het storten van digitale valuta op jouw account worden er geen fees in rekening gebracht.  De kosten die in rekening worden gebracht voor ‘Makers’ en ‘Takers’ is hetzelfde. Namelijk beide 0,2%.

Wil je coins van jouw account afhalen bij Huobi en laten uitbetalen in euro’s? Dan betaal je hier opnamekosten voor. De hoogte van de opnamekosten verschillen echter per coin en is afhankelijk van de actuele marktomstandigheden.

Huobi Veiligheid

Het veilig kunnen handelen op Huobi voor de gebruikers, staat bij Huobi erg hoog in het vaandel. Om deze reden heeft Huobi dan ook veel geld geïnvesteerd in de beveiliging van het platform met als gevolg dat het veel ‘Third-Party’ beveiligingstests heeft doorstaan.

Naast de grote investering die Huobi heeft gedaan in de beveiliging van het platform. Bieden ze gebruikers de mogelijkheid hun account te beveiliging door middel van een 2FA. Dit beveiligingsmechanisme zorgt er voor dat er iedere keer een authentieke code wordt gevraagd bij het inloggen, die alleen te verkrijgen is op de door jou geregistreerde mobiele telefoon.

Huobi Exchange review

Vooralsnog is Huobi een exchange die voornamelijk gebruikt wordt door investeerders uit Aziatische landen. Echter begint de Huobi Exchange steeds meer toegankelijk te worden binnen de Europese markt. Dit blijkt bijvoorbeeld aan het feit dat Huobi het platform steeds toegankelijker aan het maken is voor de Engels sprekende trader.

Onze Huobi Exchange review luidt dat Huobi een uitstekende exchange is. Met de grote functionaliteiten die Huobi biedt en de grote hoeveelheid aan cryptocurrencies die er worden aangeboden, wordt het voor investeerders steeds interessanter om gebruik te maken van de Huobi exchange.

Huobi Contact en Huobi Support

Helaas is er bij vele andere cryptoexchanges het grote probleem dat de helpdesk voor gebruikers met vragen nog wel eens de wensen over laat. Dit is bij Huobi echter absoluut niet het geval.

Het Huobi Help Center biedt investeerders de mogelijkheid om 24/7 telefonische ondersteuning te krijgen, daarnaast kun je een ticket sturen of live chatten met één van de Huobi Help Center medewerkers.

Heb jij interesse in het verhandelen van crypto op een cryptoexchange?

Bekijk dan ook eens onze uitgebreide Kraken of Bitonic review!

 

 

Maak jij gebruik van deze exchange? Laat je beoordeling achter!

Review 0
Dit zeggen gebruikers... Laat een beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een beoordeling achter

Volg het Huobi nieuws vandaag, het crypto nieuws Huobi is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

[custom-twitter-feeds screenname=”HuobiGlobal”]

Gratis Account Ja, registreer nu
iDeal mogelijk? Nee
Exchange Ja
Wallet Ja
Stablecoins Nee
Cryptocurrency Ruim 180
Helpdesk taal Engels
Vestigingsland Singapore
Fees Variabel
Kopen met creditcard Mogelijk
Bankoverschrijving Mogelijk
Kopen met iDeal Niet mogelijk
Uitbetalen naar bank Mogelijk
Meer informatie http://www.huobi.com/en-us/

Waarom Huobi

Over Huobi

Huobi beschikt over een gigantisch aanbod van verschillende cryptocurrencies. Op dit moment zijn dit er in totaal ruim 180. Huobi maakt het verhandelen van crypto valuta op het handelsplatform gemakkelijk voor gebruikers door gebruik te maken van een duidelijk interface. 

 

N

Aanbod

Huobi heeft een gigantisch aanbod van ruim 180 verschillende cryptocurrencies

N

Snelheid

Zeer snel platform

N

Gebruikersgemak

Eenvoudig te gebruiken platform.

N

Hoge volumes

Zeer hoog dagelijks handelsvolume

Veel gestelde vragen

Is Huobi veilig in het gebruik?

Ja, veiligheid staat bij Huobi hoog in het vaandel. Dit blijkt uit de grote investering die ze hebben gedaan in het beveiligingssysteem.

Is Huobi geschikt voor beginners?

Ja, door de eenvoudig gehouden interface is het platform ook zeer geschikt voor beginnende traders

Hoe kom ik in contact met Huobi?

Huobi heeft een Help Center waar gebruikers terecht kunnen met eventuele vragen of opmerkingen. Deze vind je op: https://huobiglobal.zendesk.com/hc/en-us/

Hoe veel verschillende soorten crypto munten worden er op Huobi aangeboden?

Op Huobi zijn ruim 180 verschillende crypto munten aan te kopen en te verkopen.