Als onderdeel van het strategische partnerschap zullen Venom en Everscale samenwerken om de adoptie van blockchain dichter bij echte zakelijke use cases te brengen.

Abu Dhabi, 31 januari 2023 – Venom Ventures Fund, een innovatiefonds voor Web3 en blockchain dat wordt beheerd door de in Abu Dhabi gevestigde investeringsfondsbeheerder Iceberg Capital Limited, heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met Everscale, een vooraanstaande blockchain die de schaalbaarheidsproblemen wil oplossen die de Web3-industrie in de weg staan.


Venom Ventures Fund heeft een investering van 5 miljoen dollar toegezegd in Everscale om het bedrijf te helpen zijn ontwikkelingsteams verder uit te breiden en het aantal projecten op te voeren. De investering zal in fases gebeuren, gebaseerd op de voortgang en samenwerkingsindicatoren.
Everscale heeft de afgelopen twee jaar ijverig gewerkt aan de uitbreiding van zijn bereik en de integratie van zijn technologische oplossingen in Aziatische landen, terwijl het ook een sterke gemeenschap heeft opgebouwd. Zijn dynamische sharding-technologie maakt het mogelijk zich efficiënt aan te passen aan wisselende werklasten, waardoor het een gemakkelijke en praktische optie is voor het creëren van grootschalige Web3- en andere soorten toepassingen.


Het Venom Ventures Fund werd gelanceerd door Iceberg Capital Limited in samenwerking met Venom Foundation, de eerste officieel gelicentieerde en gereguleerde Layer-1 blockchain die opereert binnen de Abu Dhabi Global Market (ADGM).

Venom Ventures Fund voorzitter Peter Knez, ex-CIO van BlackRock, zei: “Voor ons is dit een strategische investering gericht op de technologische ontwikkeling van projecten en teams rond technologieën waarop we ons richten en die we actief ontwikkelen. In het bijzonder hebben we het over het Venom blockchainproject en het bijbehorende ecosysteem, waarvan de lancering binnenkort is gepland en waarvoor Everscale een potentiële Layer 2-oplossing is.”

De teams van Venom en Everscale zullen samenwerken aan de verdere ontwikkeling van de kern en het ecosysteem, waardoor de adoptie van blockchain dichter bij echte zakelijke use cases komt. Huidige initiatieven zoals digital asset tokenization platforms, een volledig kader voor CBDC’s en stablecoins en betalingsoplossingen met crypto to fiat gateways boeken al goede vooruitgang.

Over de investering zei Everscale Foundation-bestuurslid Moon Young Lee: “Dit is een mijlpaal voor zowel het Everscale- als het Venom-netwerk. De technologische mogelijkheden van Everscale zijn immens, maar worden door een breder publiek onderschat. Nu zal Everscale kunnen opereren als een experimenteel netwerk waar updates en complexe technische oplossingen kunnen worden ingevoerd voordat ze naar Venom worden gebracht. Dankzij deze investering zal Everscale de erkenning krijgen die het verdient.”

Ontworpen als een netwerk van blockchains, kent Venom geen beperking op het aantal andere hulpnetwerken op Layer 2-niveau en geen beperking op het type economie of de werking op Layer 2. Deze bijzondere architectuur betekent dat massale adoptie nu haalbaar is op de Venom blockchain.

Over Everscale

Aangedreven door een oneindig sharding mechanisme, past het Everscale netwerk zich aan elke werklast aan, zonder dat de grootte van de belasting de transactietijden of verwerkingskosten beïnvloedt. Dit maakt het de ideale blockchain voor het hosten van grootschalige web3 en andere belastingintensieve projecten. In de afgelopen twee jaar is Everscale uitgegroeid tot een van de toonaangevende blockchains in Azië, met een bloeiende gemeenschap en een robuust ecosysteem van DeFi-platforms.

Meer over het Everscale netwerk:

Website | Twitter | Whitepaper | Github | Telegram Ann | Telegram | Discord

Over Iceberg Capital

ICEBERG Capital Limited staat onder toezicht van de FSRA als een Prudential Category 3C investment manager gevestigd in ADGM. ICEBERG capital is een snelgroeiende alternatieve asset management onderneming die gediversifieerde investment management platformen aanbiedt, waaronder direct en private equity, venture capital, technologie en virtuele activa. ICEBERG capital biedt ook traditionele vermogensbeheerdiensten zoals beleggingsportefeuilles en gespecialiseerde platforms voor effecten en blockchaintechnologie.

Voor vragen aan de media kunt u contact opnemen met: Abdullah Al Weshah, abdullah@icebergcapital.ae

Voor meer vragen overIceberg Capital, bezoek: Website | LinkedIn

Over Stichting Venom

Venom is ’s werelds eerste gereguleerde blockchain. Het gedecentraliseerde netwerk opereert onder de jurisdictie van de ADGM, met een licentie om utility tokens uit te geven. Het ADGM is een oase voor investeerders en financiële dienstverleners en positioneert Venom als ’s werelds eerste gereguleerde blockchain, waardoor overheden en ondernemingen de vrijheid hebben om te bouwen, te innoveren en te schalen.
Een portfolio van in-house dApps en protocollen is ontwikkeld op de Venom blockchain door verschillende bedrijven. Het herbergt nu het potentieel om een brug te worden voor de toepassing van CBDC’s in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en wereldwijd.

Voor vragen aan de media kunt u contact opnemen met Adam Newton, pr@venom.ventures

Voor meer informatie over Venom Ventures, bezoek: Website  |  Twitter

Voor meer informatie over Venom Foundation, bezoek: Website  |  Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.