De financiële wereld in 2021 wordt gekenmerkt door de aanzienlijke groei van cryptocurrency exchanges. Coinbase is een van de eerste crypto exchanges die naar de beurs gaat, een aanzienlijke boost voor de markt.

Een andere belangrijke impuls voor de groei van de cryptocurrency-industrie is dat Tesla Bitcoin is gaan accepteren als betaalmiddel. Hierdoor zette de prijs van digitale valuta’s zijn uptrend voort.

Veel beleggers maken enorme winsten met cryptocurrencies, en dit simpele feit opent een pad naar een aantal van de andere digitale altcoins die naar verwachting in de toekomst zullen opblazen. Twee van deze crypto’s zijn Cardano en Polkadot. Maar welke van de twee zal een betere koop zijn in 2021?

Cardano gedecentraliseerde blockchain

Cardano is een van de hotste cryptocurrencies van de afgelopen jaren. Elk jaar trekt deze crypto meer en meer de aandacht van investeerders omdat het fantastische groeipercentages van meer dan 500% per jaar presenteert.

Bewegingen als deze resulteren in veel aandacht van beleggers, waardoor de prijs nog hoger wordt gezet. Deze lange parabolische bewegingen kunnen resulteren in een pullback in aandelen, maar het is een ander verhaal in de cryptowereld.

Een van de belangrijkste redenen voor deze gro wth is dat het blockchainnetwerk van Cardano in 2020 100% gedecentraliseerd is gegaan. Dat betekent dat de gemeenschap van de cryptocurrency volledig verantwoordelijk is voor de blokproducties van het netwerk. Dat is iets belangrijks voor veel beleggers, want een volledig gedecentraliseerd netwerk zorgt voor nog betere beveiliging en privacy.

Plus, ADA is nu beschikbaar voor de handel in grote cryptocurrency exchanges zoals Coinbase of Binance. Dit geeft toegang tot de digitale munt vanuit vele landen wereldwijd, waardoor de gehele marktkapitalisatie van Cardano wordt uitgebreid.

Tether gaat live op het Polkadot Netwerk

Als een andere grote kans in de cryptocurrency-industrie, stijgt Polkadot naar de gelegenheid. Aangezien de mede-oprichter van Ethereum het Polkadot netwerk heeft gecreëerd, betekent dit serieuze zaken. Het belangrijkste voordeel van het Polkadot netwerk is dat het zijn blockchains laat samenwerken met de andere in het netwerk.

Door deze netwerkcorporaties lijkt de technologie achter Polkadot beter te werken dan die in Bitcoin en Ethereum. Dit is fantastisch nieuws voor de liefhebbers van Polkadot, waardoor het een van de go-to cryptocurrencies wordt in 2021.

Met een geweldige omgeving als deze, is het niet verwonderlijk waarom een van de belangrijkste stabiele munten, Tether, plannen heeft aangekondigd om zijn munt op het Polkadot netwerk te lanceren. Dit is van cruciaal belang omdat de blockchains op het Polkadot netwerk zullen werken door gebruik te maken van de crypto van Tether. Dit zal het hele Polkadot netwerk naar een geheel nieuw niveau brengen, waardoor de prijs mogelijk omhoog zal schieten.

Vanwege de factoren die we hierboven noemden, zijn er veel speculaties dat Polkadot uiteindelijk de plaats van Ethereum zal innemen als een van de meest populaire crypto-netwerken wereldwijd. Wanneer we de aanzienlijk lagere Polkadot transactiekosten toevoegen, kunnen we begrijpen waarom Polkadot in 2021 op de radar van veel beleggers staat.

ADA en Polkadot uitproberen in een zeer winstgevend platform

Deze hot cryptocurrencies kunnen voor een heleboel dingen worden gebruikt. Maar veruit, een van de beste manieren waarop u ze snel kunt uitproberen en uw favoriet kunt kiezen, is door ze te gebruiken voor gokken op een fantastisch platform 1xBit.

1xBit is een van de toonaangevende cryptocurrency wedplatforms, en het accepteert zowel Cardano als Polkadot als betaalmethoden. Dat gezegd hebbende, kunt u schakelen tussen de twee en uiteindelijk kiezen voor degene die beter aansluit bij uw voorkeuren. Dat is mogelijk omdat 1xBit multi-valuta accounts aanbiedt, en u kunt met slechts een klik tussen al deze accounts schakelen.

Het andere fantastische voordeel dat de meeste cryptoliefhebbers zal imponeren, zijn de onmiddellijke opnames en de anonimiteit die het platform biedt. Door dit af te ronden met de presentatie van de enorme selecties van sporten die u kunt ‘betten on 1xBit‘, kunt u de kwaliteit van de site het gokken omgeving te begrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.