Binance futures trading
Meer informatie over Binance futures trading

Binance is een van de grootste cryptocurrency uitwisseling platvormen waarmee gebruikers dagelijks honderden cryptocurrencies kunnen verhandelen. Het is de meest populaire en grootste beurs op de markt. Het biedt sinds 2017 diensten aan gebruikers en werd een erkend bedrijf op de cryptomarkt.

Binance begon als een spot-handelsbeurs, waar handelaren alleen konden profiteren als de waarde van een cryptocurrency toenam. Binance heeft sindsdien echter ‘Binance Futures’ gelanceerd, een futures-handelsplatform waarmee traders hefboomwerking kunnen gebruiken en zowel short- als longposities kunnen openen. Futures is een contract met een toekomstige datum.

Het contract is op zijn beurt een financiële transactie, een type product dat in de toekomst zal worden afgewikkeld. Het meest opvallende voorbeeld is de Bitmex-centrale.

Op korte termijn is het verschil in activaprijzen erg groot. Op de lange termijn gebruikt Binance echter een systeem van financieringspercentages, waardoor de prijzen dichter bij de futures- en spotmarkten kunnen worden gebracht. U kunt BTC_USDT verhandelen op de termijnmarkt en op de spotmarkt. Hier worden traditionele contracten gebruikt, niet omgekeerde contracten.

Handelen in en aanmelden Binance futures

Wil je in Binance futures handelen dan moet je allereerst een Binance-account aanmaken. Het registratieproces is redelijk eenvoudig, maar het vereist nogal wat identiteitsverificatie vanwege de KYC-vereisten van Binance.

Als je al een Binance-account hebt, zou dit het nog veel gemakkelijker maken, aangezien je gewoon eenvoudige stappen hoeft te volgen. Zodra je geld is gestort, moet je het overboeken naar uw portefeuille voor futures-handel.

Futures trading

Futures zijn contracten die verband houden met specifieke activa waarmee individuen en bedrijven een actief kunnen kopen of verkopen tegen een vooraf bepaalde prijs en datum in de toekomst. Dit wordt meestal gebruikt door handelaren om risico’s in verschillende markten af te dekken en ook door bedrijven om zich in te dekken tegen speculatie op de markt.

Een bedrijf zou eenvoudig commodity-futures kunnen kopen als ze deze activa in de toekomst nodig hebben en niet weten wat er in de komende maanden kan gebeuren. Virtuele valuta kunnen ook worden verhandeld via futures contracten die worden aangeboden door verschillende partijen in de markt. Binance is een uitwisseling die deze mogelijkheid biedt aan gebruikers van over de hele wereld.

Prijzen

We weten al dat de cryptocurrency-markt zeer volatiel is. Bitcoin en andere virtuele valuta kunnen veel fluctueren tijdens periodes van volatiliteit. Daarom is het belangrijk dat handelaren begrijpen wat Mark Price en Last Price betekenen. De laatste prijs verwijst naar de laatste prijs waartegen een specifiek contract werd verhandeld. Hiermee worden de gerealiseerde winsten en verliezen (PnL) die u heeft berekend.

Ondertussen zou de Mark Price nuttig zijn om prijsmanipulatie in de markt te voorkomen. Liquidatieprijzen en niet-gerealiseerde PnL worden berekend met behulp van de Mark Price, die gegevens verzamelt van een breed scala aan dataproviders in de markt. U kunt in uw account selecteren welke prijs u als trigger wilt gebruiken, of dit nu de laatste prijs of de markeringsprijs is.

Crypto-handel met hefboomwerking

Hefboomhandel is niet exclusief voor cryptocurrencies, het is ook een gevestigde praktijk in traditionele markten. Bij het handelen met hefboomwerking lenen handelaren kapitaal om een ​​positie in te nemen die groter is dan het kapitaal dat ze aan de positie toewijzen. Als u bijvoorbeeld handelt met 10x leverage, kunnen traders een positie invoeren met een waarde van 1 BTC wanneer ze 0,1 BTC plegen. Het startkapitaal dat wordt gebruikt om een ​​hefboompositie in te voeren (0,1 BTC in dit voorbeeld) wordt “marge” genoemd.

Futures trading binance

De meest gebruikelijke manier om cryptocurrencies met hefboomwerking te verhandelen, is via futures-contracten. Met dit instrument kun je speculeren over de prijs van een cryptocurrency die stijgt (long gaat) of daalt (short gaat).

Handelen met hefboomwerking is veel riskanter dan handelen zonder hefboomwerking (spothandel), en dit risico wordt versterkt door het feit dat cryptocurrencies erg volatiel kunnen zijn. Hoewel handel met hefboomwerking het mogelijk maakt om grotere winsten te maken dan wanneer je handelt zonder hefboomwerking, kun je ook grotere verliezen lijden.

Handel met AltSignals

AltSignals zal je voorzien van crypto-handelssignalen waarmee je beter kunt handelen op de cryptocurrency-markt. Door de services van AltSignals te gebruiken, ontvang je goede informatie over wanneer je de cryptomarkt betreedt, een positie opent of een transactie verlaat.

In de afgelopen maanden hebben ze grote winsten gemaakt die terug te zien zijn in hun maandelijkse rapporten. Met BitMex-handelssignalen die door AltSignals werden verzonden, konden gebruikers in januari 2020 bijvoorbeeld een winst van 6,777% behalen.

Binance futures voor- en nadelen

Net als alles in het leven, heeft handelen op Binance Futures zijn goede en slechte punten. De voordelen zijn:

De nadelen zijn dat Futures-handel handelservaring vereist. Het wordt zeker niet aangeraden voor beginners. Vanwege de hoge volatiliteit kunnen de prijzen van cryptocurrency binnen enkele minuten drastisch stijgen of dalen. Het toepassen van een hoge hefboomwerking brengt daarom hoge risico’s met zich mee.

Bovendien, wanneer je online handelt, moet je geschikte ‘risicobeheer’ technieken gebruiken. Ten slotte, om niveau 1 te behalen, moet je nog eens 50 BTC en 50 BNB op uw saldo hebben.

Conclusie futures trading

Binance blijft uitbreiden in de cryptocurrency-markt en biedt nu Futures trading aan voor gebruikers. In dit artikel wilden we je laten zien hoe je in virtuele valuta kunt handelen en hoe je deze nieuwe oplossingen van Binance kunt gebruiken.

Tegelijkertijd hebben we je de basisprincipes van Futures-handel uitgelegd en hoe het mogelijk is om uw handelsstrategieën te verbeteren terwijl je AltSignals crypto-handelssignalen gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.