BESTE SITES VOOR BITCOIN (BTC) LENDING

Bitcoin Lending

Je bitcoin of andere crypto uitlenen voor dagelijks rendement? Dat kan het beste bij onderstaande platformen. Bekijk de beste bitcoin- en crypto lending platformen op dit moment en start met het bijverdienen.

Bitcoin

BTC lending? Waar haal je het hoogste rendement?

BTC Lending

Celcius

Meest aantrekkelijke rente op dit moment.

Naar Celcius

Bitvavo logo

Bitvavo

Dagelijks je rente uitgekeerd!

Naar Bitvavo

Blockfi

Aantrekkelijke rente op bitcoin en ethereum.

Naar Blockfi

Crypto.com

Maar liefst 6% rente op BTC door te staken.

Naar Crypto.com

Nexo

Diverse mogelijkheden om fiat te staken voor hoge rendementen.

Naar Nexo

Binance Lending

Lage rendementen, wel een gebruiksvriendelijk platform.

Naar Binance

Bitcon P2P Lending

Velen noemen het ook wel bitcoin peer-2-peer lending. Omdat iemand die wilt lenen en iemand die zijn bitcoin ter beschikking wilt stellen, samen tot een overeenkomst kunnen komen via diverse platformen. Inmiddels zijn er verschillende platformen welke dit aanbieden, waarvan de meest bekende Nexo en Binance lending zijn. Maar er komen steeds meer grote spelers aan die het gaan aanbieden, zoals onder andere Blockfi en Celsius Network die het erg goed doen.

Wat zijn de bitcoin lending rates?

De lending rates verschillen op dit moment nog erg in de markt, deze zijn van 0,50% tot circa 8%. Wat natuurlijk een groot verschil is als we kijken op jaarbasis. Wij hebben gekeken naar alle platformen en daarbij de beste opties geselecteerd welke je hierboven vindt. Zij bieden de beste rentes aan op jouw bitcoin en andere cryptocurrencies.

Bitcoin lending service

Bitcoin is erg populair, niet alleen als digitale valuta en currency maar ook als waarde. Hierdoor kan bitcoin erg goed gebruikt worden om een lening te krijgen. Een bitcoin lening is namelijk precies hetzelfde als een lening bij een bank. Als een gebruiker kan je een lening afsluiten voor persoonlijke doeleinden of trading als je bezig bent met margin trading, waarbij bitcoin als onderwaarde geldt. Als afsluiter van een lening kan je kiezen of je de lening maandelijks of in een periode wilt afbetalen. Er zijn inmiddels verschillende grote partijen welke zich behouden met de lending services zoals Binance en Nexo. Op deze platformen kan jij je bitcoin en andere cryptocurrencies ‘staken’. Dit betekent dat je dagelijks, wekelijks of maandelijks rente hierover krijgt zonder dat je wat hoeft te doen. 

Veel gestelde vragen over BTC

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Vraag
Antwoord
Vraag
Antwoord
kucoin-exchange-logo
Coinmerce
coinbase logo