Beste sites voor bitcoin (btc) lending

 Bitcoin lending

Bitcoin lending wordt steeds populairder. Vanwege het leuke passieve rendement dat je kunt krijgt op je bitcoin. Zonder er daadwerkelijk wat voor te doen. Bitcoin lending is in feite je spaarrekening opbouwen maar dan met een leuk rendement, je krijgt passief rente elke maand, kwartaal of jaar in bitcoin over het aantal bitcoin dat je uitleent. 

Nexo

Nexo is wellicht de meest bekende aanbieder als bitcoin lender. Je kan hier kiezen voor bitcoin, maar ook voor ethereum en XRP.

Meer informatie?

Bekijk het zelf op

Voordelen
+ Hoog rendement
+ BTC & ETH lending
+ Betrouwbaar

Nadelen

– Beperkt aantal cryptocurrencies voor lending

Binance Lending

Binance is wereldwijd de grootste cryptocurrency exchange. Sindskort bieden zij ook de optie voor Bitcoin lending aan, met een rendement van circa 3% op dit moment.

Meer informatie?

Bekijk het zelf op

Voordelen
+ Grootste exchange wereldwijd
+ BTC, ETH, BNB lending
+ Betrouwbaar

Nadelen

– Lending 1x per maand mogelijk

Binance

Binance is wereldwijd grootste bitcoin exchange, met mede de beste reputatie. Het heeft het grootste aanbod van cryptocurrencies om te traden en een erg gebruiksvriendelijk interface. Binance is de plek om te starten als je diverse altcoins wilt traden.

Meer informatie?

Bekijk het zelf op

Voordelen
+ Grootste exchange
+ Beste reputatie
+ Grootste aanbod

Nadelen

– Kan geen bitcoin kopen

Kucoin

Kucoin is een Koreaanse bitcoin exchange met een goede reputatie. Kucoin biedt een groot aantal cryptocurrencies. Het platform is erg gebruiksvriendelijk en snel te gebruiken. Je kan hier vele altcoins traden.

Meer informatie?

Bekijk het zelf op

Voordelen
+ Betrouwbare exchange
+ Veel minder bekende coins aanwezig
+ Gebruiksvriendelijk

Nadelen

– Vrij nieuw nog
– Kan geen BTC kopen

Btcdirect

Btcdirect is een ander Nederlanders platform waar je eenvoudig Bitcoin, Ethereum, Ripple en Bitcoin Cash kan kopen. Het is geen exchange en niet bedoeld om te traden, het is een goed platform om te starten door BTC te kopen voor een goede prijs.

Meer informatie?

Bekijk het zelf op

Voordelen
+ Direct kopen met iDeal
+ Gebruiksvriendelijkheid
+ Goede prijzen

Nadelen

– Weinig aantal cryptocurrencies beschikbaar
– Geen exchange bedoeld om te traden

Betaalopties

  • iDeal
  • Bankoverschrijving

Bitonic

Bitonic is het platform in Nederland om bitcoins te kopen. Het platform biedt alleen de mogelijkheid om bitcoin te kopen, het is daarom geen echte bitcoin exchange.

Meer informatie?

Bekijk het zelf op

Voordelen
+ Direct kopen met iDeal of bankoverschrijving
+ Eenvoudig kopen
+ Goede prijzen

Nadelen

– Alleen bitcoin beschikbaar
– Geen exchange om te traden

Betaalopties

  • iDeal
  • Bankoverschrijving

Meer informatie

Nog meer informatie over Crypto currency? Wij geven het laatste nieuws. Ga direct naar onze blog.

Bitcoin lending service

Bitcoin is erg populair, niet alleen als digitale valuta en currency maar ook als waarde. Hierdoor kan bitcoin erg goed gebruikt worden om een lening te krijgen. Een bitcoin lening is namelijk precies hetzelfde als een lening bij een bank. Als een gebruiker kan je een lening afsluiten, waarbij bitcoin als onderwaarde geldt. Als afsluiter van een lening kan je kiezen of je de lening maandelijks of in een periode wilt afbetalen.

Bitcon p2p lending

Velen noemen het ook wel bitcoin peer-2-peer lending. Omdat iemand die wilt lenen en iemand die zijn bitcoin ter beschikking wilt stellen, samen tot een overeenkomst kunnen komen via diverse platformen. Inmiddels zijn er verschillende platformen welke dit aanbieden, waarvan de meest bekende Nexo en Binance lending zijn.

Laten we Beginnen

Klaar Voor De Bitcoin revolutie?