Beste sites voor Bitcoin (BTC) lending

 

 Bitcoin lending

Je bitcoin of andere crypto uitlenen voor dagelijks rendement? Dat kan het beste bij onderstaande platformen. Bekijk de beste bitcoin- en crypto lending platformen op dit moment en start met het bijverdienen.

Celcius Network

Celcius Network is een betrouwbare speler op het gebied van cryptocurrency lending. Er schuilt een innovatief team achter het bedrijf, maar het belangrijkste is dat ze wekelijks uitbetalen en crypto backed dollar leningen ook verzekerd zijn. Ten slotte is alles toegankelijk via de app van Celcius Network, welke erg eenvoudig te gebruiken is.

Meer informatie?

Bekijk het zelf op

Voordelen
+ Grootste aantal coins
+ BTC rente van 4%+
+ Fijn te gebruiken app

Nadelen

– Alleen beschikbaar via app

Blockfi

Blockfi helpt crypto investeerders het mogelijk maken een lening af te sluiten. Waardoor ook crypto investeerders hun crypto kunnen aanbieden om rendement te krijgen daarmee. Het rendement dat je krijgt op dit moment ligt hoger dan vrijwel alle andere bitcoin lending platformen. Op dit moment is het percentage 6%+ als je bitcoin of ethereum stort.

Meer informatie?

Bekijk het zelf op

Voordelen
+ Hoogste rente – 5%+
+ Gebruiksvriendelijkheid
+ Duidelijk platform

Nadelen

– Alleen mogelijk met BTC & ETH

Crypto.com

Crypto.com is een unieke exchange en crypto card aanbieder. Zij bieden enkele unieke debit cards aan waar je korting op je aankopen kan krijgen. Maar ook bieden zij de optie aan om te verdienen door je crypto vast te zetten voor 1 of 3 maand. Met een leuk rendement.

Meer informatie?

Meer informatie

Voordelen
+ Hoog rendement 4-6% op BTC
+ Veel crypto’s kan je staken
+ Betrouwbaar

Nadelen

– Meeste rendement bij 3 maand vastzetten

Coinloan.io

Coinloan is ook een bekende internationale cryptocurrency lending platform, met erg hoge rentes op cryptocurrencies. Alles werkt erg eenvoudig via een platform. Zo kan je onder andere hoge interest krijgen op USDT, USDC, PAX maar ook BTC en andere cryptocurrencies.

Meer informatie?

Bekijk het zelf op

Voordelen
+ Erg hoge rentes
+ Grote lending market
+ Gebruiksvriendelijk platform

Nadelen

– Niet geheel automatisch

Nexo

Nexo is wellicht de meest bekende aanbieder als bitcoin lender. Je kan hier kiezen voor bitcoin, maar ook voor ethereum en XRP.

Meer informatie?

Bekijk het zelf op

Voordelen
+ Hoog rendement
+ BTC & ETH lending
+ Betrouwbaar

Nadelen

– Beperkt aantal cryptocurrencies voor lending

Binance Lending

Binance is wereldwijd de grootste cryptocurrency exchange. Sindskort bieden zij ook de optie voor Bitcoin lending aan, met een rendement van circa 3% op dit moment.

Meer informatie?

Meer informatie

Voordelen
+ Grootste exchange wereldwijd
+ BTC, ETH, BNB lending
+ Betrouwbaar

Nadelen

– Lending 1x per maand mogelijk

Bitcoin lending service

Bitcoin is erg populair, niet alleen als digitale valuta en currency maar ook als waarde. Hierdoor kan bitcoin erg goed gebruikt worden om een lening te krijgen. Een bitcoin lening is namelijk precies hetzelfde als een lening bij een bank. Als een gebruiker kan je een lening afsluiten voor persoonlijke doeleinden of trading als je bezig bent met margin trading, waarbij bitcoin als onderwaarde geldt. Als afsluiter van een lening kan je kiezen of je de lening maandelijks of in een periode wilt afbetalen. Er zijn inmiddels verschillende grote partijen welke zich behouden met de lending services zoals Binance en Nexo. Op deze platformen kan jij je bitcoin en andere cryptocurrencies ‘staken’. Dit betekent dat je dagelijks, wekelijks of maandelijks rente hierover krijgt zonder dat je wat hoeft te doen. 

Bitcon P2P Lending

Velen noemen het ook wel bitcoin peer-2-peer lending. Omdat iemand die wilt lenen en iemand die zijn bitcoin ter beschikking wilt stellen, samen tot een overeenkomst kunnen komen via diverse platformen. Inmiddels zijn er verschillende platformen welke dit aanbieden, waarvan de meest bekende Nexo en Binance lending zijn. Maar er komen steeds meer grote spelers aan die het gaan aanbieden. 

Wat zijn de bitcoin lending rates?

De lending rates verschillen op dit moment nog erg in de markt, deze zijn van 0,50% tot circa 8%. Wat natuurlijk een groot verschil is als we kijken op jaarbasis. Wij hebben gekeken naar alle platformen en daarbij de beste opties geselecteerd welke je hierboven vindt. Zij bieden de beste rentes aan op jouw bitcoin en andere cryptocurrencies.