Ervaringen & uitleg voor Bitonic

Bitonic Nederland

Bitonic is een Nederlandse website waar je betrouwbaar, veilig en snel bitcoin kan kopen. Het is één van de eerste websites in Nederland waar dit kan, ze zijn al actief sinds 2012. Bij Bitonic kan je alleen bitcoin en geen andere cryptocurrencies kopen.

Crypto exchange Bitonic

Bitonic is een Nederlandse partij die het mogelijk maakt om eenvoudig Bitcoin te kopen en verkopen. Dit platform is opgericht in 2012. Bitonic is een anagram voor Bitcoin. Op dit platform kun je je coins kopen met iDeal. Bitonic biedt een platform aan waar mensen op de website hun Bitcoins kunnen verkopen. Tegelijkertijd zijn er mensen die Bitcoin kopen bij Bitonic en voor deze transactie ontvangen ze een commissie. In de praktijk is het dus een heel simpel concept. Wil je Bitcoin kopen maar heb je nog geen wallet? Dan kun je ook een account aanmaken om automatisch een wallet te krijgen. In een wallet kun je je coins veilig opslaan.

Gratis Account Ja, registreer nu
iDeal mogelijk? Ja
Wallet op de website? Nee (alleen kopen mogelijk)
Hoeveel cryptocurrencies? 1 (alleen bitcoin)
Traden mogelijk? Nee

Bitonic.nl betrouwbaarheid en voordelen

 

  • Aanbod Crypto 10% 10%
  • Betalingsopties 80% 80%
  • Helpdesk 100% 100%
  • Algemene beoordeling 70% 70%

Voordelen Bitonic

Voordelen op een rij

Alleen bitcoin kopen

Bitonic staat bekend om alleen bitcoin te kopen, je kan er niet traden. Je kan erg eenvoudig kopen voor een goede prijs en het sturen naar een wallet.

Beste prijs

Bitonic staat er om bekend dat je vaak de beste prijs voor de bitcoin krijgt tijdens het kopen- en verkopen. 

Betrouwbaar

Het platform werkt, snel betrouwbaar en veilig. 

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Achtergrond informatie Bitonic

Bitcoin biedt de mogelijkheid om snelle, veilige en goedkope betalingen te doen zonder de tussenkomst van een bank of een centrale processor. De systeem transacties vinden direct plaats tussen de digitale portefeuilles van gebruikers en worden geverifieerd in de blockchain (keten). De transacties worden digitaal ondertekend met unieke privé-sleutels, die bewijzen dat ze afkomstig zijn van de eigenaar van de digitale portemonnee. Alle transacties zijn openbaar en worden permanent opgeslagen in het Bitcoin netwerk. Bitcoin adressen zijn de enige informatie die wordt gebruikt om te bepalen waar Bitcoins worden toegewezen en waar ze worden verzonden. Deze adressen worden gemaakt door de gebruiker. De uitgifte van bitcoins en de controle van transacties wordt geregeld door het bitcoin netwerk zelf. Het bitcoin netwerk bestaat uit mensen die bitcoins kopen en verkopen. Zolang je dus toegang hebt tot internetverbinding kun je bitcoins traden.

Wat zijn de vereisten om op dit platform Bitcoin te kopen?

Wil je beginnen met het kopen van Bitcoins dan moet je eerst een wallet intsalleren. Hierin kun je je coins veilig opslaan. Op sommige platforms krijg je automatisch een wallet als je een profiel aanmaakt. Beschik je al over een Bitcoin wallet? In dat geval kun je direct aan de slag. Sinds de oprichting in 2012 zijn er al meer dan 14.000 bitcoins verkocht. Het unieke van Bitonic is dat de Bitcoins direct worden geleverd tegen de afgesproken prijs. Daarnaast verkoopt Bitonic alleen Bitcoins uit eigen voorraad. Je kunt de Bitcoins direct sturen naar jouw eigen bitcoin wallet. Het is dus niet nodig om een extra bitcoin wallet aan te maken bij Bitonic. Een bitcoinportemonnee heeft een publieke en een privésleutel. De publieke sleutel is een digitaal adres waar mensen bitcoin naartoe kunnen sturen. De inhoud kun je alleen openmaken met de privésleutel. Daarmee toon je aan dat jij de bezitter bent van de bitcoin in de brievenbus en kun je ze weer verzenden. Op zo een manier kun je je bitcoins dus veilig houden. Als de koers weer eens stijgt kun je dus ervoor kiezen om je bitcoins te verkopen.

Is Bitonic veilig?

Bitonic is de meest betrouwbare exchange als het gaat om het kopen en verkopen van Bitcoin. Het platform heeft een goede klantenservice die je makkelijk kunt gebruiken. Binnen een dag krijg je je geld wanneer je het verkoopt. Uitbetaling geschiedt via bankoverschrijving en dat is dan ook de reden waarom je je rekeninggegevens moet opgeven.  Betalingsopdrachten worden direct doorgegeven aan de bank en kunnen zeer snel overgemaakt worden. De getoonde bedragen zijn bij Bitonic inclusief fees, transactiekosten en andere kosten. Dit is redelijk uniek aangezien je bij andere partijen vaak rekening moet houden met extra kosten bij het aankoopproces. Bitonic koopt grote voorraden in en levert alleen uit eigen voorraad. Het bedrijf heeft inmiddels al meer dan 350.000 bitcoins verkocht, zonder problemen. Het enige nadeel van Bitonic is dat je er tot op heden alleen maar Bitcoins kunt kopen en verkopen. Je kunt nog geen andere crypto’s op dit platform kopen en verkopen.

 

 

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!