Ervaringen & uitleg voor Btcdirect.eu

BTCDirect

BTCdirect.eu is een Europees platform waar je diverse cryptocurrencies kan kopen. Het is een betrouwbaar platform, welke al sinds 2013 actief is en inmiddels dagelijks 30 mensen werken. Het is een platform waar je eenvoudig Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin en Ripple kan kopen. Het is geen platform om te traden, maar enkel een platform om cryptocurrencies te kopen en te sturen naar een bitcoin exchange. 

Crypto exchange BTCdirect

Bitcoin is geen onbekende term meer. Tegenwoordig weet iedereen wat het inhoudt en er zijn zelfs mensen die traden in bitcoin. Bitcoin is een digitale valuta. Je kan het gebruiken net zoals je euro’s en dollars gebruikt. Je kunt bitcoins kopen en dan weer doorverkopen en er zijn zelfs bepaalde bedrijven die het accepteren als betaalmiddel. Kopen en verkopen van deze bitcoins doe je op een bitcoin platform. De meeste bitcoin trading platforms worden ook wel aangeduid als bitcoin exchanges.

Het is belangrijk dat je weet dat er verschillende exchange platforms zijn voor de bitcoin handel. Sommige mensen ‘bewaren’ hun  bitccoins, in de hoop dat de waarde ervan zal stijgen. Bitcoin wordt ook wel een “cryptcocurrency” genoemd. Wat bitcoin mogelijk maakt is financiele soevereiniteit. Het is jouw geld en jij bepaalt wat je ermee doet. Er zijn bij bitcoin geen banken of andere financiele instituties die  dienst uitmaken. Transacties gaan van persoon naar persoon.

Gratis Account Ja, registreer nu
iDeal mogelijk? Ja
Wallet op de website? Nee
Hoeveel cryptocurrencies? 5
Traden mogelijk? Nee

BTCdirect

 

  • Aanbod Crypto 30% 30%
  • Betalingsopties 100% 100%
  • Helpdesk 100% 100%
  • Algemene beoordeling 80% 80%

Voordelen Btcdirect

Voordelen op een rij

Betrouwbaar

Al sinds 2013 actief.

Betaalopties

Betalen via bankoverschrijving, iDeal of creditcard.

Klantenservice

Btcdirect helpt mensen direct met hun vraag. Eenvoudig je vraag mailen of contact opnemen via social media. Je wordt snel geholpen!

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Het traden van bitcoin

Iemand die bemiddelt bij de verkoop of aankoop van bitcoins wordt een bitcoin broker genoemd. Een bitcoin broker is meestal iemand met een online wisselkantoor en vaak ook een handelsplatform. Er is dus een verkoper van bitcoins en in deze scenario is dat de broker zelf. Klanten onderhandelen niet met elkaar, maar gaan rechtstreeks naar de broker. De bitcoin broker koopt zelf de bitcoins in op grote globaal opererende exchanges. Grote bitcoin exchanges kennen orderboeken met zeer grote handelsvolumes van daghandelaren. Hier kunnen de brokers goedkoop bitcoins inkopen. Naarmate de markt groter wordt en meer diensten worden ontwikkeld zullen er andere Bitcoin brokerage services worden ontwikkeld en aangeboden.

Wat is BTCdirect?

Een platform waar je kunt handelen in diverse crypto is  BTCdirect. Dit  is een cryptocurrency broker waar je diverse crypto kunt kopen en verkopen, onder andere Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple. Je kunt betalen door middel van IDEAL, creditcard of een banktransactie. Nadat je een account hebt aangemaakt en deze is goedgekeurd kom je terecht op je eigen profiel. Je kunt dan beginnen met het kopen van cryptocurrency. Vergeet niet om ook een wallet te hebben hebt waar je ze naar toe kunt sturen. Dit kan een cryptocurrency exchange zijn waar je al een account hebt of een eigen  wallet. Er bestaan verschillende soorten wallets verschillend in veiligheid en gebruiksgemak. Het veiligste is om een hardware wallet te hebben. Dit kan bijvoorbeeld zijn een usb stick.

Bij een Bitcoin broker kun je bitcoins kopen en verkopen. Bij de meeste bitcoinbanken zul je wel  eerst geld moeten storten op een handelsrekening. Je kunt het vergelijken met een beurs, maar je handelt in digitale valuta. Wanneer de handelsrekening van geld is voorzien kun je bij een bitcoin exchange je geld omwisselen naar bitcoins. Deze kun je dan versturen naar je digitale portemonnee. Ben je opzoek naar een veilige bitcoin broker? De beste bitcoin broker  is dan ook BTC direct. Je kunt hier niet alleen bitcoins kopen, maar ook Litecoins en Ethers. Dit zijn weer andere digitale valuta’s. Er zijn ook andere goede en veilige brokers waar je kunt handelen in verschillende soorten cryprocurrencies.

Het kopen van cryptocurrency

Als je een account hebt aangemaakt en de bijbehorende verificatie heb voldaan krijg je een limiet. Wil je deze limiet overschrijden dan moet je je account wel upgraden. Ook moet je jezelf dan verifiëren. Er zijn verschillende mogelijkheden om bitcoins te kopen. Het makkelijkste en meest voor de hand liggende is je bitcoin online kopen.  Je kunt je aanmelden op een handelsplatform, bij een online wisselkantoor of je kunt het kopen van een andere gebruiker. Als je bitcoin koopt, moet je ze ergens veilig opslaan. Dat kan in een digitale portemonnee. Een bitcoinportemonnee heeft een publieke en een privésleutel. De publieke sleutel is een digitaal adres waar mensen bitcoin naartoe kunnen sturen. De inhoud kun je alleen openmaken met de privésleutel. Daarmee toon je aan dat jij de bezitter bent van de bitcoin in de brievenbus en kun je ze weer verzenden. Op zo een manier kun je je bitcoins dus veilig houden. Als de koers weer eens stijgt kun je dus ervoor kiezen om je bitcoins te verkopen.

Is BTC direct veilig?

Wanneer je net begint met investeren in cryptocurrency moet je gebruik maken van en betrouwbare broker. BTC Direct maakt het investeren in cryptocurrency voor iedereen mogelijk door goede ondersteuning te bieden. Doordat BTC Direct al een bekende speler op de markt van de cryptocurrency is, is het zeker een betrouwbare broker. Je moet zelf ervoor zorgen dat je crypto veilig is en dat kan natuurlijk door een wallet aan te schaffen. Verder heb je het beheer over een eigen wallet en je eigen private keys. Dit betekent dat je zelf de eigenaar bent van de wallet. BTC direct is dus een goede platform voor mensen die pas beginnen met crypto ruilen. Het is eenvoudig om gebruik ervan te maken, veilig en je kunt er verschillende crypto’s ruilen.

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!