Handelen op een van ‘s werelds beste crypto exchanges.

Beste alternatief – Lage fee en €1000 gratis handelskosten.

Aanbod

Lage transactiekosten, handelen in meer dan 500 altcoins.

Betaalmethoden

Visa, MasterCard, ApplePay, GooglePay

Minimale storting

$0

Wallet

Ja

Transactiekosten

0,1%

Features

Op professionele wijze Bitcoin en meer dan 500 altcoins traden.

KuCoin – onze review en ervaring

KuCoin is een snelgroeiend blockchain exchange platform dat officieel werd gelanceerd op in 2017 en dagelijks meer dan honderd miljoen dollar aan transacties heeft geregistreerd. Dit platform kan zonder vertraging meer dan 2 miljoen orders per seconde uitvoeren. KuCoin heeft een aantal unieke kenmerken die de exchange tot een van de exchange-topposities hebben geleidt. KuCoin is de eigen valuta van de KuCoin cryptocurrency exchange. KuCoin is een cryptocurrency exchange die al heel snel een grote groei kreeg.

Er werden al snel veel verschillende crypto munten toegevoegd en ook het aantal klanten steeg snel. Maar waarom is KuCoin zo snel groot geworden? De reden dat KuCoin zo snel zo groot is geworden is omdat ze vooral uitkomen als de exchange van en voor de mensen. Ze gaan niet voor hoge winstmarges maar willen gewoon gezond groeien. KuCoin houdt rekening met het aantal shares dat gebruikers hebben bij het verdelen van de verschillende munten. Hoe meer shares je houdt, hoe meer dividenden je ontvangt.

Kucoin exchange

Kucoin is momenteel één van de sterkst groeiende crypto exchanges wereldwijd, die in een sterke concurrentie strijd is met de grotere platformen zoals bijvoorbeeld de Binance exchange. Kucoin biedt net als Binance meerdere eigen altcoins en je krijgt de mogelijkheid bij KuCoin extra bonussen te verdienen.

Het registeren bij de KuCoin exchange is binnen slechts enkele minuten voldaan. In dit artikel zullen we je stap voor stap uitleggen hoe het registeren bij Kucoin in zijn werk gaat.

KuCoin inloggen en registeren

We zullen je nu stap voor stap uitleggen hoe het inloggen en registeren bij de Kucoin exchange in zijn werk gaat.

  1. Ga naar de website: Kucoin.com
  2. Klik rechtsboven in het scherm op ‘aanmelden’
  3. Vul je e-mail adres in en kies een wachtwoord
  4. Na een e-mail adres en wachtwoord te hebben gekozen zul je een bevestigingslink ontvangen per e-mail. Nadat je de activatie-link aanklikt wordt je doorverwezen naar de website van Kucoin.
  5. Beveilig hier direct je account door eventuele extra veiligheidsmaatregelen te nemen in de vorm van een 2FA (Dit is niet verplicht, maar wel aan te raden)
  6. Je bent nu klaar om te beginnen met het verhandelen op Kucoin.com

    KuCoin inloggen

Hoe kopen en verkopen op KuCoin

Om te kunnen beginnen met het verhandelen van crypto op Kucoin, moet je uiteraard beschikken over Bitcoin of andere crypto valuta. Je kan hiervoor gebruik maken van jouw persoonlijke wallet, of je kunt direct crypto valuta storten op je KuCoin account. Het is aan te raden om Bitcoin te storten, dit omdat je hiermee alle andere beschikbare valuta op KuCoin kunt aanschaffen.

Beginnen met Bitcoin aankopen en Bitcoin verkopen op Kucoin is zeer eenvoudig. Na de aanmeld procedure te hebben volbracht kun je vrijwel direct beginnen. Bij KuCoin is het ook niet nodig om je te verifiëren om te kunnen beginnen met traden. Zoals bij de meeste andere Bitcoin exchanges wel het geval is. Dit feit maakt het extra aantrekkelijk om te gaan traden bij de KuCoin exchange maar ondertussen meer privé kunt blijven.

KuCoin kopen

KuCoin fees en kosten

KuCoin rekent voor elke transactie een fee. Dit is het voornaamste verdienmodel van een exchange als deze. Voor elke trade die je doet betaal je 0,1% aan KuCoin fees. Voor het storten van crypto worden door KuCoin geen fees gerekend, wel worden de transactiekosten die voor een bepaalde coin of token gelden doorberekend aan de gebruiker hier van.

Om euro’s op te nemen worden geen bijkomende kosten gerekend door KuCoin. Wel geldt de regel dat sommige coins hier een eigen vergoeding structuur voor hebben, waardoor er kosten verbonden kunnen zijn aan het verzenden van je coins.

Voor het traden, opnemen en storten van cryptocurrencies worden bij KuCoin fees geen limieten gesteld. Om deze reden is het voor elke crypto handelaar volledig in eigen hand, hoeveel hij of zij gaat investeren. Het mooie van deze regel is, dat ook grote spelers binnen de crypto sector sneller gebruik maken van KuCoin.

Kucoin shares

Door KuCoin Shares (KCS) aan te schaffen biedt KuCoin je de mogelijkheid om een passief inkomen te gaan verdienen. Dit wordt verwezenlijkt doordat ze 50% van hun commissies verdelen. Deze commissies worden elke dag uitbetaald en wanneer jij in het bezit bent van deze KuCoin Shares ontvang je deze direct.

Dit is een factor waarin KuCoin zich probeert te onderscheiden in vergelijking met de andere crypto exchanges in Nederland.

KuCoin shares

Is Kucoin betrouwbaar als exchange?

KuCoin is een vrij nieuwe exchange die in korte tijd veel in populariteit is gestegen binnen de cryptosector. KuCoin staat bekend als exchange dit vooral gaat voor haar klanten streeft er naar om het handelen in cryptomunten voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken. Dit streven resulteert in het feit dat zij een 24/7 klantenservice beschikbaar hebben voor alle gebruikers.

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke exchange dan is KuCoin een uitstekende keuze voor jou. Het platform is zo ingericht dat het ook voor beginners erg eenvoudig is om bij KuCoin te beginnen met traden.

De vraag of KuCoin betrouwbaar is als exchange kan wat ons betreft dan ook met een dikke Ja beantwoord worden.

Onze KuCoin review

Zoals al vermeld is KuCoin een exchange dat het voor iedereen zeer eenvoudig maakt om te beginnen met het verhandelen van crypto, voor zowel beginners als meer gevorderde traders.

KuCoin is een erg snelle exchange waarbij trades zeer snel gemaakt kunnen worden. Om deze reden krijg je altijd de beste prijs bij het aankopen en bij het verkopen van crypto valuta. Het storten en opnemen van geld gaat supermakkelijk en wordt enorm snel verwerkt.

Voor traders die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke exchange is KuCoin zeker een uitstekende keuze! Het platform is ingericht dat iedereen er gebruik van kan maken, van beginnend traders tot heuse experts op dit gebied.

Voordelen KuCoin exchange

Nadelen KuCoin exchange

Contact

Voor gebruikers van KuCoin is er een speciale support centre door KuCoin gelanceerd. In dit support centre kunnen mensen in contact komen middels verschillende kanalen zoals live-chat en E-mail.

Heb jij interesse om te beginnen met het verhandelen van Bitcoin, maar weet je niet welke exchange het best bij jou past? Bekijk dan ook eens onze Binance exchange review of de Bitvavo review.

Veelgestelde vragen over KuCoin

Ja, KuCoin staat te boeken als een zeer betrouwbare speler binnen de cryptomarkt.

KuCoin biedt de gebruiker de mogelijkheid om de eigen exchange wallet goed te beschermen. Bijvoorbeeld met een two factor authentication, maar ook extra passphrases en wachtwoorden die worden gevraagd voordat je een tradepositie kan openen of sluiten.

De gemiddelde kosten van de fee per transactie is bij KuCoin 0,1%. Iets dat zeer laag is in vergelijking met andere exchanges.

Ja, KuCoin staat bekend als uitermate geschikte exchange om te gebruiken als beginnende traders. Dit is omdat KuCoin zeer gebruiksvriendelijk is en eenvoudig in het gebruik.

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.