Ervaringen & uitleg voor Kucoin

Kucoin

Kucoin is van oorsprong een Zuid-Koreaanse cryptocurrency exchange. Het is een erg gebruiksvriendelijk platform met miljoenen gebruikers en inmiddels een gevestigde naam wereldwijd. Je kan er vele cryptocurrencies traden.

Crypto exchange KuCoin

KuCoin is een snelgroeiend blockchain exchange platform dat officieel werd gelanceerd op in 2017 en dagelijks meer dan honderd miljoen dollar aan transacties heeft geregistreerd. Dit platform kan zonder vertraging meer dan 2 miljoen orders per seconde uitvoeren. KuCoin heeft een aantal unieke kenmerken die de exchange tot een van de exchange-topposities hebben geleidt. KuCoin is de eigen valuta van de KuCoin cryptocurrency exchange. KuCoin is een cryptocurrency exchange die al heel snel een grote groei kreeg. Er werden al snel veel verschillende crypto munten toegevoegd en ook het aantal klanten steeg snel. Maar waarom is KuCoin zo snel groot geworden? De reden dat KuCoin zo snel zo groot is geworden is omdat ze vooral uitkomen als de exchange van en voor de mensen. Ze gaan niet voor hoge winstmarges maar willen gewoon gezond groeien. KuCoin houdt rekening met het aantal shares dat gebruikers hebben bij het verdelen van de verschillende munten. Hoe meer shares je houdt, hoe meer dividenden je ontvangt.

Gratis Account Ja, registreer nu
iDeal mogelijk? Nee
Wallet op de website? Ja
Hoeveel cryptocurrencies? 100+
Traden mogelijk? Ja

KuCoin betrouwbaarheid en voordelen

 

  • Aanbod Crypto 70% 70%
  • Betalingsopties 40% 40%
  • Helpdesk 80% 80%
  • Algemene beoordeling 80% 80%

Voordelen Kucoin

Voordelen op een rij

Aanbod cryptocurrencies

Kucoin heeft een erg groot aanbod cryptocurrencies. Indien je op zoek bent naar vele altcoins, dan is dit een erg geschikte exchange.

Gebruiksvriendelijkheid

Het platform werkt erg gebruiksvriendelijk, alles op de website is ook vertaald naar het Nederlands.

Betrouwbaar

Kucoin is een erg betrouwbare crypto exchange. Het platform wordt continue geüpdatet en biedt steeds meer innovaties op het gebied van crypto aan.

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Vraag

Antwoord

Achtergrond informatie Kucoin

Wanneer je pas begint met cryptocurrency dan kom je vroeg of laat in aanmerking met de term crypto exchange. Crypto exchanges is niks anders dan het ruilen van verschillende digitale munten. Een exchange kun je zien als een groot warenhuis, waar verschillende virtuele munten verkrijgbaar zijn. Je gaat niet langs bij verschillende winkels om het aanbod van cryptocurrencies te bekijken, maar kun je bij een exchange gelijk terecht voor veel verschillende soorten cryptocurrency. Dit maakt de exchange een handelsplatform voor cryptocurrency. Je kunt bij een exchange dus niet alleen terecht voor bitcoins, maar ook voor verschillende altcoins. Via de exchange kun je cryptocurrency kopen en verhandelen.
Houdt er echter wel rekening mee dat bij veel exchanges een verificatie verplicht is, je geeft dus onder andere door je naam, geboortedatum en adres. Inmiddels bestaan er al verschillende exchanges. Bij sommige kun je enkel terecht voor de handel in bitcoins, terwijl andere platformen juist zeer veel verschillende cryptocurrencies aanbieden. Belangrijk is om je aangeschafte digitale valuta niet op een website te bewaren, maar gewoon offline via bijvoorbeeld een hardware wallet. Er bestaan vele exchanges in de cryptocurrency-wereld. Om te kijken welke digitale munt op welk handelsplatform verkrijgbaar is kun je kijken op een lijst met verschillende digitale munten. Cryptocurrencies kunnen binnen korte tijd enorm snel van waarde veranderen.

Kiezen voor KuCoin

Maar waarom zou je voor KuCoin kiezen? Als gebruiker wil je natuurlijk ook voordelen voor jezelf eruit halen. Enkele functies van KuCoin zijn:
Efficiënte systeembeveiliging: het systeem volgt een standaard coderingsprotocol. Deze protocol garandeert dat alle gebruikersgegevens op het platform verborgen blijven voor andere gebruikers. Voor de gebruikers biedt dit dus een veilige omgeving tijdens het uitvoeren van transacties.
Ondersteunt meerdere cryptocurrencies: de exchange ondersteunt verschillende cryptocurrency assets. Op deze manier biedt het gebruikers een breed scala aan crypto’s om op één platform te verhandelen.
Uitstekende klantenservice: de klantenondersteuning van KuCoin is te allen tijde beschikbaar. Een probleem wordt snel opgelost via het platform of via e-mailcommunicatie.
Schaalbaar: het platform maakt gebruik van een architecturaal systeem met meerdere clusters en meerdere lagen dat tegelijkertijd meerdere transacties verwerkt.

KuCoin Shares token

De token van de KuCoin Exchange heet KuCoin Shares . Naast een verhandelbaar token is het ook een beloning voor nieuwe en bestaande gebruikers van het KuCoin-platform. Wanneer krijg je deze tokens? Deze tokens worden beloond aan je als je anderen uitnodigt op het platform. De KCS-tokens hebben een maximaal aanbod van 200 miljoen tokens.

Wat kun je verwachten van KuCoin?

Als je gaat traden op dit platform kun je ervan uit gaan dat het allemaal heel gemakkelijk is. Ben je nieuwe in de wereld van crypto exchange? Geen probleem, op KuCoin wordt er namelijk uitleg gegeven en het platform is ook gebruiksvriendelijk. Het handelen gaat snel en je kunt ook verkooporders uitvoeren. Door KuCoin Shares te kopen krijg je een mogelijkheid om passief geld te verdienen. Momenteel is het alleen nog mogelijk om op de website te handelen, maar er is sinds kort ook een app beschikbaar voor Android en iOS. Alleen kun je deze installeren via een omweg. Men raadt dus aan om nog geen gebruik te maken van de mobiele applicatie, maar om even af te wachten totdat de officiele versie uit.
<h2?Veiligheid

De veiligheidsmaatregelen die KuCoin heeft getroffen om zijn investeerders digitale valuta en gegevens te beschermen zijn heel goed. KuCoin heeft zijn website namelijk beveiligd met een encryptie protocol. Hiermee worden de persoonlijke gegevens van investeerders beveiligd. Daarnaast heb je als investeerder bij KuCoin de optie om je account te beveiligen met two-factor-authentication. Dit is een beveiligingsmechanisme wat plaatsvindt wanneer je probeert in te loggen. Als je je account hiermee beveiligd wordt er elke keer als je wilt inloggen gevraagd om een code. Deze code verandert om de 30seconden. Pas wanneer je deze code hebt correct hebt ingevoerd heb je toegang tot je account.
Voordelen van KuCoin
– groot aanbod van cryptocurrencies
– veel coins met een lage marktwaarde
– lage transactiekosten
– functionaliteit van KCS
– gebruiksvriendelijk
– goede klantenservice
– veilig en betrouwbaar

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!