Toon popup

Crypto geniusBij gebruik van handelssoftware is het belangrijk om de beschikking te hebben over zoveel als mogelijk functies. Zo kan er ook met een eigen strategie te werk worden gegaan door de software specifieke opdrachten te geven. Crypto Genius is binnen de cryptomarkt geen onbekende en wordt door sommigen zelfs bekroond als te zijn de beste handelssoftware. Dat is natuurlijk niet zonder reden en staat er een sterk team achter.

Het gaat alles om het bepalen van de handelsstrategieën

Daar is Crypto Genius een nu eenmaal in gespecialiseerd en gebeurt alles ook nog automatisch. Er zijn namelijk ook semi-automatische bots te vinden waar je toch nog veel tijd aan kwijt bent om de instellingen aan te passen. Bovendien zijn zulke bots ook niet ideaal voor beginners omdat er nogal veel marktervaring nodig is om de juiste instructies te geven. Daar hoeft men zich geen zorgen over te maken bij Crypto Genius. Wat er alleen maar gevraagd wordt, is om er zelf bij te zijn wanneer er een handelssessie van start gaat en de opening en sluiting te verrichten. Het afwegen van de kansen en verhandelen gebeurt volledig automatisch.

Er hoeft geen software te worden geinstalleerd

Via de officiële Crypto Genius website kan iedereen zich aanmelden en is alles webgebaseerd zonder dat er een software moet worden geinstalleerd. Toegang tot jouw eigen bot kan dus zolang er maar de beschikking is over een internetverbinding. De veiligheid van alle informatie en tegoeden is dus gegarandeerd. Dat geldt trouwens ook voor de snelheid waarmee de bot te werk gaat. Die verzameld grote volumes aan handelsinformatie voert daarop speciale analyses uit. Voordeel van deze aanpak is dat het gebruikt maakt van elke kans die zich op de markt voordoet en niet speciaal zit te wachten op een grote verschuiving.