ERVARINGEN & UITLEG VOOR

 Libertex

Libertex biedt een handelssoftware welke het traden gemakkelijk maakt voor jou, met kans op hogere rendementen. De trading bot zorgt dat je meer kan verdienen.

libertex

Libertex

Ontdek meer over de crypto trading bot van Libertex

 

Bekijk Libertex

Wat is Libertex precies?

Libertex is een handelsplatform waar je als belegger in meer dan 200 verschillende financiële producten kan handelen. Libertex is een online broker, dat houdt in dat ze jouw tussenpersoon zijn tussen de aandelenmarkt en jouw investering.

Je kan bijvoorbeeld beleggen in aandelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan The Coca-Cola en Nike. Valuta is ook iets waar je kunt in beleggen bij Libertex, er zijn talloze valuta waar je uit kunt kiezen, zelfs valuta waar je misschien nog nooit van hebt gehoord.

Je kan ook denken aan olie en gas, dit zijn zeer interessante producten om in te investeren.

Libertex heeft zeer veel cryptovaluta waar je in kunt beleggen. Zeer interessant voor degene die meer keuze willen dan alleen Bitcoin en Ethereum, hieronder vind je een lijst:

Zoals je kunt zien, zijn er zeer veel cryptovaluta waarin je kunt beleggen, je kunt dus makkelijk van cryptovaluta veranderen. Als je strategie dus is om van de ene cryptovaluta naar de andere te gaan, dan is Libertex de beste keuze voor je.

Hoe werkt Libertex?

Via Libertex kun je online beleggen, na het registreren, kan je geld storten en kan je gelijk aan de slag met beleggen. De website en de app van Libertex zijn zeer overzichtelijk en laten je makkelijk zien wat de historie is van het instrument waarin je wilt beleggen.

Als je eenmaal het instrument hebt uitgekozen, dan kan je ervoor kiezen om bepaalde voorwaarden aan je belegging te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een “stop loss”, dit is een voorwaarde die je stelt aan je winst en verlies. Je kan bijvoorbeeld aangeven dat bij €50,- euro verlies je het instrument automatisch verkoopt. Op die manier beperk je jouw verlies als het ware. Dit kan je ook bepalen met hoeveel winst je jouw instrument verkoopt.

Je kunt ook ervoor kiezen om pas te kopen als de aandeel een bepaald bedrag zal bereiken. Dit doe je bijvoorbeeld als je ervan overtuigd bent dat die aandeel zal stijgen als die een bepaalde waarde bereikt. Denk bijvoorbeeld aan Nike, je kan aangeven dat als de aandeel €50,- euro wordt, dat je pas op dat moment de aandelen gaat kopen.

Wat zijn de voordelen van Libertex?

Laten we beginnen met de minimale inleg van €10,-, dit is zeer uniek, want andere platformen hanteren vaak een minimale inleg van €200,- euro.

Verder heb je een Nederlandse platform en helpdesk die je in het Nederlands zal bijstaan. Zodra je jouw winst hebt behaald, kan je dit razendsnel laten uitbetalen. Zeer fijn als je snel bij geld wilt komen. Daarnaast kan je geld storten op je Libertex rekening via iDeal, dit maakt het voor ons in Nederland zeer gemakkelijk om geld te storten.

Via de website kan je ook genieten van een demorekening die onbeperkt gebruikt kan worden. Als beginnende trader kan je een gratis cursus bij Libertex volgen, dit is de perfecte manier om te beginnen met beleggen. Zelf vind ik het ook een erg goed initiatief en uniek als je kijk naar andere handelsplatformen.

Hoe kan je jezelf aanmelden?

Stap 1: Registreren

Registreren lukt probleemloos en is een zeer aangename ervaring. Die aangename ervaring is mede te danken aan de website en klantenservice die volledig in het Nederlands is. Ze hebben het voor de Nederlands sprekende dus zeer makkelijk gemaakt om te beginnen met beleggen via Libertex. Als je naar hun website gaat, zul je al gelijk zien waar je kunt registreren, er staat namelijk in het groot: registreer een account.

Stap 2: Storten

Geld storten kan via iDeal en met een minimaal bedrag van €10,-, op die manier maken ze het ook makkelijk voor beginnende traders. Zoals je kunt lezen, hebben ze het zeer aangenaam gemaakt voor een trader om geld te storten. Daarnaast zijn er nog veel andere betalingsmogelijkheden, zoals Skrill, Sofort, Trustly en een gewone bankoverboeking.

Stap 3: Demo Trade

Gelijk onder de button registreren vind je het kopje “of oefen met een demo account”. De demo account is jouw oplossing om kosteloos een handelsstrategie te testen. Je belegt namelijk met fictief geld, maak je dus geen zorgen om grote verliezen.

Stap 4: Beginnen met handelen

Je staat nu op het punt jouw handelsstrategie uit te voeren, waarschijnlijk ben je al overtuigd dat dit zal werken. Zoals je hebt gelezen is het zeer makkelijk om te registreren en geld te storten. Libertex vraagt voor iedere belegging transactiekosten, dit is heel normaal bij handelsplatformen. Daarnaast betaal je per nacht dat je een positie openhoudt een fee, dit verschilt per instrument.

Om het handelen op Libertex kort samen te vatten, je begint met het kiezen van een instrument, vervolgens plaats je een order en pas je die aan of sluit je hem af.

Wat zijn de Libertex ervaringen?

De Libertex ervaringen zijn zeer goed, ze hebben dan ook lang de tijd gehad om goed over de wensen van de klant te denken, ze bestaan namelijk al 20 jaar. De klanten zijn vooral goed te spreken over hun betrouwbaarheid en transparantie. Daarnaast zijn ze erg te spreken over hun klantenservice, deze is ook in het Nederlands beschikbaar. Nederlandse reviews zijn er nog niet veel van, dit komt omdat Libertex nog niet zo lang actief is in Nederland. Toch zie je dat Libertex er alles aan doet om ook Nederlandse investeerders aan te trekken, ze hebben een Nederlandse klantenservice en je kan met iDeal je geld storten.

Wat raden wij jullie aan?

Libertex is een handelsplatform die we aanraden om te gebruiken, vooral omdat hun site zeer gebruiksvriendelijk is en omdat het een van de beste handelsplatformen op de Nederlandse markt is. Uiteraard blijft het een investering die je doet en bestaat de kans dat je die investering verliest. Hier zul je dus ten alle tijden rekening mee moeten houden. Als beginnende trader kunnen we Libertex ook echt aanraden, er is zelfs een gratis cursus met 29 modules. Deze gratis modules begeleiden je stap voor stap en maken van jou een echte trader. De video’s zijn in het Engels, maar je hebt er een Nederlandse ondertiteling bij.

Conclusie

Libertex is een van de beste handelsplatformen, het is dan ook een broker met 20 jaar ervaring. Ze richten zich op innovatie, dat heeft dan ook erg goed uitgepakt. Ze hebben namelijk al meer dan 30 prijzen gewonnen. Waaronder vorig jaar met de beste trading app en de beste crypto broker. Aan hun legitimiteit hoef je dus echt niet te twijfelen, ze hebben alle vergunningen die nodig zijn om in Europa actief te zijn. In Europa moeten de brokers aan strenge regels voldoen, dit allemaal om het voor beleggers zo veilig mogelijk te maken. Je kan bijvoorbeeld denken aan dat geld van beleggers altijd op een aparte rekening geplaatst dient te worden. Op die manier staat jouw geld altijd veilig, ook als er iets met het bedrijf gebeurt. Dit allemaal geldt dus ook voor Libertex. Als we alle voordelen bij elkaar nemen, kunnen we niet anders dan te concluderen dat Libertex een geweldige broker is. Het is wel belangrijk dat je eerst goed went aan het systeem van Libertex, ondanks dat het een makkelijk systeem is. Vandaar dat wij jou aanraden om eerst te beginnen met een demo account, zo kan je wennen aan het systeem en een goed begin maken aan jouw belegging avontuur.

Maak jij gebruik van deze exchange? Laat je beoordeling achter!

[rwp-review id=”0″]
Demo mogelijk? Ja
Gebruiksvriendelijkheid 4/5
Klantenservice 5/5
Registratieproces Eenvoudig
Geld opnemen Binnen 1-2 dagen
Meer informatie Bekijk website

Waarom Libertex?

Over Libertex

 

N

Demo

De software biedt een demo gratis ter beschikking.

N

Betrouwbaar

Libertex is een bekende trading bot welke door duizenden worden gebruikt.

N

Gebruikersgemak

Eenvoudig te gebruiken platform.

N

Rendement

Hoger rendement dan niks te doen met je cryptocurrencies.

Veel gestelde vragen

kucoin-exchange-logo
Coinmerce
coinbase logo